• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: avaz.ba/informer.rs

27.08.2016

19:13

SKOČIO I NIJE IZRONIO! Dečak iz Bijeljine u teškom stanju nakon spasavanja iz bazena!

Balkan

SKOČIO I NIJE IZRONIO! Dečak iz Bijeljine u teškom stanju nakon spasavanja iz bazena!

Podeli vest

S.M. (16) u teškom je zdravstvenom stanju, nakon skoka u bazen iz kojeg nije izronio, a lekari rade na stabilizaciji respiratornog sistema, rekla je specijalista anestezije sa reanimatologijom u Bolnici Sveti Vračevi u Bijeljini Dragana Milovanović Lejić

- Nakon primarne obrade i dalje je u teškom stanju i životno ugrožen. Radi se lečenje, odnosno sprovodi se terapija stabilizacije respiratornog sistema - rekla je Lejićeva.

Ona je navela da nema značajnih neuroloških problema u smislu povreda glave i drugih vitalnih organa, nego je reč o oštećenju pluća zbog utapanja.

- Kako je rečeno, dečak je skočio i nije izronio. Onda su ga izvukli iz vode, reanimirali na licu mesta i dovezli u Urgentni blok. Dečak je nakon završene dijagnostike primljen u Jedinicu intenzivnog lečenja - rekla je Lejićeva.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija