• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Radiosarajevo.ba

11.12.2016

18:11

NESREĆA NA PUTU JAJCE-BANJALUKA! Dve osobe povređene u sudaru dva vozila

Balkan

NESREĆA NA PUTU JAJCE-BANJALUKA! Dve osobe povređene u sudaru dva vozila

Podeli vest

Dve osobe povređene su u saobraćajnoj nesreći koja se danas dogodila na magistralnom putu M-16, Jajce – Banjaluka. Zbog nesreće je na jednoj deonici puta saobraćaj bio nakratko obustavljen, a zatim se otežano odvijao za vreme uviđaja

Iz Operativnog centra Ministarstva unutrašnjih poslova Srednjobosanskog kantona su za Radiosarajevo.ba kazali kako su u ovoj saobraćajnoj nesreći učestvovala dva vozila, automobil i kamion, a saobraćajna nesreća dogodila se u blizini HE Jajce I.

Vrlo brzo su reagovali policijski službenici koji su vršili uvišaj na ovom slučaju, te su evidentirane povrede de osobe koje su učestvovale u saobraćajnoj nesreći. Prema saznanjima policije jedna osoba je teže, a jedna lakše povređena, ali obe se, na svu sreću, nalaze van životne opasnosti.

Uviđaj je još uvek u toku, ali je ponovo uspostavljeno normalno saobraćanje na ovoj deonici puta, ali vozači se pozivaju na maksimalan oprez zbog niskih temperatura i mestimično zaleđenog kolovoza.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija