• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug/Informer.rs

09.12.2016

10:36

NAPOKON! Potvrđena odluka o izručenju Sefića BiH!

Balkan

NAPOKON! Potvrđena odluka o izručenju Sefića BiH!

Podeli vest

Apelacioni sud u Novom Sadu pravosnažno je odlučio da državljanin Bosne i Hercegovine Sanjin Sefić, koji se sumnjiči da je automobilom kod Zemaljskog muzeja u Sarajevu 10. oktobra uveče usmrtio dve devojke, bude izručen toj državi

Tom odlukom odbijena je žalba Sefićevog branioca i potvrđeno rešenje Višeg suda u Novom Sadu kojom je utvrđeno da su ispunjene zakonske pretpostavke za izručenje BiH Sefića zbog krivičnog dela teško delo protiv sigurnosti javnog prometa i neukazivanje pomoći osobi povređenoj u saobraćajnoj nezgodi.

U saopštenju Višeg suda u Novom Sadu navodi se da će spisi predmeta u najkraćem roku biti dostavljeni Ministarstvu pravde Srbije, jer konačnu odluku o izručenju donosi ministar pravde.

UBICA STUDENTKINJA BI DA OSTANE U SRBIJI! Sefić ne želi da bude izručen Sarajevu!

Sefić je nakon nesreće 10. oktobra pobegao, da bi dva dana kasnije bio uhapšen u Srbiji na osnovu međunarodne poternice raspisane po naredbi kantonalnog suda u Sarajevu

Inače, organi BiH vode postupak protiv još tri osobe koje se dovode u vezu sa saobraćajnom nesrećom zbog sumnje da su pomogli Sefiću posle izvršenja krivičnog dela.

Kako su preneli tamošnji mediji to su A.D. (29) iz Sarajeva, N.S. (28) iz Foče i S.S. (22) iz Sarajeva.

U dvorištu porodične kuce N.S, nađen je automobil "golf 6" koji je, prema podacima policije, korišćen za izvršenje krivičnog dela, a čiji je vlasnik A.M. iz Sarajeva.

VIŠI SUD: Ispunjeni su svi uslovi za izručenje Sanjina Sefića Bosni i Hercegovini!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija