• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

08.10.2016

18:50

DODIK: Srbin će biti na čelu Srebrenice, BiH na silu neće postati država!

Balkan

DODIK: Srbin će biti na čelu Srebrenice, BiH na silu neće postati država!

Podeli vest

Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je danas da pritisci Tužilaštva BiH na Republiku Srpsku i na njega lično nikada neće prestati, te poručio da BiH nikada neće biti država na silu, jer nijedna država se nije na silu održala

On je novinarima u Bijeljini rekao da se, "osim krađe glasova koja se dogodila u Bijeljini, dešava još nešto što je veoma indikativno".

BOSIĆ SE POVUKAO SA ČELA SDS, novog predsednika bira skupština stranke

- Zamislite da sam ja nekome od ovih ljudi u Bijeljini rekao da ne dolazi u obzir da Bošnjak ovde bude gradonačelnik ili odbornik. Mislim da bi usledila međunarodna intervencija. A, čuli smo da ovi iz Sarajeva kažu da u Srebrenici ne može da bude Srbin. Zašto ne bi mogao biti Srbin? Biće Srbin - naglasio je predsednik Srpske.

On je rekao da je u Srebrenici Srbin pobedio i pokazaće na koji način se može voditi opština, a da ne vređa druge.

- U svakom slučaju, što se tiče Suda i Tužilaštva BiH, moj stav o tome je veoma jasan. Oni su instruisani da naprave državu, kako oni to vole da kažu. BiH nikada neće biti država na silu, jer nijedna država se nije na silu održala - rekao je Dodik novinarima, komentarišući pitanje konstantnih pritisaka Tužilaštva BiH na Republiku Srpsku.

Kada je reč o SDS-u i izborima, on je naveo da je SNSD pobedio.

- Ali, izgubićemo Bosića. Rekao sam, velika šteta. Volio bih da Bosić ostane, jer je on nama najbolji - rekao je Dodik, koji je lider SNSD-a.

DODIK UVEREN: Grujičić neće praviti razliku među građanima Srebrenice kao što je to činio Duraković!

Predsednik SDS Mladen Bosić povukao se danas sa te funkcije zbog lošeg izbornog rezultata stranke na proteklim izborima.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Ali Šele

pre 7 godina

Bakir i reis Kavazović su sa svojom bahatošću i licemerem izgubili mesto načelnika u općini ali i ti tako sa svojom politikom "grlom u jagode" gubiš podršku što se ogleda da prilikom posete BG nije te primio premier Vućić jer ste se samo videli tri minuta na aerodromu, što znači vadi se sam iz bare

Slobodan

pre 7 godina

Jedina nada da Srbi sačuvaju svoj identitet u Republici Srpskoj je zaštita njihovog vođe gospodina Dodika. Srbi - BRANITE GA.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17