• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Kurir

13.11.2016

17:30

(FOTO) IVAN PERNAR POTRESA HRVATSKU: Nakon što je ocrnio NATO u Saboru, usred razgovora napustio studio HRT-a!

Balkan

(FOTO) IVAN PERNAR POTRESA HRVATSKU: Nakon što je ocrnio NATO u Saboru, usred razgovora napustio studio HRT-a!

Podeli vest

Ivan Pernar, predstavnik koalicije Živi zid bio je gost ovonedeljnog izdanja emisije Nedeljom u dva koja ima status najvažnije društveno- političke emisije u Hrvatskoj, ali već posle 15-ak minuta ustao je sa stolice i napustio studio, čime je emisija naprasno prekinuta

Iz studija je otišao izvređavši HRT, rekavši da mu nije dopušteno da do kraja odgovori na pitanje.

Pernar je HRT-ov informativni program nazvao je horor filmom koji ne može ni da se gleda, a utvrdio je da su svi HRT-ovi programi podređeni istom cilju, držanju Hrvatske pod dominacijom Vašingtona i Brisela.

- Informativni program je horor film. HTV-ov Dnevnik je najmanje gledani središnji dnevnik. Sadržaj je negledljiv. Zadatak je da se građani drže u lažnoj stvarnosti, u iluziji. Većina gledalaca HRT-a ne zna da je 1948. godine napravljeno etničko čišćenje 750.000 Palestinaca. Izrael je država koja je stvorena na etničkom čišćenju- rekao je.

printscreen

Voditelj emisije ga je upitao da li bi onda on ukinio sve HRT-ove kanale, ali Pernar je poželeo nešto kaže o Palestini i zapretio odlaskom iz studija ako mu Stanković ne dozvoli da završi.

(VIDEO) POSLANIK IVAN PERNAR HRVATIMA REKAO ISTINU: Mi smo sluge NATO i EU, izgubili smo sve, a nismo dobili ništa!

Voditelj mu je rekao da se ne ljuti, a Pernar ga je počeo ispitivati hoće li mu dozvoliti da završi.

- Vidim da mi ne dozvoljavate da kažem do kraja, odlazim iz emisije! Želim vam svako dobro- rekao je na kraju Pernar i otišao, a Stanković je emisiju odjavio.

Pernar je posle emisije na svom Fejsbuku napisao da nije hteo da učestvuje u "farsi u režiji Aleksandra Stankovića koji postavi pitanje pa ne dozvoljava da se odgovori".

- Zapravo problem nije u odgovoru, nego istini o kojoj se ne sme govoriti na HRT-u- napisao je Pernar.

Isto je kasnije uradio i Stanković i na svom Fejsbuku objavio video iznad koga je napisao:

- Dragi Ivane, pomalo te volim. Ovo je jedna od retkih nedjelja kad ću moći da ručam na vreme.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
boco

pre 7 godina

po meni je mali bezveze napustio studio i verujem da je tu namjeru imao prije pocetka emisije previse je palamudio o pitanju palestine i izraela, inace stankovic mu je bez problema dao da pljuje po hrt i da ga je htio prekinuti kad je govorio o hrt u redu, ali o temi o kojoj je pricao i ja bih ga prekinio ipka je ovo emisija u kojoj je stankovic domacin i on postavlja pitanja

miki delija

pre 7 godina

a sta je ovaj momak penar lose rekao nista ocigledno je zeleo da progovori i okupatoru sveta americi sta je preko izraela uradila ljudima palestincima bravo na hrabrosti a ovaj voditelj je toliki idiot da nemam reci jer je hdz-ovac sramota

eden25

pre 7 godina

miki delija nedavno je pernar bio gost na face tv u Sarajevu i govorio je o predsjednici masonki i americkoj okupaciji svijeta i da je na strani Rusije i njihove politike zbog cega ga smatraju spijunom. Ima na youtube snimak pernar face tv upisi

Mladen Mladenovic

pre 7 godina

I u Srbiji ima bezbroj medija na kojima voditelji postave pitanje koje je više u formi konstatacije, a onda ne dozvoljavaju gostu da na njega odgovori, tako što postavljaju novo pitanje?! Naivni gledalac bi, na osnovu toga, trebao da shvati poruku voditelja, medijatora ili politiku te medijske kuće odnosno da je gost magarac i neznalica. U takvim emisijama i na takvim televizijama, gost, ustvari, nije uopšte bitan, kao ni njegovi odgovori. On je tu samo da istrpi kanonadu koju je ta medijska kuća pripremila, obično na pritisak ili "podmazivanje" nekih političkih krugova. O D V R A T N O ?! Od toga nema gore, od toga nema niže?! Da li je potrebno nabrajati takve "voditelje"? Naravno da nije jer, svako može da se uveri na bilo kom kanalu. Opet, bio bih nefer i nepošten ako ne bih, ipak, istakao da postoje i oni koji imaju profesionalne časti, koji pokušavaju da budu nepristrasni jer im to nalaže profesija. Nažalost, oni su u manjini. Kada kod nas neki političar napusti studio, poput ovog gospodina, znaću da nije sve propalo. Do sada su gosti bili u stanju da trpe neverovatna poniženja za trenutak eksponiranja na televiziji.

englezii

pre 7 godina

E pa lepo si mu rekao Ivane ! Izvini na ovo nepersiranje ali sam ja neposredan covek i jos uz to mnogo mnogo stariji od tebe ! Nije samo Izrael nastao tako kako ti Kazes nego i Hrvatska ova nova NDH ! Jer kako objasniti da u Kninu nema ni 10% Srba i u celoj Krajini ! To je ta tvoj demokratska NDH ! Ipak do danasnjih dana si jedan od veoma retkih Hrvata koji govoreci istinu posteno pljujes NDH i verujem da je kao takvu ne dozivljavas svojom domovinom a na kraju ce i tebe k'o i mene proglasiti agresorom !

Ivan

pre 7 godina

Prijatelju, ova Hrvatska je nastala 1991, kada u Kninu nije bilo niti jednog Hrvata jer ste ih protjerali, A ti imas amneziju pa se toga ne sjecas,

Draza

pre 7 godina

kad je to u Kninu bilo hrvata pre oluje i koliko procenata...

Goran

pre 7 godina

Bravo Ivane, samo tako nastavi imas boziju podrsku Svako dobro ti zelim Pozdrav iz Djalu Zamni

dudaj

pre 7 godina

priča o proterivanju palestinaca iz izraela, rasnim zakonima...što ćuti o proterivanju Srba iz svoje sopstvene domovine,jame,klanja,rasnih zakona,ndh,o tome ćuti,prdavac balavi!!

DUSAN

pre 7 godina

Pozovite ovoga neka gostuje na TV PINK.Mislim da je mislio da kaze i da je i Hrvatska nastala na etnickom ciscenju zato mu nije dozvolio da zaavrsi misao.

Smiljenka

pre 7 godina

hrvatska drzava je prvi put nakon 900 i neke godine nastala 1941. godine kao satelitska drzava nacisticke Nemacke i prva stvar koju je nova hrvatska vlast sprovela je bilo da izvrši genocid nad Srbima. Druga nezavisna drzava hrvatska je takodje nastala na genocidu nad Srbima jer je prilikom njenog osnivanja pocelo ubijanje, proterivanje i maltretiranje Srba i to je i "Torrente dokumentova" Zato ce Hrvatska zauvek ostati genocidna tvorevina

DxB

pre 7 godina

Svaka mu cast, tako se to radi. Stankovic je marioneta sistema koji koristi prosecnog coveka kao jeftinu radnu snagu za bogacenje kapitalista. I sam je zrtva istog, cim ne sme da dozvoli coveku da zavrsi misao. Nije sustina u odnosu Izraela i Palestine. Sustina je u zatupljivanju i neinformisanosti stanovnistva. Tacnije dezinformisanosti. Cak nam je i obrazovanje toliko jadno, da nas u skolama uce o clankovitim glistama umesto o stetnom uticaju Mekdonaldsa na organizam. Da je sistem u funkciji bogatasa dovoljno govori i cinjenica da Kokakola, duvan i mnogi drugi dokazano stetni proizvodi i dalje proizvode.

Lana Schwartz

pre 7 godina

Stankovicu pe*eru! Davno je tebi Kusturica ocitao slovo.

nati

pre 7 godina

Voditelj je idiot,cuj njega,razmislja o rucku,posle svega.lstina i stvarnost nisu bitni,vazno je napuniti trbuh na vreme.\n

LaVita

pre 7 godina

Voditelj Aleksandar Stankovic rodjen u Subotici je SRBIN. Kakve on veze ima sa Hrvatima i Hrvatskom ? Ma to je kukavica bre!\n

putnik kroz vreme

pre 7 godina

Nije jedini, Tv-e voditelj Zoran Šprajc preziva se Jovanović, ali je u vreme rata promenio prezime, prešao na majčino Šprajc.

DS

pre 7 godina

Ivan Pernar je imao dobrih nastupa u Saboru gdje je iznosio svu bijedu "mlade demokracije" u Rvackoj i njen robovski odnos prema EU i NATO,znao je kritikovati javni servis HRT koji je zaista jednosmjeran i mnoge negativne pojace u rvackom drustvu od korupcije do kriminala pocev od Tudjmana do Sanadera. .Medjutim,preporucio bih mu da se kane diskusija o temama o kojima nema pojma. Kralj David je uspostavio Izraelsku drzavu i Jerusalem 1005 god P.N.E.,a Arapi Palestinci dolaze u Izrael oko 600 god N.E,dakle 1600 god poslije. Od tih godina Jevreji bivaju etnicki cisceni a vrhunac je bio za vrijeme Rimskog carstva kada je vise od polovine Jevreja protjerano po raznim provncijama Rimskog carstva zbog stalnih pobuna i borbe za slobodu.Zato evreji 2000 godina govore:"Dogodine u Jerusalemu" i vratili su se Isto kao sto i mi Srbi trebamo govoriti:"Dogodine u Prizrenu",Kosmet je nas Jerusalem.. .

Deda Zvonce

pre 7 godina

ТВ водитељи све чешће се понашају као да су они важнији од гостију, после питања упадају саговорнику у реч, наводе саговорника на одговор који се њима чини исправним, игноришу саговорнике и сл. РТС је у томе преузео примет од Б92, а од јесенас су са таквим понашањем почели и Пинкова Јована уз свесрдно помоћ Срђана. То је, пре свега, непристојно а и ружно је, одбија гледаоце. Надменост никоме није пријатна! За разлику од њих Деа и Сарапа су изузетно симпатични!

greta

pre 7 godina

da, bas upadaju u rec .... ja Ivana Ivanovica vise ne mogu slusati i gledati, mada ima dobre goste ... covek ne da n jednu recenicu da gost zavrsi

draxa

pre 7 godina

Svako normalan i dostojanstven bi tako postupio , biće prilika , Pernar ovim postupkom ništa nije izgubio - samo mu je cena još više skočila ! Očigledno on se ne kocka svojim ugledom . HTV je nacionalna tv - hrvatskog naroda , a ne privatna i nije vlasnik njen ni HDZ ni SDP ni ovaj voditelj , a Pernar predstavlja deo tog naroda jer je poslanik u skupštini i ima pravo da se i pojavljuje na HTV . Savetujem da se ode na facebook ili youtube ukuca IVAN PERNAR , pa da se vidi koliko novih činjenica iznosi ovaj momak o svemu u svetu i kod nas u bivšoj Jugi , koliko Istine i sa kakvom hrabrošću , pozz

Rubin

pre 7 godina

"Izrael je država koja je stvorena na etničkom čišćenju" A, Hrvatska ?

Lala iz Banata

pre 7 godina

...На геноциду...!! Историја то већ зна...Само још званична политика ћути ...али исто као и Јерменија, која је доказала ГЕНОЦИД после 100 година, извршен од Турске... Исто ће бити и у односу Хрватске према Србима...Само једна реч: - ГЕНОЦИД...!! Али тек после распада Европе ( Уније!) и Велике Немачке, који су дали логистику - геноциду...!

Deda Zvonce

pre 7 godina

Рада на РТС је бисер над бисерима. Жена не може да ћути и слуша 10 секунди!

ANTE BAN

pre 7 godina

VELIKI MINUS za HTV i voditelja Stankovića! Jer- ako voditelj ima pravo birati temu i birati pitanja, onda i sugovornik MORA IMATI PRAVO na kompletan odgovor! Stanković nema osnovne pristojnosti, jer prečesto prekida sugovornike u odgovorima! Sada će puno teže dobijati sugovornike, a ionako najistaknutiji političari neće da mu dolaze! I on i HTV morat će se ozbiljno zamisliti nad sudbinom emisije; jer tv-duel nije vojnička hijerarhija i pravo jačega!

hanžekoivć je govno

pre 7 godina

stanković je provokator i plaćen je da to bude, djubre pokvareno

Nzg

pre 7 godina

Пре извесног времена Пернар је у скупштини Хрватске одржао говор где је критиковао политику државе, снимак који је преплавио интернет, имао је 2 милиона прегледа.Неки дан је, између осталог, критиковао Хрт као пијуне Нато и америчке пропаганде, исмијао на културан начин њихов рад и ријалити вести. Намерно је позван код Станковића, искомплексираног послушног Србина, да се уруши његов углед. Пернар је исценирано испровоциран што доказује да су његове тврдње везано за Хрт, истините.

amigo

pre 7 godina

zamena teza kada oni u zagrebu pisu..,,nikad zaboravit,nikad oprostit,,to bi srbi njima trebali da napisu,,a oni samo mogu zahvaliti srbima sto danas imaju kakvu takvu drzavu..mada snjom upravljaju nemci i amerikanci..

Dejvid

pre 7 godina

Daj Boze, da dozivi starost, s obzirom na dugu ruku izrahella...}

marko

pre 7 godina

Ovaj klinja je izgleda pravilno nasadjen. Podrzavam

marko

pre 7 godina

Ovaj klinja je izgleda pravilno nasadjen. Podrzavam

Izbori 2024

Vesti

Petković iz Brisela: Priština donosi političke odluke koje imaju za cilj proterivanje Srba sa KiM! Naš predlog ocenjen kao konstruktivan!
Politika

Petković iz Brisela: Priština donosi političke odluke koje imaju za cilj proterivanje Srba sa KiM! Naš predlog ocenjen kao konstruktivan!

U Briselu, u okviru dijaloga Beograda i Prištine, završen je sastanak delegacije Beograda predvođene direktorom Kancelarije za KiM Petrom Petkovićem, u kojoj su i finansijski eksperti, sa specijalnim predstavnikom EU za dijalog Beograda i Prištine Miroslavom Lajčakom i njegovim timom. Očekuje se da je glavna tema današnjih sastanaka u Briselu bila odluka takozvane centralne banke Kosova da zabrani upotrebu dinara na KiM.

18.04.2024

14:27

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Salcburg u odabranom društvu! Nijedno veliko takmičenje ne može da prođe bez Srba!
Fudbal

Salcburg u odabranom društvu! Nijedno veliko takmičenje ne može da prođe bez Srba!

Odigrani su revanš mečevi četvrtfinala Lige šampiona, nakon čega smo saznali imena četiri preostala kluba koja će se boriti za najvredniji trofej u evropskom klupskom fudbalu. Pored toga, eliminacija Arsenala od minhenskog Bajerna imala je za posledicu to da engleski velikan neće igrati na Svetskom klupskom prvenstvu 2025. godine! Umesto "tobdžija" tamo će se naći austrijski Salcburg za koji nastupaju trojica srpskih fudbalera! Nema sumnje da će domaćim ljubiteljima fudbala reformisano takmičenje biti vrlo interesantno, jer će na njemu nastupiti veliki broj srpskih igrača!

18.04.2024

14:48

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija