• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Srna

15.01.2017

18:38

DRAMA NA CRNOGORSKOM NEBU: Grom udario u avion, putnike preuzela "Er Srbija"

Balkan

DRAMA NA CRNOGORSKOM NEBU: Grom udario u avion, putnike preuzela "Er Srbija"

Podeli vest

Jutrošnji letovi "Montegro erlajnsa" na relaciji Podgorica-Beograd-Podgorica otkazani su zbog oštećenja na avionu koje je nastalo zbog udara groma

Iz ove kompanije saopštili su da su naknadnim proverama utvrdili da je oštećenje prilikom udara groma bilo daleko veće nego što se to ranije procenilo.

- Sve to je uzrokovano otkazivanje jutrošnje rotacije Podgorica-Beograd-Podgorica, pa je saobraćaj realizovan sa preostalim resursima, uz pomeranje letova i evidentna kašnjenja zbog kojih se izvinjavamo - rekli su iz "Montenegro erlajnsa".

Putnici, koji su jutros trebali da polete iz Podgorice za Beograd u 9.20 časova i iz Beograda za Podgoricu u 10.20 časova, prebačeni su na letove partnera "Er Srbija" u 13.45 iz Beograda i u 15.20 časova iz Podgorice.

Iz "Montenegro erlajnsa" podsećaju da se to i do sada radilo sa ovom i svim ostalim kompanijama.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
lalal

pre 7 godina

Sto im siptari nisu poslali avion,oni su im veci prijatelji

Vickasti

pre 7 godina

Pa hteli su ali je Keljmendi ložač na odmoru, pa nije imao ko da im zagreje avion.

Lala iz Banata

pre 7 godina

Тренутно не могу, ....- Насадили "квочку".... - у "кок-пит"....

Sara

pre 7 godina

JA BIH OBUSTAVILA TU DESTINACIJU.\nTAMO VEC 10 GODINA NISAM BILA NITI SLEDECIH 20 AKO JOS ZIVIM.\n

XXL

pre 7 godina

Pa da su u nazivu imali "Montenegro kopriva" nebi udario.

Izbori 2024

Vesti

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra
Društvo

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra

Zbog dezinformacija, plasiranih preko društvenih mreža i pojedinih medija, da se svi zahtevi katastru podnose preko advokata, Republički geodetski zavod obaveštava javnost da postoje zahtevi za koje nije obavezno da se angažuje advokat već ih građani mogu i sami podneti, među kojima su zahtev za promenu prezimena ili matičnog broja.

19.04.2024

11:21

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija