• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

24.09.2016

21:15

PANIKA U SRBIJI ZBOG HAPŠENJA NAJVEĆEG BALKANSKOG MAKROA: Poznati fudbaleri i političari u strahu da Dubajić ne propeva!

Balkan

PANIKA U SRBIJI ZBOG HAPŠENJA NAJVEĆEG BALKANSKOG MAKROA: Poznati fudbaleri i političari u strahu da Dubajić ne propeva!

Podeli vest

Srbin Slobodan Dubajić Dabi, najveći balkanski makro, pao u Hrvatskoj jer je organizovao elitnu prostituciju... Nađeni podaci o klijentima, poznate ličnosti iz Srbije u panici

Srbin iz Bjelovara Slobodan Dubajić Dabi (62), jedan od najvećih makroa na Balkanu, uhapšen je u Hrvatskoj jer je podvodio elitne prostitutke, od kojih su tri iz Srbije!

PALE CENE ELITNIH PROSTITUTKI U SRBIJI! Noć s poznatom TV voditeljkom može i za 500 evra!

Među srpskim političarima, fudbalerima i bogatašima nastala je prava panika kada se saznalo da je Dabi uhapšen, jer bi policija kod njega mogla da pronađe njihove podatke i kontakte s prostitutkama.

Ko su klijenti?

Hrvatski mediji prenose da je osim Dubajića privedeno još troje njegovih pomagača.

Skrivio Rođinu smrt

Dabi je pred Okružnim sudom u Beogradu 2003. godine kažnjen sa pet meseci zatvora jer je omogućio pevaču Rođi Raičeviću da se drogira heroinom u njegovom stanu, gde se Raičević predozirao i umro. Dabi kaznu nije odležao jer je pobegao u Hrvatsku.

- Uhapšeni se terete za 21 krivično delo, a policija je tokom pretresa njihovih stanova pronašla mobilne telefone, telefonske kartice i računare pomoću kojih su klijentima ugovarali susrete sa prostitutkama. Sat vremena sa prostitutkom koštao je 100 evra, a cela noć 600 - preneli su hrvatski portali izjavu izvora iz istrage.

Usluge koje su nudile "prodavačice ljubavi", posebno tri dame iz Srbije, bile su za imućnu klijentelu iz Hrvatske, Srbije, BiH, ali i kineske državljane koji su po Hrvatskoj kupovali nekretnine.

- Upućeni u problematiku kažu: "Te prostitutke su ko bombe. Svaki deo tela bez premca! Jedna je lepša od druge. Za naslovnicu!" - naveli su hrvatski mediji.

CVETA PROSTITUCIJA U SRBIJI! Masaža sa srećnim krajem samo 3.000 dinara!

Kako Informer saznaje, najnovija akcija hrvatske policije izazvala je pravu paniku u srpskom džet-setu, kao i među našim biznismenima, političarima i fudbalerima.

- Pojedinci strahuju da bi podaci o klijentima mogli izaći u javnost. Oni moćniji i uticajniji pokušavaju preko svojih veza da se zaštite u Hrvatskoj od eventualnog curenja podataka iz Dabijevih mobilnih telefona, kao i laptopa u kom se nalaze detaljni spiskovi klijenata i termini i lokacije sastanaka sa prostitutkama - rekao je naš izvor.

Public

Svim uhapšenima je određeno policijsko zadržavanje, nakon čega su sprovedeni u pritvor, koji će biti na snazi do okončanja istrage.

Kung-fu makro

Slobodan Dubajić je početkom 80-ih bio trener kung-fua, a početkom 90-ih radio je kao izbacivač u više zagrebačkih klubova. Tih godina je u Beogradu držao jednu od najelitnijih javnih kuća. Stalni klijenti bili su mu ljudi iz tadašnjeg državnog vrha.

STRAŠNO! NAJMLAĐA PROSTITUTKA U BEOGRADU NEMA NI 14 GODINA, a oralni seks košta od 800 do 1.000 dinara!

Dubajiću, koji je i poznati kung-fu majstor i trener borilačkih veština, inače se sudi u Zadru jer je 2007. tri devojke s područja Srbije i BiH nagovorio da dođu u Hrvatsku i tu ih, s Hrvaticom J. L. (39), podvodio po marinama na Jadranu.

Zaradio 240.000 evra

Samo dve godine kasnije on je privođen i u akciji "Dinamiko" u Hrvatskoj zbog sumnje da je u jednom zagrebačkom hotelu podvodio četiri devojke iz Hrvatske, dve iz BiH i jednu iz Srbije.

Podsetimo, u toj akciji Dubajić je uhapšen zajedno s tadašnjim recepcionerom zagrebačkog hotela "Vestin" Ivanom Š., koji je preko Dubajića "naručivao" prostitutke i slao ih u sobe hotelskih gostiju željnih provoda.

RAZBIJEN LANAC ELITNOG SEKS-TURIZMA! Prostitutke iz Zagreba otkrile klijente, među njima i SRPSKI BIZNISMENI I POLITIČARI!

Policajci su izračunali da je Dubajić od elitnog seks-turizma zaradio najmanje 1,8 miliona kuna (240.000 evra). Devojke su sa njim zaradu delile po pola, a korisnici njihovih usluga bili su mahom bogati i moćni ljudi, od poznatih preduzetnika preko glumaca do "običnih" muškaraca.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Koje su to elitne prostitutke

pre 7 godina

.....mozda one, koje se ponekada - "okupaju"!?

boco

pre 7 godina

sa imenima nece nikad izaci to je sramota nak kazu ko to radi, ovako su svi pod sumnjom

ciki

pre 7 godina

Svasta, kao da mi obican narod neznamo gde odlaze nase pare koje nam na rznorazne nacine i raznoraznim zakonima uzimaju VLASTODRSCI I OSTALI POLITICKI I SAV JAVNI SLJAM OVE ZEMLJE!!!! Samo jako brzo ce doci vreme da se vidi ko kome realno sta duguje, a ja kazem da ovaj narod ne duguje nikome nista jer je svoje realne dugove odavno izmirio kroz raznorazne DRZAVNE PREVARE pod okriljem raznoraznih promena zakona i propisa.

zoran miljkovic

pre 7 godina

Ово је добра тема, треба истражити имена свих клијената, пред законом су сви исти, нема заташкавања, да видимо шта раде људи на власти, одакле им толико новца и хапсе се само ситни, то није правна држава, у овој теми вас подржавам, истражити све.

Maja

pre 7 godina

E kako bi volela da rvati objave imena tih sto trose nase pare...Rvati !!@@

Izbori 2024

Vesti

Gustnado je stigao u Srbiju! Traje kratko, ali za sobom ostavlja surovu pustoš!
Društvo

Gustnado je stigao u Srbiju! Traje kratko, ali za sobom ostavlja surovu pustoš!

U ataru između Crepaje i Padine u sredu popodne uočena je pojava za koju su mnogi pomislili da je tornado ili tromba, a u mnoštvu komentara povodom snimka objavljenog na društvenim mrežama, našle su se i pretpostavke da je Srbijom protutnjao “pustinjski đavo”, međutim, autorka snimka je navela da je u pitanju gustnado (gastnado).

18.04.2024

21:47 >> 21:50

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović
Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović

Inspektori Četvrtog odeljenja beogradske policije priveli su večeras glumca i političkog aktivistu Sergeja Trifunovića i to nakon što su kod njega našli nekoliko grama opojne droge, nezvanično saznaje Informer!

18.04.2024

21:36

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija