• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: avaz.ba

29.12.2016

20:46

SUROVO UBISTVO DETETA POTRESLO BOSNU: Iz osvete supruzi, otac na monstruozan način usmrtio ćerkicu!

Balkan

SUROVO UBISTVO DETETA POTRESLO BOSNU: Iz osvete supruzi, otac na monstruozan način usmrtio ćerkicu!

Podeli vest

Meštani Breze još su u šoku nakon što je Adis Bećirspahić (28) u ponedjeljak uveče u porodičnoj kući monstruozno usmrtio svoju desetomesečnu ćerku

U mestu Kortnik, u kome su živeli Adis i njegova nevenčana supruga Nejla Botić (18), vidno uznemirene komšije, zgrožene su mučnim slučajem u njihovom susedstvu. 

Komšije potresene

Prva komšinica Adisa Beširević posebno je potresena ovim događajem, jer je poznavala osumnjičenog Adisa. Njen suprug je pre nekoliko dana vozio s njim devojčicu u Kantonalnu bolnicu Zenica.

- Verujte da je ovo veliki šok za sve. Sve čekam da mi neko kaže da se radi o nesporazumu. Posebno mi teško pada zato što smo se družili - kaže Beširević.

U kući gdje se dogodilo ubistvo, nije bilo nikoga, ali u mestu Bukovik kod Breze, gde se Nejla, zbog problema sa suprugom, često vraćala kod roditelja, na pragu kuće plakala je njena baka Esma, ljubeći fotografije praunuke koju je često čuvala i koju, kako kaže, nikada neće preboleti.

- Imali su problema u braku. Nije se ovo trebalo ovako da završi. Trebao je reći da ne može više da živi tako, da se raziđu - kroz suze kaže baka Esma.

Kobne večeri, kako nam govori, Nejla je bila na poslu, dok je Adis ostao s devojčicom kod kuće. U jednom momentu je došao u kafić gde je Nejla radila. Sedeo je tu sat, a onda mrtav hladan saopštio šta se dogodilo.

- Popio je kafu, ona ga je pitala gde im je dete. Prvo je rekao da je sve uredu i da je devojčica kod drugarice. Nakon sat, kada ga je ponovo pitala gde je dete, rekao joj je da ćerke više nema i da je mrtva - prepričala je baka Esma.

R. B.

Pod sedativima

Izvan sebe, Nejla je otišla do kuće. Nažalost, već je bilo kasno. Zatekla je svoju ćerku mrtvu i prekrivenu jorganom. Od tog momenta je pod sedativima.

Njena prijateljica Anela Lakić, koja je, također, majka troje dece, ne može da poveruje da je otac mogao  da učini takvo nešto.

- Kod devojčice je u Domu zdravlja pronađen veliki broj povreda, tragovi gušenja i davljenja te ugrizi ljudskim zubima po nogicama. Užas - kaže vidno ogorčena Lakić.

Priznao zločin

Adis Bećirspahić, ubica devojčice, u potpunosti je priznao da je usmrtio svoje dete, potvrđeno je iz Ministarstva unutrašnjih poslova Zeničko-dobojskog kantona.

U Tužilaštvu ZDK ističu da su izuzeti medicinska dokumentacija te tragovi sa mesta događaja, a da će dežurni tužilac izdati predlog za određivanje pritvora. Još se čekaju i nalazi obdukcije.

 




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari

Izbori 2024

Vesti

Oglasio se PIO fond: Saopštio važnu vest za penzionere, tiče se jedne besplatne usluge
Društvo

Oglasio se PIO fond: Saopštio važnu vest za penzionere, tiče se jedne besplatne usluge

Međunarodni dani razgovora s Austrijom, na kojima će savetodavci iz austrijskog Zavoda za penzijsko osiguranje i Fonda za penzijsko i invalidsko osiguranje (PIO) Srbije pružiti pravnu pomoć ljudima koji ostvaruju prava iz penzijskog i invalidskog osiguranja primenom sporazuma iz oblasti socijalnog osiguranja zaključenog između naše zemlje i Austrije, biće održani sledeće nedelje.

20.04.2024

13:36

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija