• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: cdm

28.08.2016

13:48

PODGORICA KAO NOVI BEOGRAD! U glavnom gradu Crne Gore živi 250.000 stanovnika!

Balkan

PODGORICA KAO NOVI BEOGRAD! U glavnom gradu Crne Gore živi 250.000 stanovnika!

Podeli vest

Menadžer glavnog grada Crne Gore Dragutin Đeković saopštio je da trenutno u Podgorici živi oko 250.000 stanovnika

To je skok u odnosu na poslednji popis, po kojem je zvaničan podatak bio da u Podgorici živi 186.000 stanovnika.

Mi možemo sa sigurnošću da kažemo da ovaj grad ima četvrt miliona stanovnika. Ta brojka pre dve i po godine bila je 217.000 stanovnika, što znači da je procentualni priliv stanovništva u Podgorici oko sedam-osam odsto na godišnjem nivou - pojasnio je Đeković. 

Poređenja radi, opština Novi Beograd, prema poslednjim podacima ima oko 215.000 stanovnika, a prema procanama MUP-a, oko 300.000.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
aleksandar

pre 7 godina

Znate kad Kinez pita Crnogorca,jeli koliko vas ima,kaže Crnogorac velju ima nas 200-300.000,a Kinez ce \"a u kom ste hotelu smesteni\"\n

Zoki

pre 7 godina

Za njih bi bilo lepo da ih ima sto vise.Podgorica je postala lep grad.Jedan deo stanovnistva zivi vrlo lepo i bogato.Jedan deo stanovnistva im odlazi u taliju i krade robu koju dalje prodaje po Crnoj Gori.Jedan deo im pristojno zivi tako sto izdaju sobe i apartmane na moru.Za predsednika imaju coveka koji je 25 godina na vlasti.Njegov rodjeni brat je glavni organizator kriminala u CG.Jos su u plemenskim savezima ko Siptari.Ja bih samo molio drzavu Srbiju da spreci bilo kakve poslove i veze sa CG.Izmedju Srbije i CG treba napraviti Kineski zid jer od danasnje CG samo mozemo imati stetu.Ono malo naroda koji se izjasnjavaju kao Srbi treba pomoci od Srbije i to je to.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija