• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: srbijadanas.com/informer.rs

24.09.2016

11:55

(HIT FOTKA) NAŠLA RUPA ZAKRPU! Ustaški unuk Zoran Milanović u zagrljaju TRANSVESTITA!

Balkan

(HIT FOTKA) NAŠLA RUPA ZAKRPU! Ustaški unuk Zoran Milanović u zagrljaju TRANSVESTITA!

Podeli vest

Lider SDP Zoran Milanović je posle izbornog debakla 13. septembra na parlamentarnim izborima u Hrvatskoj najavio povlačenje sa te pozicije. Nezvanično, još je u proleće dogovorio posao u Evropskoj banci za obnovu i razvoj (EBRD)

Međutim, istražujući kakva sudbina očekuje hrvatskog političara koji je vodio maksimalno prljavu kampanju kada je reč o odnosima sa Srbijom, otkrivena je i krajnje zanimljiva fotografiju nastala početkom meseca, dok je kampanja još uvek bila u punom jeku.


USTAŠKI UNUK PREKARDAŠIO: Kad sam rekao "šaka jada" i "čaršija", nisam vređao Srbe, JA SAM IM SE RUGAO!

Naime, nekadašnji premijer Hrvatske našao se u zagrljaju transvestita Tita Grubića iz Bjelovara, koji se nalazi u bekstvu otkada je otkriveno da je reč o prevarantu koji zavodi i pljačka senilne starce širom lijepe njihove...

Tako se, pored snimka sa hrvatskim braniteljima u kojem ovaj navodno predstavnik "liberalne struje" hrvatske politike najskadaloznije pljuje po Srbima i drugim narodima na Balkanu, ovom propalom hrvatskom političaru može dodati i koketiranje sa traženim kriminalcem koji ne bira način kako bi prevario svoje žrtve.


NIKOLIĆ O PORAZU SDP NA IZBORIMA U HRVATSKOJ: Je li, Milanoviću, ko je sad šaka jada?

Posle konferencije za štampu, kada je izgubio izbore, Milanović je rekao: "Videću čime ću se dalje baviti, ali sigurno se neću dosađivati". Možda je mislio na neko ovako dobro društvo...


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
gordana tarana

pre 7 godina

Zato sine sto sam opaucila vladiku Kacavandu.

rada mrak33

pre 7 godina

Vuk je nas vladka Kacavanda i ne bese mu mrska rvatska quza!

miiizor

pre 7 godina

Mi kad tebi kažemo da si ustaški fašista mi tebe ne vrijeđamo mi samo postavljamo stvari na svoja mjesta,kad dodamo da si veliki "smrad" takođe te ne vrijeđamo samo ti se malo rugamo....ali džaba je ono smrdi pa smrdi

SRBIJA

pre 7 godina

Nasmejala me je ova fotografija ali nazalost mogu da zakljucim da u Hrvatskoj nepostoji prava liberalna struja jer je to upravo Milanovic i njegova stranka .Hrvati se svi do jednog slazu u stvarima kada treba ubiti i proterati srbe kod njih nema nekoga ko se otvoreno zalaze za parava srba a da je hrvat i koji ce da kaze da je Oluja genocid i etnicko ciscenje a jeste.Mi zato imamo Cedu Jovanovica,Canka,Pajtica,Sonju Biserko,Natasu Kandic...Sta mislite koliko bi takve spodobe koje dobijaju ordene od Hrvatske za svoju borbu protiv Srbije prezivele u Hrvatskoj da se tako bore za srpske interese dan-dva eventualno.Ovi likovi nesamo da se zalazu protiv Srbije nego rade nam o glavi i smisaljaju kako da odcepe teritoriju Srbije i smanje je .Pre neki dan je na RTS1 u tri dela prikazan film o NDH i ubijanu,klanju srba uglavnom ono sto vec svi znamo kako su to izveli mene je porazila jedna druga cinjenica i koliko su im ustaske vlasti isprale mozak i sta se indohtrinirano,ustaskom ideologijom uci u njihovim skolama.Dakle za one koji nisu gledali na ulicama cini mi se Zagreba mada to nije ni bitno novinar je pitao gradjane jedno pitanje njih otpilike destetak gradjnana pitanje je glasilo ovoko ko je najvise stradao u Jasenovcu.Odgovori su bili neverovatni gotovo svi su odgovorili HRVATI tek neko je spomenu ZIDOVE ili ti Jevereje koji jesu svakko stradali ali da su od ustaske ruke stradali Hrvati to je ne zalosno nego smesno srbe niko nije ni spomenuo .Sto rece Misic to je narod prevrtljiv ,lazljiv,pokvarnjaci. koji isto govori isto misli nemozes ih nicime zjazit proziran kao casa.Ja kzazem kakvog ti razgovra da imas i da resavas politicka pitanja sa takvima USTASAMA

Izbori 2024

Vesti

Gustnado je stigao u Srbiju! Traje kratko, ali za sobom ostavlja surovu pustoš!
Društvo

Gustnado je stigao u Srbiju! Traje kratko, ali za sobom ostavlja surovu pustoš!

U ataru između Crepaje i Padine u sredu popodne uočena je pojava za koju su mnogi pomislili da je tornado ili tromba, a u mnoštvu komentara povodom snimka objavljenog na društvenim mrežama, našle su se i pretpostavke da je Srbijom protutnjao “pustinjski đavo”, međutim, autorka snimka je navela da je u pitanju gustnado (gastnado).

18.04.2024

21:47 >> 21:50

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović
Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović

Inspektori Četvrtog odeljenja beogradske policije priveli su večeras glumca i političkog aktivistu Sergeja Trifunovića i to nakon što su kod njega našli nekoliko grama opojne droge, nezvanično saznaje Informer!

18.04.2024

21:36

Sport

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!
Fudbal

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!

19. APRILA 1972. godine rođen je legendarni brazilski fudbaler Rivaldo. Afirmisao se u Palmeirasu, pa igrao za Deportivo La Korunju, Barselonu, Milan, Kruzeiro, Olimpijakos, AEK... Sa Brazilom je bio prvak sveta 2002, sa Milanom prvak Evrope 2003, a Zlatnu loptu je dobio 1999. godine.

19.04.2024

06:00

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija