• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

31.08.2016

18:59

DAJTE ŠANSU BOSNI: Dodik pozvao Srbe, Hrvate i Bošnjake da krenu ispočetka!

Balkan

DAJTE ŠANSU BOSNI: Dodik pozvao Srbe, Hrvate i Bošnjake da krenu ispočetka!

Podeli vest

Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je za N1 BiH da je moguće da tri konstitutivna naroda u BiH krenu od nule

U intervju za tu TV stanicu, Dodik je, na pitanje zašto se političari u BiH sami ne dogovore, odgovorio:

- Zato što mešetari iz međunarodne zajednice ohrabruju Bošnjake, a sve kako bi visoki predstavnik mogao primati platu od 24.000 evra. Pozivam Bošnjake i Hrvate da sedemo i krenemo od početka. Međunarodna zajednica ništa nije rešila. Imamo Vašingtonski i Dejtonski sporazum, oni su dali prava svim stranama i to je polazna tačka. Onda treba da vidimo šta se možemo dogovoriti i odbaciti neka rešenja."

DODIK NE ODUSTAJE: Referendum nije probni balon, već pitanje života Srpske!

Dodik kaže da je Dejtonski sporazum masovno promenjen.

- Sve mora biti na stolu da vidimo je li bilo opravdano menjano ili ne. Možda nešto ne treba menjati, ali neke stvari koje ničemu ne služe treba da budu ukinute i promenjene- kazao je Dodik.

DODIK SMIRUJE IZETBEGOVIĆA: Nisi ti BiH, nego samo bošnjački član Predsedništva!

On je u intervjuu koji će u celini biti objavljen večeras dodao da se odluke Suda BiH vrlo brzo više neće primenjivati u RS-u.


DODIK U DOBROM RASPOLOŽENJU: U danu kad sam dobio unuku, ne komentarišem "zabranu" referenduma!

IME PUTA PO DANU SRPSKE: Autoput Banjaluka-Doboj zvaće se "9.januar",Vučić na otvaranju!

ZAKLJUČAK HITNOG SASTANKA NA ANDRIĆEVOM VENCU: Građani da budu spokojni, bezbednost u zemlji NEĆE BITI UGROŽENA!

DAČIĆ O SASTANKU U PREDSEDNIŠTVU SRBIJE: Vučić i Nikolić u četvrtak sa Srbima iz Srpske!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
DEDA STAVRA

pre 7 godina

Tako je predsednice Republike Srpske ,pokusaj da se dogovorite svi ali samo da se banditi iz sveta sklone i nebudu na 1000 km.blizu Bosnei hercegovine i Republike Srpske postoji sansa za dogovor ali samo ono sto se dogovori da se na to i sve tri nacije zakunu na svoje svete knjige.Da niko nema pravo da se uplice,pomaze,i vodi brigu o toj drzavi na Balkanu.Ako nemoze nedaj nikom da se sprda sa SRPSKOM REPUBLIKOM,jer ima naroda Srpskog koji ce je ponovo braniti stigo nam i podmladak vaspitan da voli svoju zemlju.Srbi su pitom i miran narod ali ako ga nego ujeda godinama i trpnja ima kraj pa kud puklo da puklo.

Husnija

pre 7 godina

Ti si se uvjek suprostavio suradnji medju etnicki linja, onaj miroslav iz sds je najbolji primjer Za suradju. A ti dodiku vreme ti je da pokupis te pare sto si ukro od srba iz manjeg entiteta i krenes prema beogradu.

u magnovenju

pre 7 godina

Sestro Srpkinjo, opismeni se malo za pocetak.

Dogovoreno ili ne

pre 7 godina

Eh od pocetka ali onoga kojeg Dodig odredi ,, pocetaj je 8 Januar.

deftones

pre 7 godina

eee ako je ovo stvarno mislo sto je rekao tako treba moze ima dogovora medzu sobno bez guranja sa strane pogotovo zapada

vlada

pre 7 godina

Toliko zrelosti i dobrih namera, je prisutno samo kod Dodika! Sve ostalo je / po direktivi spolja/ tendencija sukoba i "nerazumevanja"! Predsedniče RS , nisu oni zaslužili nikakvo razumevanje, toleranciju, saradnju .... to su "iškolovane" bitange, kakvih imamo i u Srbiji! Kakva Bosna - samo referendum srbina spašava! I ne bojte se, pod Ruskim kišobranom ste, pa da vidim Brčko? Hajde krenite "ustaški" junaci, vi ste sila, vi ste moć - vi ste k...c od ovce! Vama bi i sova u noći napravila probleme, kao i novoj fašističkoj sabraći, koja misli da je narod! Nema od toga ništa, gmizavci ostaju gmizavci, kukavice isto to, poturice ostaju najveći krvoloci istorije! Mislim, da ste se dovoljno /i bezraložno/ okomili na svetinju srpskog roda!

david

pre 7 godina

Za početak sve zainteresovane strane treba da znaju..MILOSRDNI ANĐEO se vraća u zemlje porjekla. Drugo ,Srbi nisu više sirak suvi međ vihorove...treće...joj nesmem da kažem,međed se probudio pa mogu da ga naljutim.Nemoj samo iz početka jer ga nikad naći nećemo i zato čuvajmo ovo što imamo. Zajedno nismo mogli, Jedni pored drugih moramo.Pamet u glavu. MERHABA BRE PUČANSTVO.

vlada

pre 7 godina

Suviše si "kredita" dao Bosni,suviše osmanlijama i danas imaš razumevanja, ne vredi - samo REFERENDUM! Živela RS u sastavu srpske države, živeo slovenski narod, živeo srpski narod - živela sloboda!

ana

pre 7 godina

neka se ne potrosi u priici neka raspise referendum i amin. receno vec smanjuje energiju na pola.Ko ono al cu da te karam iz filma pa nista.

Barbara Liry

pre 7 godina

Balkan i svi narodi na Balkanu su zrve (kroz celi istoriju) interesa "velikih" sila. I placali su najskuplje. Krvlju. Posaljite (posaljimo) u finu materinu belosvetske spletkare i parazite koji od ratova i za ratove zive i resimo svoje probleme sami. Kao ljudi. Svi bi oni za malo neceg ratovali do: zadnjeg Bosnjaka, do zadnjeg Hrvata, do zadnjeg Ukrajinca, do zadnjeg Vijetnamca, do zadnjeg Sirijca, do zadnjeg Iracanina, do zadnjeg... boli koga. NE AMERIKANCA. Sada je tu i EU, NATO, sva zgadija ove lepe planete. Naucite ih kako se u nasoj (vasoj) kuci gost moze ponasati; pohapsite ih, prterajte (kome se kako zalomi,jer zasluzuje i kaznite za delo protiv naroda i drzave, sve Soroseve placenike i sve zagovornike cepanja, odcepljenja i resite svoje probleme i zivite (ako ne u ljubavi) ono bar u toleranciji, postovanju razlika i slicnosti. Zivimo nase zivote. Nemoj da drugi profitiraju na nama: pojedincima, narodima, narodnostima. Uvek smo ziveli dobro bez ikoga spolja i iznutra. "Jebes zemlju koja Bosnu nema". To je veliko, to je posebno, to je nase, to niko imao nije I imati nece: razliciti, zajedno i srecni. A, vi belosvetski i kada hocete reci sta mislite prvo se pitajte dali ce se to nama svideti? To je jedino vazno. Tako smo postojali, opstali i ponovo cemo. Samo bez reptila zapadnih i svih koji nam "zele dobro". Idioti! Mi znamo sta nam je dobro i kako i s kim.

Vele

pre 7 godina

Kakav je ovaj dodik najveci prevarant trenutno na balkanu

nana fata

pre 7 godina

Samo vi djeco ratujte ali moju crkvu u mojoj avliji zaobidjite.

ilija prosic

pre 7 godina

eto gotovine i referendum ima da ide u tri lepe!

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

Majka trovala ćerku (4) lekovima za smirenje! Doktor Milićević otkriva u kakvom je stanju devojčica
Društvo

Majka trovala ćerku (4) lekovima za smirenje! Doktor Milićević otkriva u kakvom je stanju devojčica

Dana 23. aprila 2024. godine Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu podiglo je optužnicu protiv M.R. (43), zbog sumnje da je u periodu od početka 2024. godine do 8.3.2024. godine, u stanju uračunljivosti, trovala ćerkicu (4) lekovima za smirenje. Devojčica se nalazi u stabilnom stanju, rekao je pedijatar dr Saša Milićević i otkrio kakve posledice nesrećno dete može imati usled hroničnog trovanja.

24.04.2024

18:43

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija