• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

17.12.2016

18:29

DODIK SPUSTIO BAKIRA NA ZEMLJU: Bez Hilari i Erdogana, Izetbegoviću nije ostalo ništa drugo osim arogancije!

Balkan

DODIK SPUSTIO BAKIRA NA ZEMLJU: Bez Hilari i Erdogana, Izetbegoviću nije ostalo ništa drugo osim arogancije!

Podeli vest

Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik rekao je danas da će bošnjačke političare "arogancija koju pokazuju prema Srbima, Srpskoj i Hrvatima sigurno koštati statusa BiH"

On je novinarima u Gradišci kazao da je juče mogao da vidi da su Bakir Izetbegović i SDA u silaznoj putanji što se tiče moći i organizacije, prenose banjalučki mediji.

- Napustili su ih i poslanici i ne mogu da računaju na svoju ljubav koja je dolazila iz Turske i na (turskog predsednika Redžepa Tajipa) Erdogana, izgubila im je Hilari Klinton na izborima- ocenio je Dodik.

DODIK NA IVICI ŽIVACA: Bakir preko tajne službe OSA montira političke procese u Bosni!

Predsednik Srpske je naveo da je saznao da nema ni većine u Parlamentarnoj skupštini BiH, kao i da ona postoji od zakona do zakona.

- Ako oni ne žele dogovor i žele da očuvaju Ustavni sud koji će Srbima ukidati Dan Republike, nama taj Ustavni sud, BiH i SDA nisu potrebni i mi ćemo braniti naše pozicije- rekao je Dodik.

PREDSEDNIK REPUBLIKE SRPSKE ZA INFORMER! Dodik: Valentin Incko je kriminalac koji čuva platu od 25.000 evra!

On je bošnjačke političare pozvao na dogovor i dodao da će sami biti krivi za neuspeh BiH ako to odbiju.

- Ta arogancija koju pokazuju prema Srbima, Srpskoj i Hrvatima sigurno će koštati statusa BiH. Oni su pripisivali da je politika Slobodana Miloševića kriva što je neko otišao iz Jugoslavije, pa su Srbi bili krivi za sve živo. A oni sada još gore rade, ignorišu sve uz pomoć stranaca i žele da nam nametnu rešenja, koja nećemo- poručio je Dodik.

Tanjug

On je naglasio da će ono što hoće SDA u budućnosti biti sve više irelevantno.

- Njihova pozicija koja se zasnivala na snazi međunarodnog faktora je izgubljena i nije ono što se moglo viđeti prethodnih godina. Ako ne nauče tu lekciju, onda će biti potpuni luzeri, a koliko znam, njihovo zalaganje za BiH je isključivo u funkciji unitarizacije, za šta su im potrebni poslušni Srbi i poltroni kao ovi iz Saveza za promene- rekao je Dodik.

On je uveren da će u BiH doći do zastoja na svim nivoima vlasti ukoliko bošnjački politički lideri ne prihvate inicijativu SNSD-a i HDZ-a BiH o izmenama Zakona o Ustavnom sudu BiH, koji predviđa da u toj instituciji više ne bude stranih sudija.

Dodik je rekao da će bošnjački lideri dobiti ovaj predlog zakona i da će "imati dosta problema da kažu da to ne prihvataju".

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
CICKA

pre 7 godina

То је неминовно а и природно да се Срби одвоје од Бакира , неприродна је и БиХ , не знају да је воде , да су знали да је воде не би било одвајња , али можда нико није хтео да им помогне у томе а и они са тим национализмом више претерују као што сада поново Хрвати претреују али мислим да Хрвати то раде да не би платили или морали да раде оно што су одавно морали да ураде према свим Србима прогнаним или онима који су претекли у Хрватској. Све се добро одвија за РС а господин Бакир, штета за њега што води политику коју му је и тата водио , то више не пије воду , ако би хтео да поправи ствари да опстане само тај део , али мислим да је сада касно, морао би да се бави само економијом ,економијом и економијом и правом и правдом , па рецимо ако може и он да доведе Кинезе ако хоће да дођу тамо , али неће Кинези баш свугде да иду , у сваком случају РС је пропустила једну ствар да на брзину уз онај пређашњи рефрендум постави питање народу да се изјасне о одвајању па да тиме доведу ЕУ пред свршен чин.

gagi

pre 7 godina

CITIRAĆU CICERONA "DRŽAVA MOŽE DA PREŽIVI SVOJE BUDALE I PREAMBICIOZNE,ALI SVOJE IZDAJNIKE NE MOŽE".UKOLIKO PREDSEDNIK DODIK DOZVOLI I DALJE DJELOVANJE MIŠEVA ,GUSLARA, I OSTALIH U SARAJEVU OSTVARIT ĆE NAM SE CICERONOVA TVRDNJA.PREDSEDNIČE DODIK,DRŽAVA SE MORA ČUVATI PO SVAKU CIJENU...DA LI SE RAZUMIJEMO...TO ISTO VAŽI I ZA GOSPODINA VUČIĆA.NEPRIJATELJ NAM JE ISTI,A IZVODJAČI RADOVA RAZLIČITI.ZAJEDNIČKO IM JE ŠTO SU SRBI I RADE ZA NOVAC.

Srb

pre 7 godina

Бакир може само да кмечи нема чак ни раме за плакање, пошто је Хилари историја, а Ердоган Путинова пудлица, тако да их је Додик све разбио, сад може да организује и референдум о независности Српске.

DS

pre 7 godina

Kada bi god srpske zemlje bile okupirane Rvati,Srbo-muslimani i Siptari su cinili zlocine i genocide nad nama.A,kada bi ti okupatori bili porazeni onda bi nase komsije birali ekipe koje su isle u Beograd da na koljenima mole za milost pozivajuci se na bratstvo i jedinsvo,a naivni Srbi im uvijek oprastali da bi nam ti isti dusmani ponovo zabijali noz u kedja. Svi oni,Rvati,Srbo-muslimani i Siptari su u velikoj zabludi kada misle da ih NATO okupatori vole,a stvarnost je da ih oni koriste da cine zlocine nad Srbima a kad im ne trebaju odbace ih k'o upotrebljen kondom. Dakle,svjetska geopoliticka situacija se mijenja,podrska sa Zapada ce Srbo-muslimanima sigurno izostati i Milorad ih poziva da se urazume i da prihvate suzivot sa R.Srpskom i srpskim narodom.Ako nece dogovor,onda cemo rusiti BiH,isto kao sto su oni razvalili SFRJ.

Ljubo

pre 7 godina

Bakir ,ne volim ni izgovoriti ovo ime ,to je najvece zlo sto je moglo zadesiti ovaj narod ( nema veze nacionalna pripadnost),na prostoru Balkana u zadnjih 50 godina...

Boki

pre 7 godina

Milorade nemoj se samo oslanjati na Hrvate, oni ce prvom prilikom noz u ledja da zabodu. Brini se o interesima Srba, a Hrvati neka se sami bore za sebe, dosta smo mi krvi za njih prolili pa vidi kako nam vratise.

Ali Šele

pre 7 godina

stari oprobani recept najbolje je za nešto kriviti nekog drugom a vanjski dug RS je preko 3 milijarde Evra a početkom godine opet se ide u zaduživanje sa 600 miliona Evra, tri banke propale, četvrta samo što nije ko je kriv tome, narod je sit prepucavanja dok Mile Rvatina i Riđobradi Srbin kradu od napaćenog naroda

bihac

pre 7 godina

Predsednice qebes sve navedene bihacka krajina Cazin i Buzim ce vama biti mnogo visi problem nego svi ti lezihljebovici praznoglavci ili prdomahovine ako krene opet nedaj boze.Mi se pitamo i bolje smirom zivjeti nego da se ponove 90 te.p.s.mi nikom nismo posli da palimo kuce nego je neko na nasa vrata dosao pa smo zestoko i mora se priznati i mi prljavo udarili na toga pa mi njemu dosli za opomenu pred kucna vrata.Nedajte da se to ponovi jopet.

Pritoka

pre 7 godina

Moj Bihacu pet puta smo te osvajali, ali visoka politika kaze povlaci se na pocetne polozaje. Da karadzic nije maznuo lovu Bosanska krajina bi bila Republika Srpska. Zato miruj i ne pomisljaj da cete ovog puta dobiti okolinu Une ako nedaj Boze do zla dodje. Neka nasa deca zive u miru i komsijskoj slozi.

zis

pre 7 godina

da ali malo morgen sta izjavi g.Ulemeka adjutant pok.Rakac.Da nije dao onaj nesrecni intervju danas nebi bio pod zemljom.oko 200 leseva Banja luka nije htela da primi a zabrana smrtovnica bese na snazi u ta vremena.znamo i mi tj.pojedinci istinu ratovanja na tom prostoru a g.Ulemek je castan oficir moze ako zeli da isprica te dogadjaje.Zivite u miru a sto je bilo grobovi nedaju na svim stranama da se zaboravi.

Vladimir

pre 7 godina

Nikad vi nama niste bili niti cete biti problem. Problem su oni koji su vam (do skoro) cuvali ledja. Najbolji dokaz za to je da je VRS citav rat (iako ste imali komplet zapad na svojoj strani koji je drzao Srbiju prikovanu za zemlju preteci bombardovanjem Srbije ako se umesamo u rat) drzala oko 72% teritorije BiH. Cak vam je VRS usla i u taj Bihac koji spominjes, do gradske bolnice, nakon cega je stiglo naredjenje za povlacenje. Nakon toga dolaze mirovni pregovori gde je dogovoreno da se BiH podeli na sadasnjih 49-51% i tek tad vasi misevi iz 5. korpusa izlaze iz suma i jazbina i izumaju nesto teritorije odakle se VRS vec uveliko povukla po vec dogovorenom planu o podeli BiH, do tad ste od VRS redovno dobijali po nosu. Sve ostalo su lovacke price za naivne muslimane koji su umislili 'da se i oni nesto pitaju'. A ti lepo atlas u ruke pa se uveri ' koliko se pitate'. Mozda napokon skontas da ste jedna mala i beznacajna enklavica, okruzena sa svih strana, koja je opstala i jos uvek opstaje samo zato sto je u interes EU i SAD da ste tu gde jeste...Cim oni izgube interes za vas, vrlo brzo ce vas, kao i mnoge pre vas, pustiti niz vodu...A svedoci smo da svetom zadnje vreme duvaju neki drugi, po srbe povoljniji vetrovi :))

Bosna je Srpska kao sto je Mos

pre 7 godina

Mani se mitomanije i mahalskih prica. Cinjenica je da su svi ti koje si nabrojao, za vreme rata, nisu bili u stanju da uzmu jedno selo i drze ga pod svojom kontrolom duze od 24h. Jedina ste strana u ratu koja citav rat nije uzela niti jedan grad. Pravite mit od neceg sto se zove predaja teritorije po vec dogovorenom planu o podeli BiH. Na tu foru ste tek pred kraj rata i uzeli nesto teritorije u Krajini, uglavnom bez ispaljenog metka, jer je politika odradila svoje. I sad od toga pravite mit iako i sami vrlo dobro znate da vam je VRS svo vreme rata bila za petama sve do Dejtona. Vojnicki ste potuceni do kolena iako ste imali duplo vise ljudstva pod oruzjem!

Zivko

pre 7 godina

Bakir Izetbegovic je radio i radi isto sto i Boris Tadic u Srbiji jer su obojica lideri kriminala,korupcije,,likvidacije ljudi (i kokaina) sa svojimdomacim i stranim tajkunima i hvala Bogu sto je Stefanovic smenio Milorada Veljovica jer je i on bio u toj hobotnickoj kriminalnoj,korupcionaskoj,likvidatorskoj,kokainskoj mrezi.Bravo Dodik sto sve na vreme predvidjas i preduzimas mere da se sve spreci sto je upereno protiv srba .

usaf

pre 7 godina

Od izlaska onog texta,da ce NATO intervenisati u BiH,ucuta se Dodik k'o pokiso mis.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!
Fudbal

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!

19. APRILA 1972. godine rođen je legendarni brazilski fudbaler Rivaldo. Afirmisao se u Palmeirasu, pa igrao za Deportivo La Korunju, Barselonu, Milan, Kruzeiro, Olimpijakos, AEK... Sa Brazilom je bio prvak sveta 2002, sa Milanom prvak Evrope 2003, a Zlatnu loptu je dobio 1999. godine.

19.04.2024

06:00

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija