• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

03.10.2016

07:05

BAKIR SE TEŠI POSLE PORAZA: Srebrenica je izgubljena za Bošnjake, ali ostalo nam je Sarajevo!

Balkan

BAKIR SE TEŠI POSLE PORAZA: Srebrenica je izgubljena za Bošnjake, ali ostalo nam je Sarajevo!

Podeli vest

Stranka demokratske akcije Bakira Izetbegovića osvojila je 34 načelničke pozicije, što je za pet manje u odnosu na prethodne izbore 2012, iako su im očekivanja bila da će ponoviti taj rezultat

 

Regionalna N1TV izvestila je da je sve izvesnije da će aktuelni načelnik Srebrenice Ćamil Duraković izgubiti poziciju načelnika.

Ta TV tvrdi da su Bošnjaci u tom gradu u strahu, te dodaju da, ako je suditi po odgovorima "prvog čoveka Bošnjaka" Izetbegovića na konferenciji za novinare, to njega baš puno ne brine.

Upitan da li se može zaista govoriti o velikoj pobedi SDA s obzirom na to da Bošnjaci ispuštaju poziciju načelnika Srebrenice zajedičkom kandidatu srpskih stranaka Mladenu Grujičiću, Izetbegović je, e baš u maniru velikog političara i diplomate, na sebi svojstven način, uz aplauze prisutnih, odbrusio, kao da ga ne interesuje šta se večeras tamo dešava.


ĆAMIL IZGUBIO SREBRENICU?! Grujičić proglasio pobedu u trci za načelnika opštine!

- Srebrenica je večeras izgubljena za Bošnjake i glasovi birača iz odsustva i poštom to neće promeniti. Sve oči gledaju u glavni grad i osam osvojenih pozicija od mogućih devet - rekao je sinoć Izetbegović, a prenela N1.

Taj medij smatra da je Izetbegović večeras trebalo da bude u tom gradu, sa ljudima koji su, kako navode mnogo više očekivali od njega I od bošnjačke koalicije koja je, ovaj put, zakazala kada su u pitanju izbori u tom gradu, kada je u pitanju život u tom gradu i selima oko njega. 

Danas je, navodi N1, bošnjačka politika kapitulirala u Srebrenici. 

- Zašto takva pitanja postavljate? Vaše je da pitate, a ne da konstatujete - odbrusio je Izetbegović novinarki N1.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Lala iz Banata

pre 7 godina

"Бошњачка Политика" СДА је политика фашизма и националне мржње. на том постулату је основана, на том постулату - ратовала, на том постулату политички делује... Докле...? Док има .... - будала...!!

života

pre 7 godina

E moj Bakire, d*(e) bil Bakire! Kako si kren*o, brzo će ti se promeniti prezime u IZMETbegović.

u magnovenju

pre 7 godina

Izgubljena za Bosnjake? Da li to misli za Srbe muslimanske vere?

be real

pre 7 godina

bakire pročitao te i muslimanski narod dosta im je balijske idile i foliritisa koji im prosipaš svakog dana. na sledećim opštim izborima i ti ćeš završiti na političkom otpadu gde ti je i mesto pa tamo glumataj..

Ljubomir T Dević

pre 7 godina

Brate Bakire! Vratite nam se u Beograd. Ada Ciganlija je naša, a bogami i Vaša. Pravimo zajednički suživot, a ne pružamo mjesto za netrpeljivost, mržnju i ksenofobiju. Iskreno Vaš,

zakeralo

pre 7 godina

tugo moja muko moja.I Bosnjaci te procitali

Prle

pre 7 godina

Nije Srebrenica izgubljena za bošnjake. To je i njihov grad koliko je i grad svih drugih stanovnika Srebrenice. Gubitnici su političari, a ne narod. Građani Srebrenice i svih drugih gradova u Bosni i Hercegovini žele samo mir i da u miru žive, rade, rađaju i podižu decu. Poruka svim političarima-DOSTA JE BILO RATA!

asid

pre 7 godina

Ima jedno mesto u Zenici sa pogledom u plafon koje je obezbedjeno za tebe!

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija