• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

01.11.2016

14:41

KAKAV ULOV CRNOGORSKE POLICIJE: Zaplenjeno 300 kg skanka, vrednog 900.000 evra!

Balkan

KAKAV ULOV CRNOGORSKE POLICIJE: Zaplenjeno 300 kg skanka, vrednog 900.000 evra!

Podeli vest

Crnogorska policija zaplenila je 300 kilograma skanka čija je vrednost na narkotržištu 900.000 evra, a za koji se sumnja da je bio namenjen krijumčarenju u Zapadnu Evropu, saopštio je danas MUP Crne Gore navodeći da je osumnjičeni uhapšen



MUP Crne Gore navodi da je ovo jedna od najvećih pojedinačnih zaplena opojne droge na teritoriji Crne Gore u posljednjem periodu, te da je to 670. zaplena od početka 2016. godine. 

Navodi se da je juče uhapšen Ð.J. (21) iz Podgorice, osumnjičeni da je drogu nabavio i posedovao radi krijumčarenja, a koji se duže bavio nabavkom i stavljanjem u promet većih količina opojne droge marihuana tipa skank koju je nabavljao u Albaniji i preko Crne Gore je dalje krijumčario prema zemljama Zapadne Evrope. 

Kako se navodi, policija je u naselju Stari aerodrom u Podgorici zaustavila vozilo "VW Golf III", podgoričkih registarskih oznaka, kojim je upravljalo osumnjičeni, a primetivši policijske službenike, pokušao je da pobegne. 
 

informer.cg

Prilikom pregleda u vozilu je nađeno devet većih putnih torbi crne boje i tri jutana džaka, sa 204 veća pakovanja u kojima se nalazila opojna droga marihuana tipa skank. 

Od Ð.J. su oduzeta i dva mobilna telefona kao i vozilo koje je korišćeno u vršenju krivičnog dela.

Osumnjičeni će, uz krivičnu prijavu, biti priveden tužiocu, zbog sumnje da je počinio krivično delo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga. 

Skank će, navodi se, biti upućen Forenzičkom centru radi veštačenja.

MUP Crne Gore je saopštio da su policijski službenici od početka ove godine zaplenili oko 1.400 kilograma opojnih droga od čega najviše skanka - oko 1.330 kilograma. 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)
Live TV

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)

Život pod terorom Aljbina Kurtija na Kosovu i Metohiji još uvek predstavlja ogroman problem za Srbe koji tamo žive, a Zapad, sa svojim licemernim ponašanjem i dvostrukim aršinima, ne doprinosi rešavanju situacije. Na ovu temu u "Info jutru" televizije Informer govorio je predsednik Društva lobista Srbije Nenad Vuković.

23.04.2024

12:40

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)
Live TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)

Zašto se pitanje navodnog genocida u Srebrenici poteže danas, 29 godina kasnije, dok na Bliskom istoku Izrael svakodnevno ubija veliki broj palestinskih civila? Ko stoji iza sramne rezolucije i šta je skriveni motiv za nju? Na ovu temu, u "Info jutru" Informer TV, govorio je Vladimir Marinković, predsednik Kongresa srpsko-američkog prijateljstva.

23.04.2024

10:06

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija