• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

15.10.2016

08:49

USTAŠE NE MOGU DA POBEGNU OD SEBE! Skraćenica novog hrvatskog ministarstva - DOM SP!

Balkan

USTAŠE NE MOGU DA POBEGNU OD SEBE! Skraćenica novog hrvatskog ministarstva - DOM SP!

Podeli vest

Nova hrvatska Vlada imaće 19 ministarstava prema predlogu koji je u petak došao u Sabor

 

Između ostalog, biće formirano i Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku, prenose hrvatski mediji.

Poslanik SDP Arsen Bauk imao je primedbu na naziv tog ministarstva, kazavši da ima zanimljivu skraćenicu - ministarstvo za DOM SP i da bi trebalo razmisliti o drugačijem rasporedu reči u nazivu, preneo je Jutarnji list.

Njegovu primedbu HDZ-ovci nisu, međutim, zvanično komentarisali, prenosi Jutarnji.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Lala iz Banata

pre 7 godina

Изађите већ једном на јавно видело... - са кукастим крстом...! Време је да престанете игру... - "Жмурке"...!!

života

pre 7 godina

Nećemo ni mi. Svud i na svakom mestu su isti: ni korak napred!

Feniks1

pre 7 godina

Prvi izazivate probleme kad zovete cijelu Hrvatsku ustasama . Kasnije se zalite . Niste vise milicioneri i nije vise sfrj .Nikolic nece u Nato , a niko i ne zeli vojvode tamo . Racuni nisu rascisceni i posteniji Srbi treba da izaberu nova rukovodstva .Vas 20 koji ce te napisati komentare ne predstavljate cijelu drzavu .

Cajac

pre 7 godina

Hm,a prije toga se zvalo Ministarstvo Useljeništva i Demografske Obnove ili ti MUDO,ali to nije bilo zanimljivo! Dokoni pop i jariće krsti.

DJovan

pre 7 godina

DALI ZNATE : ( za INFORMER ) U Hrvatskoj u Zagrebu u jednoj Temeljnoj (osnovnoj) znanstvenoj (naucnoj) naobrazbi (skoli), formiran je opitni ( probni ) odeljak (odelenje) za male naucnike (ucenike) prvoga odeljka (razreda) temeljne naobrazbe sa zadatkom jednolicnog ucenja, izgleda i misljenja. Svi djaci, mali Hrvatici obuceni su, leti, u crne kratke hlacice, crnu strukiranu jaknicu i crnu dimnicarsku kapicu. I nista cudno, ali sledi sok kao iz snovidjenja, na kapicana na ceonoj strain sjajno slovo “U”, sledeci sok: ucinkovitelj nastave (nastavnik) nazoci (pristupi) u odeljak, sa ispruzenom rukom pod 45 stupnjeva sa pozdravom : UBIJ, ZAKOLJI, a mali Hrvatici u stavu mirno takodje sa ispruzenim rukama pod 45 stupnjeva, odgovaraju : DA SRBIN NE POSTOJI! I sve je receno, ako hoces potpun uspeh, uci decu od malena i kontinuitet je zagarantovan.

Levcanin

pre 7 godina

Nema tu nista cudno, Ustasa radja Ustasu. Dokle god postoji Hrvatska drzava, bice Ustaska.

nati

pre 7 godina

To samo na njih i lici,oni su verodostojni svom ustaskom rezimu od koga se nikad nisu ni udaljavali,mnogo bolestan narod,njima ni psihijatri ne bi mogli da pomognu,zalosno za njih.\n

Ali Šele

pre 7 godina

ustaša-četnik, četnik-ustaša, zlo fašističko, sluge nacista

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija