• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

28.11.2016

10:39

VELIKA ALBANIJA NA MALA VRATA?! U Tirani formirana Unija albanskih opština u regionu!

Balkan

VELIKA ALBANIJA NA MALA VRATA?! U Tirani formirana Unija albanskih opština u regionu!

Podeli vest

Povodom obeležavanja nezavisnosti Albanije i Dana albanske zatave, u Tirani je formirana Unija albanskih opština u regionu.

 

Uniju, pored albanske prestonice, čine Priština, Tetovo, Ulcinj i Preševo.

Kako je javio tiranski Top čenel, a prenosi agencija MIA, povezivanje ovih pet opština ima za cilj utvrđivanje mehanizama međusobne saradnje u, kako se navodi, oblasti urbanizma, životne sredine, kulture, investicija i novacija. 

Sporazum o saradnji potpisali su gradonačelnici Tirane Erjon Veljak, Prištine Sspend Ahmeti, Tetova Teuta Arifi, Ulcinja Nazif Cung, te Preševa Šćiprim Arifi.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Jovan

pre 7 godina

Super, sad ce Vucic da im izgradi autoput do Nisa !

Pol Pot

pre 7 godina

Ova lepa vest zasluzuje da nasa Vlada odmah ukine davanja iz budzeta opstini Presevo za oblast urbanizma, životne sredine, kulture, investicija i novacija. Nije lepo da Presevo ima duplo finansiranje za te oblasti! Iz napacene i zle, tlaciteljske Srbije i iz divne, krasne, urbanisticki razvijene, prepune investicija i inovacija, nabrijane - Velike Aljbanije.

goca

pre 7 godina

Dok najveci nasi neprijatelju spremaju za rat protiv nas, mi strajkujemo na ulicama, OPAMETITE SE NARODE jer vas nece biti.

Srb

pre 7 godina

Приштину су узурпирали само ми није јасно ко руководи Прешевом и зашто наши ћуте, шта чекају да дође ОВК са пушкама до Ниша можда? Државо реагуј.

Lale

pre 7 godina

Serite Šiptari još 50 dana a tada vise neće biti ništa kao danas. Odlazi vam zaštitnik Klinton I kompanija. Moraćete menjati ploču

pp

pre 7 godina

Nece biti velika srbija valjda se titom na celu hehe

penzioner

pre 7 godina

Njima ne treba Brisel da postignu sta zele, oni rade ono sto hoce!

Peca

pre 7 godina

Pa gde je nas Vučko da im cestita i pozeli uspeh u budućnosti ili makar da se izvini sti nije bio na svecanosti.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)
Live TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubistva Danke Ilić. Osumnjičeni za ubistvo od samog početka pokazuju vrlo neobično ponašanje. O tome šta je sve neobično u ovom slučaju, u emisiji "Info dan" govorile su Maja Jovanović iz Biroa za borbu protiv trgovine decom i psihološkinja Katarina Matić. Uživo u program javila se i novinarka Informera Vesna Jović sa najnovijim informacijama iz okoline Bora.

19.04.2024

16:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija