• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Telegraf

15.12.2016

19:26

TOMPSON NAPAO SRBINA PUPOVCA: Pevač ustaških pesama pretio na Fejsbuku!

Balkan

TOMPSON NAPAO SRBINA PUPOVCA: Pevač ustaških pesama pretio na Fejsbuku!

Podeli vest

Tompsonu se nije svidelo šta je Pupovac spomenuo njega u svom izlaganju na sednici Odbora za Ustav

Promoter ustaštva i nacionalne mržnje, samozvani hrvatski pevač i nacionalista Marko Perković Tompson na društvenim mrežama odgovorio je na “prozivke” Miloradu Pupovcu izrečene na sednici Odbora za Ustav.

Prenosimo vam njegov status u celosti:

- Zanimljivo, Pupovac bi zabranio mladima slušati Thompsona. Očekujemo od zastupnika u Hrvatskom državnom saboru da zatraže javno pojašnjenje od saborskog zastupnika srpske nacionalne manjine Milorada Pupovca, što je mislio pod tvrdnjom kako je nedopustivo da djeca slušaju Thompsona u autobusima prilikom posjeta spomen obilježjima- stoji na Fejsbuk stranici Marka Perkovića Tompsona.

- Kad mladi posećuju spomen-područja, u knjigama crtaju kukaste krstove, ušata U, a u autobusu slušaju Tompsona. Ako to mislimo da zaustavimo nejasnim odnosom, mislim da se varamo, jer ako mi ne možemo poslati jasnu poruku, onda je sasvim sigurno da to neće ni Vladino Poverenstvo – rekao je Pupovac, zastupnik u Saboru i predsednik Srpskog nacionalnog vijeća, na Odboru na kojem se raspravljalo o ploči HOS-a u Jasenovcu.

PUPOVAC O SRAMOTNOM ĆUTANJU HRVATSKIH VLASTI: Niko nije reagovao na tablu "Za dom spremni"

Podsetimo, Saborski odbor za Ustav je zaključio da postavljanje spomen-ploče poginulim pripadnicima HOS-a u Jasenovcu na kojoj je uklesan ustaški pozdrav “Za dom spremni” vređa žrtve tog ustaškog logora i pozvao nadležne da to obeležje ukloni.

PLENKOVIĆ NIT SMRDI, NITI MIRIŠE: Natpis "Za dom spremni" u Jasenovcu - delikatno pitanje!

PUPOVAC NA METI USTAŠA: Sam ću tužili Klemineca, ako to ne učini tužilaštvo!

ODBOR HRVATSKOG SABORA JEDNOGLASNO: Ukloniti ploču s ustaškim pozdravom iz Jasenovca!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Maxmen

pre 7 godina

Gde si Tompsonu brate srbine,odavno te nismo gledali

ANTE BAN

pre 7 godina

Komšija; kako da ga gledate, kada ga još niste pozvali u Srbiju! Pa da vam zapjeva i onu- vama malo poznatu iz 1942.godine-"Kupreško je malo poljce, pozobalo Crnogorce!" A non-stop ističete kako ste gostoljubivi, kako su tamo svi dobrodošli, itd.; pa kad je tako, pozovite Tompsona da održi koncert, pobogu! Prosto ko srpski pasulj; zar ne?

OMG

pre 7 godina

А ко све не вређа Пуповца у "лијепој њиховој", човек им је крив што је Србин, што је жив, што дише и што преставља Србе у Сабору, па их иритира.

Lala iz Banata

pre 7 godina

А тај Марко Перковић је био : - За Дом... - "Сперман"...!! А пева....*ебо га ћаћа, ко да га "истесо" из ... - гаћа...!

XXL

pre 7 godina

Ovaj srbac da ne peva ustašama njihove pesme što žele da čuju ni On ne bi bolje prošao sad bi ga slušali kako peva po beogradskim splavovima.

nati

pre 7 godina

Ovaj nedorasli,isfrustrirani adolescent od pedesetak  godina,umesto da se stidi svoje intelektualne inferiornosti on je jos i promovise kao neki kvalitet.Da je odrastao u americi,nista cudno ne bi bilo jer su tamo vecina retardi,a izgleda ni u hrvatskoj,stanje nije nista bolje. \n

Poskok

pre 7 godina

EH MOJ MARKO PERKOVICU TI NEKI HRVAT!!!!!! HAHAHA PA DJED TI SE ZVAO JOVAN A KUCU STE IMALI KRSNU SLAVU NEBI ME CUDILO DA JE SVETAC TVOJE NEKADASNE SLAVE JE OSTALO GORE NA TAVANU MARKO PRIJATELJU VRATI SE SLOBODNO U PRAVU VERU PRAVOSLAVLJE ILI BUDI SRPSKI KATOLIK

Dragomir

pre 7 godina

Моје се зна ... Нема србомрзца док га не роди српска мајка!Када би овај српски изрод Томпсон певао у београдској Арени шта мислите да л' би била пуна?Наравно да би била!А његов глас је нешто као када пева Паја Патак у цртаћима!

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Katastrofa za Crvenu zvezdu! Važan igrač zbog povrede završio sezonu!?
Crvena zvezda

Katastrofa za Crvenu zvezdu! Važan igrač zbog povrede završio sezonu!?

Košarkaš Crvene zvezde Adam Hanga izgleda je završio sezonu zbog preloma šake! Iskusni mađarski košarkaš je u intervjuu za tamošnju televiziju "M1" otkrio da se najverovatnije neće vraćati na teren do kraja takmičarske godine, pošto je pre dva dana na treningu nakon jedne bezazlene situacije doživeo težu povredu.

19.04.2024

14:32

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija