• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Beta

09.12.2016

22:27

ISTRAGA MAFIJAŠKOG UBISTVA U BEČIĆIMA: Policija uhapsila pomagače plaćenih ubica!

Balkan

ISTRAGA MAFIJAŠKOG UBISTVA U BEČIĆIMA: Policija uhapsila pomagače plaćenih ubica!

Podeli vest

Crnogorska policija uhapsila je dve osobe iz Srbije i BiH osumnjičene za umešanost u dvostruko ubistvo u sredu u Bečićima, saopštila je crnogorska policija

Policija je uhapsila V. Š. (34) iz Banjaluke i M. B. (36) iz Niša zbog sumnje da su pomgači u ubistvu Đorđa Borete i lekara Dragana Zečevića, u sredu tokom dana u kafeu u Bečićima.

- Sumnja se da su V. Š. i M. B. izvršiocu teškog ubistva unapred obećali pomoć i pružili mu pomoć u izvršenju krivičnog dela- precizirala je Uprava policije Crne Gore. 

Policija je ranije navela da postoje indicije koje ukazuju na to da je ubistvo Đorđa Borete posledica sukoba kriminalnih grupacija iz Crne Gore i regiona, a zbog kriminalnih aktivnosti van crnogorske teritorije. 

POKOLJ U BEČIĆIMA! Iz kalašnjikova UBIJENI Đorđe Boreta i doktor Dragan Zečević!

Crnogorski mediji su ranije precizirali da je ubistvo nastavak obračuna narko kartela. 

Ubijeni Boreta je brat od strica Saše Borete koji u zatvoru u Podgorici izdržava tridesetogodišnju kaznu zatvora zbog ubistva policijskog inspektora Slavoljuba Šćekića. 

NA POGREŠNOM MESTU U POGREŠNO VREME: Ovo je ugledni doktor Zečević, slučajna žrtva krvavog masakra u Bečićima!

Nastradali lekar je bio gost kafea i sedeo je za susednim stolom za kojim je sedio ubijeni Đorđe Boreta. 

Ubistvo se desilo oko 11 sati kada su napadači, prema navodima očevidaca, s motora pucali na goste lokala u kojima su sedeli ubijeni. 

U pucnjavi je teško povrijeđen još jedan muškarac.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17