• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

11.11.2016

16:35

DODIK PRELOMIO: Vreme je da prekinem komunikaciju sa Izetbegovićem!

Balkan

DODIK PRELOMIO: Vreme je da prekinem komunikaciju sa Izetbegovićem!

Podeli vest

Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je danas da je vreme da prekine svaku komunikaciju sa bošnjačkim članom Predsedništva BiH Bakirom Izetbegovićem iako, kako je rekao, misli da je BiH neophodan snažan jedinstven politički faktor

- Mislim da je potreba političkih faktora u BiH da naprave jedinstvo veoma veliko. Pogotovo u BiH u kojoj se nameće krivica samo za Srbe. To smo videli u Bakirovim nastupima u Briselu. Ja nigde u Kini nisam klevetao nikoga drugog. Politički lideri u RS moraju da razgovaraju. Zajedništvo je neophodno - kazao je Dodik novinarima u Banjaluci.

Primetio je da je vreme da sa Izetbegovićem prekine svaku komunikaciju.

Podsetio je da je Izetbegović izgubio Srebrenicu na lokalnim izborima, ali i nekoliko važnih opština.

- Ni izbori u Americi njegovoj politici ne idu na ruku. Bakir je već umešan u svašta. SDA je partija koja je svoje prvake instalirala u pravosuđe. I to najbolje govori o Izetbegovićevim izjavama. Meni je jasno da bošnjački političari veruju da će nestati svedoci i zato se ne procesuira ništa od zločina prema Srbima - rekao je Dodik.

Ponovio je da Izetbegović mora da objasni zašto je izgubio izbore, ali i da objasni izjavu lidera SBB Fahrudina Radončića u prištinskom sudu o njegovom ocu Aliji.

- Bakir je rekao da nastavlja politiku svoga oca i to dovoljno govori - kazao je Dodik.

Kazao je da ne dolazi u obzir nikakva prekompozicija BiH. 

Smatra da kardinal Vinko Puljić ne treba da se meša u političke stvari u BiH, te da verski lideri treba da se bave verom, prenele su agencije.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Sava Prokopović iz Ritopeka

pre 7 godina

Подржавамо Републику Српску.

Slobodan

pre 7 godina

Sa Dodikom do pobede. Živela REPUBLIKA SRPSKA, bez prišipetlja uz nju.

55555

pre 7 godina

Комуна се бави комуникацијом. Ђаци комуна и комуниста ?!

vlada

pre 7 godina

U pravu si predsedniče Dodik, sa bitangama i teroristima - nema razgovora!

mire

pre 7 godina

svakako da je vreme prekinuti komunikaciju sa  balijinim sinom , vec treba raspisati referendum o odcepljenju od ustasko vehabijske drzave.n

Darvin

pre 7 godina

E ovu sliku na kojoj je Mile cu da pozajmim od vas ,da pokazem i dokazem svojoj deci da je covek nastao od goveda a ne od majmuna,pa mislim stvarno,pogledajte samo tu glavu.

Izbori 2024

Vesti

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa
Društvo

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa

Sporazum o saradnji za aktivno uključenje studenata i nastavnog osoblja u projekat izgradnje beogradskog metroa potpisali su juče dekan Fakulteta primenjenih umetnosti prof. Goran Čpajak i direktor JKP „Beogradski metro i voz” Andreja Mladenović. Ovim preduzeće dodatno razvija saradnju sa fakultetima u cilju unapređenja struke, inovacija i tehnološkog razvoja i, od ustanova iz prvenstveno tehničke struke, proširuje je i na fakultete iz oblasti društveno-humanističkih nauka.

17.04.2024

22:23

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija