• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

31.08.2016

21:39

MAKEDONIJA ĆE GLASATI: Lideri partija se dogovorili, izbori 11. decembra!

Balkan

MAKEDONIJA ĆE GLASATI: Lideri partija se dogovorili, izbori 11. decembra!

Podeli vest

Parlamentarni izbori u Makedoniji će biti održani 11. decembra, dogovorili su se večeras lideri četiri najveće političke partije, javila je makedonska agencija MIA

Vlada koja će organizovati izbore treba da bude izabrana 2. septembra , u skladu sa dogovorom od 20. jula, prenosi MIA.

Na osnovu današnjeg sporazuma, parlament će biti raspušten u skladu sa makedonskim ustavom a vlada koja će organizovati izbore treba da bude izabrana 2. septembra , saglasno dogovoru od 20. jula, prenosi MIA.

Lideri partija su se takođe obavezali na demokratsku izbornu kampanju, bez nasilja i zastrašivanja.

Oni su naveli da će osuditi bilo kakvu upotrebu jezika ili aktivnosti koje bi mogle da podstaknu nasilje ili dovedu do zastrašivanja, kaže se u saopštenju partijskih lidera, prenosi MIA.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?
Fudbal

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?

Selektor Srbije Dragan Stojković nije dugo mogao da uživa u lepim vestima, jer se Aleksandar Mitrović sjajno oporavlja od povrede butnog mišića. As Sevilje Nemanja Gudelj (32) će kako prenose španski mediji 99 odsto zbog povrede propustiti Evropsko prvenstvo (do 14. juna do 14. jula).

24.04.2024

06:46

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija