• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

15.10.2016

23:12

OLUJU SU HTELI OLUJU SU DOBILI: Za sat vremena na područuju Šibenika udarilo 1.500 gromova!

Balkan

OLUJU SU HTELI OLUJU SU DOBILI: Za sat vremena na područuju Šibenika udarilo 1.500 gromova!

Podeli vest

Oluja koja je zahvatila Šibenik oko 18 sati za samo sat vremena donela je čak 50 litara kiše po kvadratnom metru, prenose lokalni mediji

Uz Šibenik, velika količina padavina zabeležena je i u Vodicama, gde je od 18 do 19 sati takođe palo 50 litara kiše po metru, prenosi Index.hr.

Velike padavine izazvale su potop i u samom centru Šibenika.

Od 18 do 19 sati na šibeničkom području zabeleženo je čak 1.500 udara groma, koji su izazvali i nestanak struje u jednom delu grada.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
nitro

pre 7 godina

Slava tebi i hvala Gospode Boze, teska je tvoja kazna, a jos teze ju je docekati.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija