• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

04.01.2017

11:33

ČOKOLINDA U SUKOBU INTERESA! Popila tri prijave zbog prazničnog putovanja u SAD!

Balkan

ČOKOLINDA U SUKOBU INTERESA! Popila tri prijave zbog prazničnog putovanja u SAD!

Podeli vest

Komisija za sprečavanje sukoba interesa dobila je tri prijave protiv predsednice Hrvatske Kolinde Grabar Kitarović, a zbog njenog neobjašnjenog puta u SAD tokom proteklih praznika

Komisija je u skladu sa zakonom dužna da štiti identitet podnosioca prijava, javnost još neće saznati ko ih je podneo, rečeno za N1 u toj komisiji.

Inače, od Komisije se u sva tri slučaja traži da se utvrdi da li je razlog njenog uta u SAD službeni ili privatni, odnosno je došlo do povrede Zakona o sprečavanju sukoba interesa.

Zasad nije jasno da li je, kako se navodi, problematična i mogućnost da je na ovaj način Grabar Kitarović primila poklon vredniji od 500 kuna ili je, u slučaju privatnog putovanja, sama platila ovaj izlet.

Upravo bi Komisija trebalo da utvrdi niz okolnosti vezan za njeno putovanje u SAD, koju u njenom kabinetu na Pantovčaku nisu hteli da komentarišu.

Napominje se da je suprug predsednice ostao u Hrvatskoj i da je vreme provodio, između ostalog, sa zagrebačkim gradonačelnikom Milanom Bandićem, na manifestaciji Snežna kraljica.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Krkodedic

pre 7 godina

Neznam sta je sa ovim svetom? Pa Obama je zvao,cuo da nevoli srpsku cokoladu pa joj ugurao njegovu crnu cokoladetinu. Nasladila se zena i opet radi svoj posao.Za vreme praznika imala pravo zadovpljstvo.

dragan

pre 7 godina

opcenito da si je umislila u svojoj glavi da bi postala frojndica sa gospodjom Melany ne.\n

Davor

pre 7 godina

Zašto bi ona bila frendica sa Melanijom. Čokolinda je obrazovana žena, govori 6 jezika,bila zamjenica tajnika NATO a "mad dog" budući ministar obrane SAD joj je prijatelj. Išla žena vidjeti kako stoje stvari i malo lobirati.

čokomoko

pre 7 godina

Koliko je pljuvala po Trampu u toku izbora morala se nekako iskupiti.Šta je bilo tamo to samo Tramp i Čokolinda znaju.Samo da ne sazna Slovenka biće svašta.

nati

pre 7 godina

Cokolinda kao u filmu \"Jagoda u super marketu\".Mora zena da trazi vezu kod Trampa,nasla se u nebranom grozdju,ono leglo ustasa u Australiji i Americi ne zna gde i kome da lobira lovu,oni predjasnji korumpirani kauboji su primali sve ispod zita a onda u Senatu odobravali sve sto Hrvatska trazi isto ko i siptari.Tramp je milijarder i nije potkupljiv a Cokolinda jos pljuvala po njemu,sta ce sad jadna,ostali joj jos Jezuiti da preko njih lobira,zato je isla kradom u solo varijanti da je niko ne provali.\n

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje
Politika

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje

U okolnostima velikih pritisaka kojima je Srbija izložena mi nećemo pognuti glavu i izabrati put povlačenja, rekao je ministar Tomislav Momirović nakon radne večere sa ambasadorima islamskih zemalja u Srbiji održanoj u Vili dinastije Obrenović u Smederevu.

24.04.2024

19:53

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija