• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

23.12.2016

22:36

HRVATSKI MIŠEVI! Uplašili se srpskih 'kanti', pa brže bolje kupuju borbenu eskadrilu!

Balkan

HRVATSKI MIŠEVI! Uplašili se srpskih 'kanti', pa brže bolje kupuju borbenu eskadrilu!

Podeli vest

Hrvatska predsednica Kolinda Grabar Kitarović, u narodu poznatija kao Čokolinda, najavila je da će Hrvatska kupiti borbenu eskadrilu!

Samo dan nakon što je Srbija sa Rusijom ozvaničila isporuku šest 'migova 29' i drugog najmodernijeg naoružanja, i nakon što su mediji u Zagrebu posprdno pisali o ruskim avionima nazivajući ih 'kantama', predsednica Hrvatske je u intervjuu za 'Večernji list' otkrila da Zagreb namerava da se dodatno naoruža.

 

 

Nema, dakle, više ni najmanje sumnje da su Hrvati u neviđenoj panici od modernizacije Vojske Srbije, pa je Čokolinda najavila kupovinu borbenih aviona, kako bi umirila preplašenu javnost u 'Lepoj njihovoj'.

A zašto su Hrvati u tolikom strahu kada im niko ne preti, a posebno ne Srbija, to samo oni znaju.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Pik

pre 7 godina

Neka neka samo kupujte dali imate ili nemate novac ima vreme da pokaze, ja mislim da ima mnogo gore da Prodjete nego mi

Nesa

pre 7 godina

Ma da, hrvacani su puni ko brod. Duzni su bre i oni ko dve grcke ali trebaju necime nahraniti sujetu pa aj ko vele da pozajme jos malo. Mada za eskadrilu trebace ne bas malo. To je bila gomila para i za staru Jugu a ne bananicu. Morace da se Ameri doooobro otvore.

Nikola

pre 7 godina

CIA world fact Book https://www.cia.gov/library/publications/the-world-factbook/fields/2046.html#hr Population below poverty line: Populacija ispod linije siromastva: Croatia 19.5% (2014 est.) Kosovo 30% (2013 est.) Macedonia 30.4% (2011) Bosnia and Herzegovina 17.2% (2011 est.) Slovenia 13.5% (2012) Serbia 9.2% (2013 est.) naravno,..prodajte par ostrva

Boogeyman

pre 7 godina

Pa zamisli koliko ste onda vi hrvati glupavi i koliko vas muzu kao krave i još te time hvališ!?! Vi kao članica NATO-a morate da kupujete avione, a mi vojno neutralni pa nam ih poklanjaju! Pritom ako ne budete dobri, zvaćemo subotički Pionir da vas bombarduju čokoladicama jer za vas ne treba ništa ozbiljnije! A ove raketne sisteme BUK M2 i borbena oklopna vozila ćemo da pošaljemo dole na jug jer se nešto šiptari busaju da su bitni i misle da je Kosovo njihovo pa čisto da im objasnimo kako stoje stvari!!!

dale

pre 7 godina

Jado pa Hrvatska ima vojne avione pa kanadere koje pomažu ljudima diljem svjeta i koji su vrijedni od sve vaše avijacije pa er traktore 24 helihoptera mi 17 i mi171 iš pa kiowe 16 pa bellove...

vlada

pre 7 godina

I imaju, od poharane srpske imovine! Kao drugo, neće vam pomoći ni kamioni ni avioni, kada dodjemo po "Krajinu"! A to je neminovno! Kao što ste vi učili vašu decu, još u Titovo vreme, da je Jugoslavija tamnica hrvatskog naroda, mi ih sada učimo da MORAJU povratiti spske teritorije u Krajini, i to je neminovno!

Sava

pre 7 godina

Сироти мали хрџци ,преплашили се. Стара сујета ,не могу тамо неки Срби да буду бољи од њих

Kole

pre 7 godina

Ovo je jasan pokazatelj, koliko su se Hrvati uplašili.

era

pre 7 godina

Auuu kompleksi su cudo, ovi hrvati su bas smesni i kukavice :D

Cro

pre 7 godina

Kako ide ispunjavanje nasih uvjeta vezanih za EU? Mi smo zadovoljni, do sada sve potpisujete, ne smeta nam sto gundjate, dok vas ne dovedemo u red, za jedno 10 godina bit cete ko cura za udaju

Vijacanac

pre 7 godina

Hahahahaha vaših,, uvjeta,, A kako Brisel kaže tako Vi i ispunjavate naredbe, Beograd ili Brisel vaše je da slušate

raso

pre 7 godina

slusaj cro,mi u tu raspalu eu necemo a viste glupi da to shvatite no to je vas problem ,drugo vas su nesrece jedne okupirali i sami neznate da ste prodati i sama cinjenica da vas je dojc kupio samo78 procenata rive no kad se probudite bice kasno samo polako

pavlos

pre 7 godina

sta da ti kazem prijatelju toliko zlobe u tvom komentaru i odgovora tom eri..... davno nisam ostio gadjenje te vrste! ono sto meni para usi u celom tekstu je ta losa politika pa zar nam nije bilo dosta ratova ?? ubijanja .....kome treba vise ta glupost!

zoran

pre 7 godina

Opsednuti ste Srbijom, a u Srbiji niko o vama ozbiljno i ne razmišlja, a kamoli da namerava da vam naudi. Ustvari vas posmatramo kao kliničke slučajeve, koji jedino sami sebi mogu da naude. Naravno, čast izuzecima, ali njih ili je manje ili su preplašeni.

Iznogud

pre 7 godina

Pricaju kako se ne takmice sa Srbijom , a cim smo mi kupili avone oni nabavljaju helikoptere "black hawk", ali Srbiji stizu balističke rakete iz Kine, tako da dzaba im trud.

Draža

pre 7 godina

Dovoljno smo veliki da vi stalno morate krišom gledati šta mi radimo, i da nemate mira...Sta vam to govori?

Cro

pre 7 godina

Ja sam ovdje u plemenitoj misiji, kao dobar susjed da vas pripremam za EU, ako vas vecina to zeli. EU je elitni klub, morate se rijesiti balkanskog primitivizma. Za 10_15 godina budete dobar kandidat. ZDS

Draža

pre 7 godina

Znam da ti je ponestalo reči za neki lep komentar,ali ne brini procice samo trebaš odmarati...ha,ha,ha

Cro

pre 7 godina

Lepe komentare cuvam za srbkinje koje dolaze na Jadran. Nego,jasno ti je da se mi ne poredimo sa vama. Kada je u pitanju vojska, nasa ciljana razina je Danska, clanica EU i NATO. Takodjer je glupo da se vi poredite sa nama, primjerenije je da se poredite sa Bjelorusijom

Boogeyman

pre 7 godina

A zašto se vi hrvati lepo ne pripojite Sloveniji i postanete njihov kanton ili entitet? Pa bolje vam je da bar i tako budete deo neke ozbiljnije države nego da vas ceo svet zove "veštačka nacija" ili "srbi sa govornom manom"! Zamisli kako bi vas Slovenci doveli u red, a? Momentalno bi vam rešili nezaposlenost... vi biste bili konjušari njihovih konjušara i mogli biste da im timarite lipicanere koliko vam volja!!!

max

pre 7 godina

Nepotrebne i neprimerene provokacije Hrvata tj ustaša!

Pravedni Aristid

pre 7 godina

Ne treba Srbi i Hrvati da se drkaju u naoruzanju, nego treba sednu i da se dogovore da sazidaju ismedju sebe jedan zid duplo veceg gabarita od Kineskog, pa makar ga zidali i decenijama , ali da ga zauvek postave izmedju sebe i tak tada ce biti mira. Mislim da bi izgradnja jednog takvog novog Kineskog zida manje kostala nego nabavka savremenog naoruzanja, koje brzo zastareva i treba mu skupoceni remont, a zidu ne treba nista, ukoliko je upotrebljena jaca armatura i imregnirani beton.

nele

pre 7 godina

Da, samo treba prvo da vidimo koje su prave granice...

nada

pre 7 godina

Kako ono rekose - Srbija kupila " kante " a saka jada planira da kupi " nose" -upisase se od straha !!!!!!!!!!!!!!

lela

pre 7 godina

Još da kupe 4.000.000 Hrvata pa da ih ima kao Srba.

Branko

pre 7 godina

Ovi hrvati bas kao misevi drhte na svaki pomen Srbije,za Hrvatsku je Srbija nedostizna po mnogo cemu to neka im bude jasno.

kolo

pre 7 godina

A za koga se oni opremaju ako im smetaju nase kante ?

BokićZg

pre 7 godina

Zašto ne objavite da je rekla kako je srbijanska kupnja migova legitiman način jačanja vojske RS?! Čemu huškanje?! Zbog ovakvih sam huškatora otkazao doček Nove godine u Beogradu i izlet u Novi Sad.

Nesa

pre 7 godina

Pa komso to ne menje sustinu stvari. Pa naravno da je nabavka oruzja legitimna i na to nemozete da zabranu kao ono oko otvaranja poglavlja u pristupnom pregovoru sa EU. A to sto si otkazao, pa jebiga, tvoja greska neces doziveti pravi provod. Mada mozda i tvoja sreca ako nadjes bolji u sta sumljam. Ustvari batice, mislim da je ipak po sredi strah da ces morati posle da se izvinjavas sto si jeo SRBIJANSKI rostilj i pio SRBIJANSKO pice.

MIKI

pre 7 godina

Uh i to mi ga uz Kalemegdan! Sedi kuci sta ces ove medju ovu saku jada!?

Draza

pre 7 godina

Bas mi je zao sto neces doci u Beograd i Novi Sad!

Vodič iz NS

pre 7 godina

E baš mi je žao, a taman sam planirao da pokažem lepote Fruške gore...

Sargarepac

pre 7 godina

Kako su jadni...kupis ti eskadrilu letecih cokoladica.\n

Predrag

pre 7 godina

Ustaše su ustaše, njima nikada ne treba verovati!

Niksa

pre 7 godina

Kada bi znali da su kompleksi izlecivi, bilo bi sve drugacije...

julija

pre 7 godina

Sujeta je čudo.Em mnogo kasne em bacaju pare uzaludno.F-16 + AIM 120 teško komšije.

novosadjanin

pre 7 godina

Samo neka Čokolinda kupuje avione. Treba i BUK nešto da skine...

marija

pre 7 godina

Ko visoko leti,nisko pada. I oni ce,pa ce se smire,kad vide da ne mogu sa nama da se takmice jer smo mi daleko iznad Hrvatske.

Anton

pre 7 godina

Buaaa ha ha. Ovako dobar vic nisam čuo od bombardiranja Srbije 1999.

Hrvat

pre 7 godina

Svakako po glupostima ste iznad nas. Šta ste očekivali? Odavno govorimo o tome i upravo ste vi požurili sa nabavom zrakoplova radi nas. NATO ne gleda kao navodno Kinezi ali Rusi sigurno da Srbija mora biti vojno jaka radi mira na Balkanu. Mi se svakako ne bojimo vas. Da vas podsjetim, mi smo NATO i ne strahujemo da čete vi napasti NATO pa da imate i 50 zrakoplova. Mi to radimo isključivo radi modernizacije i to se zna već dugo.

Aljek

pre 6 godina

Jeste, vi ste nato. A ko je nato?? Nedto posebno?? Ne bas. Nato nema vojsku, sve kukavice i upisanci sto odrastali uz nutelu i pornice. Bolesna nacija. Da vi ste nato, vidi se. Zato vase devojke nisu u nato posto dolaze u Beograd na kresanje. I postojacete isto onoliko koliko i nato. Do maja 2021. Posle nece biti ni nato a ni vas.

Kekoo

pre 7 godina

Da bas ste daleko ispred nas .sve mi neugodno kolko ste napredni .sa svojom plaćom dođem i kupim pola vašeg pašaluka Mi imamo pa mozemo kupit novo a vi drljajte stare kante

sale ortodoks

pre 7 godina

s čime će da kupe kad jadnici nemaju para jel će vodu iz jadranskog mora da prodaju da kupe jedan raz..bani američki avion i helikoptern

SRBIJA

pre 7 godina

Netreba se cuditi ustase bili ustase ostali i jos se time ponose za dom spremni.Ono od cega se Nemacka danas ogradjuje i proklinje dan kada se rodio Hitler, hrvat se ponosi sto rece ono nas narod cega se pametan stidi budala se ponosi , vecim zlotvorima iz sistema logora i jedini ikada na svetu imali logore za decu primer Jastrebarsko .Sta od takvih ocekivati koji su vecno i vecito bili sluge bez drzave prva koju su dobili na poklon od Hitlera ,ona fasisticka ustaska NDH i ova danas NDH 2 su jednino sto oni imaju da se ponose ,jer nemaju nista drugo za ponos.Samo Stepinca,Pavelica,Budaka....Dok je srbin imao kraljevinu ,carevinu ,knezevinu imao Cara dusana,Pera prvog oslobodioca,Pupina,Teslu,Milankovica,Kneza Lazara,Njegosa,Andrica...Samo mozemo bogu da zahvalimo sto nismo hrvati boze hvala ti!!! Mogu samo da nam zavide na ovih 10 aviona i ostaloj opremi koja nije ni delic, onoga sto ce tek Srbija da kupi i dobije.

nenad

pre 7 godina

boj ne bije svijetlo oruzje vec boj bije srce u junaka,gospodo hrvati

lici

pre 7 godina

Mozete kupiti,i celu Americku mornaricku flotu,ako imate sa cim,iskompleksirane ustase se udronjale.

Vladimir

pre 7 godina

Prvo, hrvatima ove god. stizu krediti na naplatu. Oni te pare nemaju odakle da vrate, odatle i ova ustaska histerija zadnjih meseci. Drugo, oni nemaju para ni za eskadrilu polovnih Mig-21. Setimo se samo 'remonta' njihova 2-3 Mig-21 u Ukrajini kada su im isporuceni 'remontovani' avioni u gorem stanju nego sto su bili pre remonta. Trece, mi sutra hrvatim da poklonimo ove Mig-29 sto treba da nam stignu, oni ne bi imali pilote obucene da pilotiraju tim avionima, jer od avijacije imaju samo 2-3 Mig-21, a najverovatnije toliko i pilota. A posto avion nije kamion, da iz jednog sednes u drugi i teras dalje, sanse da hrvati narednih 10-15 god. dobiju kakvu-takvu avijaciju i skolovane pilote su ravne nuli. U stvari, mogu oni sutra da se zaduze za jos 100 milijardi $ i da od tih para kupe par stotina F-35, ali sta im vredi kad ce im avioni trunuti po hangarima....PS: Nemojte da se cudite komentarima tipa ' vi Srbi ste saka jada', ti sto pisu takve komentare znaju vrlo dobro da je hrvata na nasoj lepoj planeti zemlji skoro 3 puta manje nego te ' sake jada', sto njih izgleda jako frustrira i boli.

lici

pre 7 godina

Borbena eskadrila je za ustase,misaona imenica,unosnije je uloziti u Srpske cokoladice,ne plasite se nasih kanti,bezopasne su sigurno.

marko

pre 7 godina

Evo posla za zapadnu vojnu masineriju. Da pored izraela, arapa, pakistana, eu dodamo i hrvate na listu. Ima da sljuste $$$ samo tako. Sva ce ostrva da prodaju.

Cigl

pre 7 godina

Previše se hvalite sa vasih 10 Hrvatska kupuje 20 novih

Mica

pre 7 godina

Hrvati kupuju 6 novih MIG- 35 i 10- f 16 bili su proizvedeni za Sirijce

Zoran

pre 7 godina

Neka Hrvatska kupuje sta im je volja bitno je da smo se mi obezbedili od vazdusnih udara.

Branko N

pre 7 godina

Što se Srbije tiče , ona ne vodi računa šta ko nabavlja. Mi smo nabavili migove da zaštitimo naše nebo i zašto bi to nekom smetalo.

Mirko Oro

pre 7 godina

Utrkivali su se da komentarišu da smo nabavili nekakve kante , a sada su bržebolje potrčali u SAD da nabave nekakve helikoptere.

ivana

pre 7 godina

Bokic Zg nasa zemlja je otvorena za turiste nece ovde niko ni popreko da te pogleda ako si normalan i ne provociras svakoga dana vidjam tablice busa  Zg pogotovo u vreme praznika i automobila ... tako da nemoj vise da otkazujes jer mi smo vrlo bezbedna i tolerantna drzava\n

mica

pre 7 godina

Umesto što se zapad ljuti zbog naših migova,treba da nas slave jer miševi hrvati su se ukakili pa brže bolje hoće da kupe američke borbene avione.

sale988

pre 7 godina

HA ... HA ... HA ... I odmah neka je je pošalju na remont braći Ukrajincima da pre slete nego što uzlete !!!!

tantulija

pre 7 godina

ovi hrvati su najsmesnija nacija koja postoji, prvo nemaju niti politiku pomirenja niti znaju šta hoću. Srbija treba i mora da se naoruza modernim naoružanjem i da potraži i druge vrste borbenih aviona , naprimer suhoi-47 . Razne Pvo sisteme iz Rusije i to u što većem broju , jer smo okruženi sa dosta neprijatelja a i područje treba efektivno pokriti.nRemont aviona Mig -29 za 20 miliona eura je smešna cifra , trebao si Vučiću da uzmeš odma 35 aparata.nNEDOZVOLIMO VIŠE NIKADA NIKOME DA IM PADA NAPAMET DA NAS NAPADNU, KAO ŠTO JE IZRAEL DOBAR SA AMERIKOM, AJDE DA BUDEMO MI ISTO TO SA RUSIJA I KINEZIMA.  DOSTA JE BILO VLADA KOJE SU BILE POTPLACENE OD STRANE DRŽAVA KAKO BI NAS VOJNO I SVAKAKO UNISTAVALI. nVUKI SAMO NAPRED....nPATRIOTA SRBIN IZ SVEDSKEn

Stefan

pre 7 godina

Ovi hrvati bas kao misevi drhte na svaki pomen Srbije,za Hrvatsku je Srbija nedostizna po mnogo cemu to neka im bude jasno.

Hrvoje

pre 7 godina

Drzava s najvise zlocina u Europi je Srbija. Novine ko da im uređuju derista a ne skolovani novinari. Nepostivanje prema Hrvatskoj i Hrvatima i hrvatskom predsjedniku je ogromno. Da,neprimjereno je na dan branitelja Dubrovnika koji su se odupirali cetnicima darovati cetnicku cokoladicu,Kolinda se ispricala i to je ok. Kupujemo eskadrilu vec nekoliko godina i tu ste vi nebitni. Pa vas smo praćkama pobjedili 1990. Sto nam treba oruzje za takvu kukavelj?

doslovno ubi se

pre 7 godina

...vau srbija kupila par nefunkcionalnih preplaćenih migova ...hrvatska uzima transportne helikoptere ...mora da se natječu u naoružanju di uzimate informacije, sa teleteksta?

ROKOKOKKO

pre 7 godina

Hrvati dobili Dijareju strahom od Srbije.Predlazem da se pod hitno prikupi dobrovoljni prilog za kupovinu Pampersa, ako ne usrace celu lepu njinu.

Cro

pre 7 godina

Kada je vojska u pitanju, mi se poredimo sa zemljama članicama EU i NATO saveza, na primjer Danskom. Za vas je najbolje da se poredite sa Bjelorusijom

Tale

pre 7 godina

Mi smo samo ubrzali njihovu odluku. I tako su hteli da kupe. Ništa čudno. Pitanje je šata če još da im NATO da.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija