• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: tanjug/srna

05.09.2016

19:53

RAT MAFIJE BESNI U KOTORU: U bombaškom napadu ubijene dve osobe!

Balkan

RAT MAFIJE BESNI U KOTORU: U bombaškom napadu ubijene dve osobe!

Podeli vest

Dve osobe poginule su u današnjoj snažnoj eksploziji u kotorskom naselju Muo, javili su crnogorski mediji.

Dve osobe poginule su u današnjoj snažnoj eksploziji u kotorskom naselju Muo, javili su crnogorski mediji. Kako navodi portal Cdm, poginula su dvojica Kotorana.

Oko 16.30 časova u naselju Muo aktivirana je improvizovana eksplozivna naprava od čijeg dejstva su smrtno stradala dva lica iz Kotora G.B (28) i M.B. (25) - saopštila je crnogorska Uprava policije.

Policija navodi da je, prema informacijama kojima raspolaže u ovom momentu, eksplozivna naprava bila postavljena u blizini kuće G.B.

- Ova dva lica su se kretala peške kada je eksplozivna naprava aktivirana - stoji u saopštenju i dodaje da nadležne službe intenzivno rade na rasvetljavanju krivičnog dela.

RAT KLANOVA BESNI U KOTORU: Nikola Vrbica uhapšen zbog pucnjave ispored kafane Lovćen!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
be real

pre 7 godina

rat mafije koji bombastičan naslov cela ta prčija od države ima manje stanovnika nego jedna familija triade iz hong-konga

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija