• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Novi list/Pink

05.09.2016

21:27

NAPADNUT ZORAN MILANOVIĆ: Čovek je ustaškom unuku viknuo da je ŠAKA JADA, a onda krenuo na njega!

Balkan

NAPADNUT ZORAN MILANOVIĆ: Čovek je ustaškom unuku viknuo da je ŠAKA JADA, a onda krenuo na njega!

Podeli vest

Nepoznati muškarac je u ponedeljak poslepodne u opštini Matulji napao Zorana Milanovića, šefa SDP-a. Čelnici SDP-a razgovarali su sa građanima, a onda je muškarac počeo da viče Milanoviću da je “šaka jada” i krenuo je na njega

Fizički kontakt je sprečilo Milanovićevo obezbeđenje, a muškarca koji je vikao privela je policija, piše Novi list.

(VIDEO) TAJNI SNIMCI ZORANA MILANOVIĆA NA TV PINK: Srbija je ŠAKA JADA, a želi da gospodari Balkanom!

Predsednik SDP-a nije hteo da komentariše ovaj incident, dok je Policijska uprava Primorsko-goranske županije potvrdila da je jedna osoba privedena.

- Možemo da potvrdimo da je jedna osoba na ispitivanju. Radi se o hrvatskom građaninu rođenom 1954. godine. Priveden je u prostorije policije zbog narušavanja javnog reda i mira u ugostiteljskom objektu u Matuljima kod Opatije- navodi se u policijskom saopštenju.

Indeks nezvanično saznaje da je muškarac, između ostalog, Milanoviću dobacivao i da je on "udbaški provokator" i rečenice poput "Ja sam bio branitelj, ti ćeš mene vređati? Udbaški provokatoru".

Portparol SDP-a, Danica Juričić Spasović je za Indeks takođe potvrdila pokušaj nasrtaja na šefa njene stranke.

- Mogu da vam potvrdim informaciju. Navedeni gospodin je duže vreme vikao i dobacivao - pušten je da govori što misli, niko ga nije sprečavao, i televizijska kamera je bila tamo, ali u trenutku kad je počeo da preteruje intervenisalo je obezbeđenje- rekla je Juričić Spasović.

Incidenti i u Rijeci

Podsećanja radi, u ponedeljak  su u Rijeci od samog početka druženja s građanima i konferencije za novinare, pripadnici Pokreta otpora vređali članove SDP-a, HSU-a i HSS-a. Nakon neugodnih scena na pijaci, pripadnik Pokreta Mićo Antolovićverbalno je napao Željka Jovanovića na ulici.

- Mićo, smiri se, ne radi gluposti, pa zajedno smo išli u školu, znamo se, pa znaš da ako se iko borio protiv korupcije, da sam to bio ja – rekao mu je tada Jovanović i pružio mu ruku te ga potapšao po ramenu.

USTAŠKI UNUK I DALJE PROVOCIRA: Neću više da napadam Vučića, jer vidim da nije na listi HDZ!

U tom ga je trenutku Antolović odgurnuo i nekoliko puta udario u rame vičući pritom da je SDP uništio i opljačkao grad.

AUTORKA JUTARNJEG ODUVALA ŠEFA SDP: Milanović bezočno laže o srpskom Zakonu o ratnim zločinima!

VUKOVAR: HDZ-ovci izvređali Milanovića!

USTAŠKOG UNUKA OPET SVRBI JEZIK: Vučić se ponaša kao da je osnovao EU, a ne da je sejao strah i mržnju!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
DusanNS

pre 7 godina

Milanović je pokazao da je glup dečko. Proigrao je sam sebe i dao šansu svima da ga šutiraju. Pogledajmo mu i facu: pre par godina je bio sasvim good looking boy, a sada je krokodil. Posle 40-te, čovek je sam odgovoran za svoje lice.

mile

pre 7 godina

To je namesteno da bi se i dalje zaostravali odnosi i izgledalo da je kao ugrozen.\n

nikolalondon

pre 7 godina

Ne mogu vjerovati da se nekome u hrvatskoj ne svidja to sto je milanovic rekao da je Srbija saka jada pa ga zbog toga napao. Osim ako nije neki Srpski spijun.

kimi

pre 7 godina

hrvatski srbi svi baš SVI će svoj glas dati Zokiju iz razloga što je istinski zaštitnik srpske manjine u Hrvatskoj.jedni ga vole drugi mrze i to je o.k.moj glas kao hrvatskog srbina ide Zokiju.može Zoki biti ustaški unuk ali je njegova stranka i srpska.pa čovječe svi viđeniji političari u SDP-u su srbi.ako nemate pojma onda pitajte Thompsona,Karamarka,Hasanbegovića i slične ustaše.Zoki je naš heroj ma šta moja matična zemlja mislila o njemu.

Nikita

pre 7 godina

Napadnut? Ako. Za svo zvalavljenje, dobro je i prosao.

rajko

pre 7 godina

pa to su njegove primitivne predizborne fore koje nazalost vecina naroda ne kapira.svakako je uvideo da ovako ne ide i sada na sve moguce nacine pokusava da bude zrtva i pridobije glasace.posle izbora taj nece smeti na ulicu.

Mosa

pre 7 godina

Svaki misli da je bogom dan a ne da smo svi ljudi isti stim sto su neki uporniji i spremni na sve .Nekima je poraz normalan neki nemogu da se pomire sa tim.Molim Srpsku vlast da ga neprime kad ga Hrvati isutiraju iz Hrvatske jer ce onda iskoristiti Srpsko ime i prezime ima da se kune da mu je deda Sumadinac.

cccc

pre 7 godina

A ne vidite kakav je, samo mu pogledajte obraz i biće vam sve jasno zašto je tako.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija