• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer/Alo

28.08.2016

23:24

UBIO LOVCA MISLEĆI DA JE DIVLJA SVINJA: Mladić tragično nastradao, upucao ga prijatelj!

Balkan

UBIO LOVCA MISLEĆI DA JE DIVLJA SVINJA: Mladić tragično nastradao, upucao ga prijatelj!

Podeli vest

Dejan Kapša (37) tragično je nastradao nakon što ga je, tokom lova, slučajno upucao prijatelj

Nesrećnog Dejana je u petak prepodne tokom lova slučajno u glavu upucao mladi kolega (23), lovac u privatnom lovištu Obrta Tonković na području Bosiljeva.

Njih dvojica su krenuli u potragu za veprom kojeg je Dejan upucao i ranio tog jutra. Dejan je navukao reflektujući prsluk i sa psom je krenuo u potragu. Međutim, u trenutku dok se provlačio kroz gusto šiblje stigao ga je metak kolege, koji je bio uveren da puca u divljač.

Prijatelji poginulog kažu da je bio dobar čovek ali iskusan i vrlo oprezan lovac.

- Ovo je strašan udarac za nas, nedostajaće nam svima. Dejan je bio zlatan dečko, izgubili smo velikog prijatelja. Bio je odličan komšija i prijatelj, vredan, veseo, pun energije i života. Za svakog je imao lepu reč, svakom je pomagao.

Bio je predsednik mesnog odbora i uvek se zalagao za naše mesto. Obožavao je lov, stvarno strastven lovac. Svaki dan je bio u šumi, praktično je živeo živio u njoj - kažu prijatelji nesrećnog mladića za 24sata.hr.

- Bio je izuzetno iskusan lovac, prošao je brojna lovišta u celoj zemlji, a upravo su njega lovci zvali kad bi trebalo da se traži ranjena divljač, jer je iskusan i imao je lovačke pse tragače. Uvek je bio oprezan i nikad nije srljao.

Bio je član tri lovačka društva, u Osjeku je završio školu za magistra lova. Strašno nas je to potreslo,  ko bi se ovome nadao - kaže Dejanov komšija Petar Medved.

Dejan je iza sebe ostavio suprugu i dvogodišnjeg sina. Mladi lovac (23) koji ga je upucao je uhapšen, ali je nakon ispitivanja pušten na slobodu i protiv njega će biti podneta krivična prijava.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija