• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: N1

01.01.2017

21:00

CRNA GORA NEĆE NIKAD U NATO: Američki senator Mekejn otkazao posetu Podgorici!

Balkan

CRNA GORA NEĆE NIKAD U NATO: Američki senator Mekejn otkazao posetu Podgorici!

Podeli vest

Delegacija Kongresa SAD, koja je planirala posetu Crnoj Gori, dobila je zahtev da promeni plan i da se vrati u SAD 2. januara, zbog hitnih međunarodnih pitanja, saopšteno je iz američke ambasade u Crnoj Gori

Senator Džon Mekejn bi želeo, navodi se u saopštenju, da ponovi svoju snažnu podršku priključenju Crne Gore NATO i zahvalnost za podršku koju Vojska Crne Gore pruža operaciji "Odlučna podrška" u Avganistanu, kao i globalnoj koliciji za borbu protiv terorizma, preneo je RSE.

- Mekejn bi želeo i da iskaže svoje uverenje da će Crna Gora, u bliskoj budućnosti, postati punopravni član NATO- stoji u saopštenju i dodaje se da će senator Mekejn telefonom pozvati premijera Crne Gore i da će Crnu Goru posetiti u najskorijem roku.

Republikanski senator Mekejn, zajedno sa republikancem Lindzijem Grejemom i demokratskom senatorkom Ejmi Klobučar, planirali su da obiđu zemlje Baltika, Ukrajinu, Gruziju i Crnu Goru. Trenutno se nalaze u poseti Tbilisiju.

STROGO POVERLJIVO, TRAMP PUTINU PREPUŠTA CRNU GORU: Svetska politika kroji sudbinu našeg regiona!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Lala iz Banata

pre 7 godina

Јадни "црногорци"... - куд ће саде...? Којем се "царству" приклонити...? Сами изгледа "немогаше"... а други их... - "неће"...!

Lala iz Banata

pre 7 godina

Тамо већ ... - јесу...! И хај...још од САНКЦИЈА... - Југославији,...Слизали се...ко "Милови и Рамови"...зато се и одрекоше српског Косова.....!? Штетно им кажу за "Бизнис" на рачун... - Србије и Београда ( Дуван, бензин, дрога...итд.итд...)

Srb

pre 7 godina

Примите моје саучешће Милогорци, добро вам је кренула ова 2017. година.

Novica Cerović

pre 7 godina

Да Бог да,да тако и наставе.Нација из бајке:"Царево ново одело".Миоло је го!

sdf

pre 7 godina

zamislite da je ovo pokvareno iskompleksirano djubre moglo da postane predsednik amerike... covece....

Mirko

pre 7 godina

Samo im jos Crna Gora treba. Koj ce im djavo ti mangupi i neradnici.

Nebojsa Matic

pre 7 godina

Ovaj samo moze da ode u ukrajinu i u gruziju i crnu goru i nigde vise to je drugi HITLER ako budemo ovakvog primili u posetu da nam on bude mentor onda je bolje da se svi kolektivno poubijamo.

zimzelen

pre 7 godina

Bijo je mekejn prosle godine 2016 u Srbiji znaci Nebojsa Matic ne pratis sve dobro,bijo mekejn I onaj komadant a on je I cija americka

boro

pre 7 godina

a Bakir i Tači , hahaaaaaa moraju naučiti Srpsku i Rusku himnu

ALBANIJA do NISA

pre 7 godina

Kad nije naucio neko vreme kada nije bilo ni lovacke puske , nece sigurno sada kada ima i Bonstil na Kosovo. Vi ste gotovi samo lazete sam sebe , posto nema vise JNA, i vama cemo rasturiti kad god hocete samo probajte.

Lebowski

pre 7 godina

Sakupljaj ti polako tvoje arnautsko prnje,lose vam se pise.Sve ide kao po prorocanstvu da ce mo i iz Albanije da vas proteramo kad krene sve opsti rat..!!!

cccc

pre 7 godina

Za Bakira nema problema kada mu je otac Srbin on sigurno već zna nasu himnu.

srboljub

pre 7 godina

crna gora ide de je joj je mesto kod NJEGOS hhhhh to je naj starija drzava srba neda je car putin

Ivan

pre 7 godina

Samo me zanima sta ce te reci kada budu usli u NATO :):):):) Neznam zasto se veselimo tudjim problemima (ako je to problem i istina)......Mislim da imamo mi o cemu drugom misliti nego se radovati sto Crnogorci nece uci u NATO\n

deda Raša

pre 7 godina

Ovo ti bas glupo. Situacija je ista kao 41. jedan brat ode u partizane a drugi u cetnike. Sta je sustina, brat je ubio brata. To i jeste osnovni cilj NATO-a - zavadi pa vladaj.

mosa

pre 7 godina

zivot tece dalje oprez srbijo vise je njih u srbii nego nas dole.vodi srbijo svoju politiku jer da nije bilo mila nikad drzavnost nebi povratila.nije crna gora vec srbija prodala kosovo.

bugi

pre 7 godina

Jednostavno ako odu u nato ove u srbiji poslati da im se pridruze.

Dragomir

pre 7 godina

Када ми србијанци само мало загребемо по своме родослову установимо да смо пореклом из Црне Горе.Црна Гора се храбро носила са турцима а шта се дешавало у Србији?Једни су бежали преко Дрине а други преко Саве и Дунава.Само су најхрабрији живели по планинама Србије где турска нога није смела да приђе.Многи срби су из користи или под морањем прелазили у муслиманску или католичку веру.ПС.Три прста нису српска идеја за да се крстимо!Уз то да вас питам КО ЈЕ АУТОР СРПСКЕ ШАЈКАЧЕ?Аустијанци!Ако нисте знали сада знате!

MILAN

pre 7 godina

Braco Crnogorci ne okrecite ledja brci Rusima i Srbima. Zar da se prodate za saku dolara.Gde vam je cojstvo. Ne verujte guji vec pogledajte oko sebe, ko vas okruzuje, sta vam se pise. Drzite se brace jer vas oni nece izdati

cica draza

pre 7 godina

SVI JUNACI NIKOM PONIKOSE I U CRNU ZEMLJU PROPADOSE ???

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija