• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: fonet

27.09.2016

23:51

MINISTAR BEZBEDNOSTI BIH, MEKTIĆ: Dodik je poslednji koji bi trebalo da odgovara, prvo da ide Bakir!

Balkan

MINISTAR BEZBEDNOSTI BIH, MEKTIĆ: Dodik je poslednji koji bi trebalo da odgovara, prvo da ide Bakir!

Podeli vest

Ministar bezbednosti Bosne i Hercegovine Dragan Mektić izjavio je večeras da je predsednik Republike Srpske Milorad Dodik poslednji koga treba procesuirati zbog nepoštovanja odluke Ustavnog suda

On je glavnom državnom tužiocu Goranu Salihoviću poručio da prvo treba da pozove na odgovornost one koji nisu sproveli odluke Ustavnog suda o konstitutivnosti Srba u kantonima Federacije BiH.

Pre Dodika treba procesuirati sve one koji do sada nisu ispoštovali odluke Ustavnog suda u vezi sa izborima u Mostaru, pre svih Dragana Čovića i Bakira Izetbegovića, rekao je Mektić, prenosi Televizija Republike Srpske.

BAKIR NAPAO SRPSKU PREKO USTAVNOG SUDA: Izetbegović priprema apelaciju o ukidanju IMENA SRPSKE!

Od osnovanja Ustavnog suda 23 odluke nisu sprovedene i Tužilaštvo ni u jednom slučaju nije reagovalo, niti je bilo koga pozvalo na odgovornost, a danas nije moglo da potvrdi da li je Dodik prvi koji je zbog toga pozvan na saslušanje.

DODIK O PRETNJAMA IZ SARAJEVA: Ako napadnu Srpsku, mi ćemo izaći iz BiH i proglasiti nezavisnost!

U Ustavnom sudu BiH za RTRS je rečeno nisu Tužilaštvu još nisu dostavili rešenje o neizvršenje te odluke, što znači da Tužilaštvo po tom osnovu nije ni moglo da deluje.

BAKIRU ĐAVO NE DA MIRA: Dodiku predviđa sudbinu Sadama, Gadafija i Slobodana Miloševića!

Što je još gore, Salihović je izjavio da je poziv Dodiku upućen zbog sprovedenog referenduma, a njegov portparol zbog neizvršavanja odluke Ustavnog suda BiH o neustavnosti 9. januara kao Dana Republike.

DODIK TESTIRA USTAVNI SUD: Srpska će podneti zahtev za ocenu ustavnosti Dana BiH!

NEMAČKI MEDIJI POSLE REFERENDUMA: Bosna je pred očiglednim raspadom?!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Lol

pre 7 godina

Hvali se jedan zatvorenik drugom: -Ja sam  prod'o telekom.Ilegalna privatizacija.Tri stotine  miliona prijatelju moj .Što si ti tu? -Namještanje izbora,zapošljavanje stranačkih kolega,rodbine i namještanje tendera-kaže drugi. -Koje ste vi budale!-kaze zatvorenik iz susjedne ćelije. -Pa ja sam  to sve uradio i nisam uhapšen. -Pa što si tu? -Ma raspis'o neki referendum.

miro

pre 7 godina

Otkud ovaj da navija za Dodika? Nesto se cudno sprema!

Borko

pre 7 godina

Nikakav Ustavni sud ne moze zabraniti referendum. To su gluposti. RS ne mora traziti nikakve dozvole ni od koga za referendum. Ali ako hoce da se natezu oko toga samo napred, sto vise insistiraju na toj umisljenosti da mogu zabraniti nekome referendum to prije cemo izaci iz tog cirkusa zvanog BiH.

sudija

pre 7 godina

Cjelu BiH proglasiti Republikom Srpskom jer je istorijski srpska zemlja a Dodika za predsjednika iste.  Ostalu bagru iz Sarajeva baciti u lance i utamniciti.\n

Lala iz Banata

pre 7 godina

Који је то "Уставни Суд" у којем седе - балије са Турбанима

zuti

pre 7 godina

Ajde Lalo spusti se do Bihaca grada pa upotrebi taj tvoj prljavi jezuk.

gagi

pre 7 godina

POKVARENA LAŽOVČINA,BARABA PLAĆENIČKA.UZEO NOVAC OD BALIJA,NAMJEŠTAJU MU TREBICE...OOOLLOOŠŠŠŠ,ALI...IGRAJ MEKTIĆU OVU UTAKMICU JER SLEDEĆU SIGURNO NEĆEŠ

miki

pre 7 godina

Mektić je najpopularniji političar uRS . Otvorio je krupne afere o kojima mnogi ćute. Dodik treba da odgovara za kriiminal zadnjih 10 godina. Gdje je 600 miliona evra od prodaje Telekoma???

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje
Politika

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje

U okolnostima velikih pritisaka kojima je Srbija izložena mi nećemo pognuti glavu i izabrati put povlačenja, rekao je ministar Tomislav Momirović nakon radne večere sa ambasadorima islamskih zemalja u Srbiji održanoj u Vili dinastije Obrenović u Smederevu.

24.04.2024

19:53

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija