• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer/cdm

06.11.2016

17:18

(VIDEO) OVIM SU HTELI DA RUŠE MILA: Tužilaštvo Crne Gore prikazalo oružje zaplenjeno na dan izbora?!

Balkan

(VIDEO) OVIM SU HTELI DA RUŠE MILA: Tužilaštvo Crne Gore prikazalo oružje zaplenjeno na dan izbora?!

Podeli vest

Vrhovno državno tužilaštvo Crne Gore je objavilo snimak zaplenjenog oružja tokom pokušaja izazivanja terorističkog napada na dan izbora, prenose mediji

Organizatori pokušaja terorističkog napada u Crnoj Gori na dan parlamentarnih izbora 16. oktobra su dvojica nacionalista iz Rusije.

printscreen

To je na vanrednoj konferenciji za novinare saopštio glavni specijalni tužilac, Milivoje Katnić. Tužilaštvo je u trominutnom filmu predstavilo dokaze koje im je jedan od okrivljenih, kako kaže, sam predao.

TUŽILAC CG: Ruski nacionalisti stoje iza pokušaja terorističkog napada!

- Između ostalog, zaplenjena je oprema koju koriste specijalne policijske snage, čelična žica sa žiletima koja se koristi za preprečavanje puteva, lisice, bokseri, teleskopske palice, motorole za komunikaciju, naprtnjače, sprejevi nalik biber spreju, praćke sa metalnim kuglicama koje mogu da ubiju čoveka- navodi portal CdM. 

printscreen

Specijalni državni tužilac Milivoje Katnić kazao je da postoji osnovana sumnja da je u pokušaju nasilnog rušenja vlasti uključena jedna politička struktura iz Crne Gore i da bi “jedna osoba iz te strukture preuzela komandovanje čitavom strukturom – političarima, teroristima, građanima i organizovala nasilni ulazak u Skupštinu”.

VRHOVNI TUŽILAC CRNE GORE: Pretnja terorističkim napadom na dan izbora nije nameštena!

MILOVA PARTIJA PORUČUJE OPOZICIJI U CG: Gubitnici, ne možete da osporite pobedu DPS!

(VIDEO) TAJNI SNIMAK OTKRIVA NAMEŠTALJKU U CRNOJ GORI: Evo kako uhapšeni "terorista" iz Srbije fingira da ima lisice?!

(AUDIO) KLOPKA ZA GENERALA: Ovo je transkript razgovora po kome Dikić sa izvesnim Sinđom navodno planira Milovo hapšenje?!

SPECIJALNI TUŽILAC CG KATNIĆ: Hteli su da prerušeni u policajce pucaju u narod, proliju nevinu krv!

ISTINA O PREVRATU U CRNOJ GORI: Tužilaštvo odustalo od optužbe, još im Dikić sumnjiv!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Joca

pre 7 godina

To je ta Ruska mafija, klero fasisti i bitange... dali smo im NIS i Srbijagas, kupili su pola Crne Gore, sta sad hoce, da Putin bude Predsednik CG i Srbije? Aaaaaa, pa nece moci, Rusi su dobili sta su trazili.... tek ce da dobiju.... izvolte u SIbir pa tamo pravite drzavne udare.....

Nonsense

pre 7 godina

Јоцо немој да се примаш на сваку, Захарова је још пре неки дан одбацила било какву умешаност државе Русије. Мило по мени заслужује све најгоре јер је српски издајник и покварењак одвојио је Црну Гору од Србије на кварно па је сад увлачи у НАТО. Руси су нама браћа и мислe нам добро, што се не може рећи за западне злотворе.

Alo bre

pre 7 godina

Vi Joco ne samo da ne znate šta je KLEROFAŠIZAM nego odista nemate pojma. Pa shodno tome, verovatno, takav vam je i ostatak komentara, ukratko BLJAK.

SlobodaNarodu

pre 7 godina

Sta opet autonomasi sude i presudjuju srbima za srpsko dobro, nema od toga nista. Zuti nikad vise na vlast.

kiza

pre 7 godina

Gde ti je mozak. Sa bokserima da ruse Djukanovica. Smejurija. Ovo vise lici na opremu neke od Milovih bandi koja se bavi svercom i reketiranjem

dragan

pre 7 godina

gledam snimak i nigde nema ruskih stvari jedino su transportne torbe iste ko sto koriste americki marinci na kosovu a i na sprejevima je americka zastava a palice i boksevi kineski .\n

boljitak

pre 7 godina

Tu su i kese iz nemackog "LIDL" -a, znak da su teroristi hrane u jeftinoj prodavnici sto jos vise koplikuje ovaj slucaj.

zucko

pre 7 godina

Laze Milo, ovo je kompletno naoruzanje vojske , policije i rezervnog sastava Crne Gore,a ovo sa leve strane je za izvoz.Toliko je jaka drzava da ih ovi umalo nisu sa prackama srusili.

nebojsa

pre 7 godina

Ovo su zaboravili ovi sto su vezbali :NATO: pa sad prikazuju.Sto procita kaze covek pa ovo ima u svakoj kuci navijaca Buducnosti.

sima

pre 7 godina

Joco moja prazna glavo ,ti voliš one koji nam pobiše vojsku , policiju , civile nejač , ti si zreo za lazu , Tamo ćeš dobiti bure bez dna da po ceo dan nosiš vodu i da ga puniš dok se neopametiš. A ta bagra zapadna kolju po svetu otkako su postali kao država, i dan danas kolju , krv tuđu prolivaju , i blagodetima pljačke uživaju.

DS

pre 7 godina

Ja sam vec pisao da je ovaj pozorisni komad rezirao MIlo sa mafijom iz Srbije i Crne Gore u glavnim ulogama,a to potvrdjuju i ovi navodi montenegrinske policije koji ne bi prosli ni u djecijim vrticima.. Pa zasto su policija i Milo pustili sve pripadnike te "revolucije" osim Dikica i jos dvoje,pa nisu valjda samo njih trojica trebala srusiti vlast u Podgorici,ha,ha,ha,ha,ha, A,ovu opremu i oruzje ima svaka policijska stanica tako da treba biti izuzetno glup pa prihvatiti ovu pricu za istinu. Stvarno,ako je i od Mila i Montenegrina previse je.

Tandzara

pre 7 godina

Ovi ni tandzaru nisu imali,mi smo na vojnim vezbama imali makar manevarsku municiju a oni nista,neka mnogo ozbiljna ekipa,hahahaha.

Drago

pre 7 godina

Od kada se državni udar vrši sa bokserima i žilet žicom? Nekome drugom prodavajte to, da bi imali oružije i ostalo onda bi razumijo. Šta bi trebo onda Vučić da kaže kod njegove kuće je nađeno mnogo toga što ovdje nigdje nema.

lzalosno

pre 7 godina

zalosno, tesko narodu, kadija tuzi kadija sudi

Dule

pre 7 godina

Ovo bi bio presedan da neko izvrsi drzavni udar sa sprejevima i boksovima.A eto i na sprejevima pise NATO.Ne znam stvarno ko u ovo moze da poveruje.

Branimir

pre 7 godina

Ja Crnogorac i Pravoclavac volim Srbiju i Domovinu a Milu niko ne voli. Ne zelim u mojoj Crogori NATO nit EU.

Ljubo

pre 7 godina

Crna Gora ili Montenegro..je mala lijepa drzavica ,sa mnogo dobrim srpskim narodom....vijekovima tlacenim ,porobljavanim ,proganjanim ,omalovazavanim....Djukanovci nisu Crna Gora ,kao i sto Ljoticevci nisu bili Srbija ...Long live Russia....

Ja

pre 7 godina

Pracke i teleskopske palice? A gde je oruzje iz naslova?

Aleks

pre 7 godina

U drugi kamijon zaplenjeno je desetak buzdovana, topuza, lukova i strijela, koplja, motike, lopate i krampovi! U treci kamijon sa prikolicom, nadjeni su ježevi ( koje koriste za postavljanje na puteve da buše buše gume od vojnih kamijona), puni sanduci otrovnih škorpijona, šarki, krastavih žaba i kišnih glisti, desetak surih orlova, kobaca i sova! Čak su pronadjena i tri mrka medjeda, pet vukova, lisica, i dva jazavca! Većina ovog gerilskog naoružanja stiglo je iz Sibira!

Dusan

pre 7 godina

Sve sto je prikazano na filmiu moze da se kupi u nekoliko prodavnica u Srbiji ili Crnoj Gori.To nije dokaz da je neko hteo da rusi Mila ili Crnogorsku vlast. Gde su Bombe, Dinamit, Hekleri,Kalasnjikovi.Oni se ocigledno SPRDAJU sa narodom.

Rade

pre 7 godina

Kakva glupost!? Ta oprema ne može zadovoljiti jedan vod. Vod da ruši državu!? Bokserima, biber sprejom, palicama...!? Loši režiseri!

Maxmen

pre 7 godina

Joca da ti nisi Jelena M.ona sorsija koja lobira za NATO.

Klovn bez maske

pre 7 godina

Hahaha koji blam za Ruse nisu uspeli ha ha ha Crna Gora kao mali jedn gradic ha ha ha

Stevan

pre 7 godina

Ovo je smesno. Sve ovo,sa video snimka,od pracke do pancira,mozete kupiti kod Kineza u Ceskoj na pijacama.

Boban

pre 7 godina

Ako je ovo oruzje ja onda moram da im cestitam na brzoj intervenciji i zapleni ovog teskog nauruzanja..........Jos da su postavili par pecaljki za hvatanje ribe onda bi uhapsili i "Podmorski diverzanski vod".......... Koji biseri.....

Dejvid

pre 7 godina

Rusi su bagra, gori su od isisa i nata. Ko ih ne zna, neka ih opeva i dalje. Pokazace vreme da ce nam doci glave. Ubili su Djindjica, sad hoce Vucica...glavni destabilizator Srbije su i gledaju samo svoju materialnu i geostratesku korist

Rale

pre 7 godina

Koja je ovo amaterska podmetačina. Prva verzija srbi iz srbije te srbi sa Kosova i Metohije sada su u sve umešani i rusi. Alo bre crnogorci dajte se opredeliti ko vam, ruši ikonu zvana Milo. Đacima iz osnovne škole je jasno ko dan da ste se uvalili u .....pa traže izlaz da operu obraz koga su poodavno izgubili kad su priznali tzv republiku kosovo.To je vreme kad su šiptarski glasovi održavali mafiju na čelu sa pogani zvana Milo. Dolazi polako crnogorcima iz guzice u glavu da su se ograšili.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

Vesić ističe: Nikada se više nije gradilo, kapitalni projekti omogućili ubrzan razvoj zemlje
Društvo

Vesić ističe: Nikada se više nije gradilo, kapitalni projekti omogućili ubrzan razvoj zemlje

U Srbiji se nikada nije gradilo kao u poslednjih deset godina, a kapitalni projekti koje sprovodimo u gotovo svakom mestu dali su šansu za ubrzan razvoj zemlje,dolazak novih investicija i otvaranje radnih mesta ne samo u najvećim gradovima, izjavio je ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić i dodao da je to novo lice uspešne i razvijene Srbije.

25.04.2024

14:58

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

FSS se hitno oglasio: Gudelj nije otpisan za EP!
Fudbal

FSS se hitno oglasio: Gudelj nije otpisan za EP!

Fudbalski savez Srbije objavio je na svom zvaničnom sajtu da je defanzivac Sevilje Nemanja Gudelj (32) juče imao operaciju kolena, koja je prošla dobro i da postoji mogućnost da ipak bude deo tima na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj!

25.04.2024

13:08

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija