• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

17.01.2017

15:08

EKSKLUZIVNO SAZNAJEMO! Amerika uvela sankcije Dodiku, zamrzli mu račune i zabranili ulaz u Ameriku!

Balkan

EKSKLUZIVNO SAZNAJEMO! Amerika uvela sankcije Dodiku, zamrzli mu račune i zabranili ulaz u Ameriku!

Podeli vest

Kako Informer ekskluzivno saznaje, Sjedinjene Američke Države stavile su na crnu listu predsednika Republike Srpske Milorada Dodika!

 

Prema toj odluci, kako saznajemo, izdat je nalog za da se Dodiku blokiraju svi računi i imovina u inostranstvu, kao i da mu se zabrani ulaz na teritoiju SAD.

Prema našim saznanjima, slične sankcije prema predsedniku Republike Srpske uskoro bi verovatno mogla da uvede i Evropska unija.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Rade

pre 7 godina

Mnogo si tupav,,,Tramp još nije stupio na dužnost !!!!!!

dr za rock and roll

pre 7 godina

Zato se novac drzi u svajcerskoj na tudje ime...

bubasvaba

pre 7 godina

Glupi obama i klintonka izgubili kompas i sankcionišu one koje je GOSPODIN TRANP pozvao na svoju inaguraciju . Kad izgubiš poraz podnesi stoječki a ne kukavički jer si kukavički vladao i nije ti dosta . Dobitnik NOBLESOVE nagrade za mir je direktni krivac za gubljenje koliko ??????života u svetu tokom njegovih mandata.

zoran miljkovic

pre 7 godina

ОДАКЛЕ МУ ПАРЕ,А ДРУГО ОН КАО РУСКИ ЧОВЕК ВАЉДА ДРЖИ У РУСКЕ БАНКЕ, СВЕ СУ ТО ЈЕФТИНИ ФОЛИРАНТИ И ЛАЖОВИ,КОЈИ ОБОЖАВАЈУ РУСИЈУ У СРБИЈИ,А ПЕРЕ ДРЖЕ У ЕВРОПСКИМ БАНКАМА И ДЕЦУ ШКОЛУЈУ НА ЗАПАДУ,Е ТО СУ ИЗДАЈНИЦИ СРПСКОГ РОДА И НАРОДА.

SRBIJA

pre 7 godina

E sad bi DODIK treba da zabrani ulaz u Republiku Srpsku Americkom ambasadoru jer sve oni to rade. \n

milovan

pre 7 godina

I sta sada. Pa stace u americi. Bas ga briga. Tako mogu i meni zabraniti.Pa nikada nisam ni imao namjeru ici tamo. Sta ima u americi sto nema u Moskvi??? Smesno.A stobi drzao pare u njihovim bankama kada imaju i druge banke. Pa nije Predsednim maloletan da to nezna.

bh

pre 7 godina

Milovane, Milovane! Toliko pameti u jednom komentaru. Oduševio si me.

Lala iz Banata

pre 7 godina

Лада....!! Возим од 1972 без генералке...Иде 140 на сат ни радар не може да "ухвати"...!! Грејање..? Мож* да возиш голишав на минус 20. А не до Бог да се са неким сударим на друму ...Мислиће јадан .... - да је налетео на.... - ТЕНК...!! Е саде колко* троши..? Па како возим...ако држиш на 80-90 отприлике 8 литара, ако тераш преко стотске само одузми НУЛУ.... - толика и потрошња...!! Али не би је мењао за РОЛС-РОЈС...толико поузан аутомобил не постоји на свету... Кад ми се покварио ТРАКТОР ...закачин Ладу и превучем 2 вагона кукуруза са њиве... Са зимским гумама... "крампонкама", вуче приколицу "тротонку"ко од шале...!! Направио Рус...свака част!

HRVAT

pre 7 godina

ide mile lajkovackom prugom...možda se prosferca....n

Danica

pre 7 godina

Dodik je pokazao zube Zapadu,Americi od kad mu je savetnik bio Akeksandar Pavić.Mislim da je narod preko Drine duhovno jači od Srba u matici.

Srb

pre 7 godina

Кад укину Русији санкције мораће и Додику, све раде против Трампа, гори су од проститутки што каже Путин.

slavica

pre 7 godina

Bas ga zabole ona stvar za sankcije. Pa nije lud da je ista drzao u Americi.

Nebojsa

pre 7 godina

Bulo bi cudo da nisu jer to je samrtnicki ropac olosa Obame i olosa Klintonovih. Vreme je da naprave sa Sorosem americko prolece i krvoprolice zarad njihove vlasti i poribljavanja sveta. Nesrecnici ne znaju da ce im biti sudjeno svima za zlocine u Srbiji, Ukrajini i severu Afrike.\n

EU koi se domundjavaš

pre 7 godina

... на "радост" зомбију ... све је тачно ... За разлику од Милорада Додика, сулуди DECO-UBICA шипац haradinaj путује и шећка се "američkim" пасошем ... Еве ви демонкратија нато-нациста па уживајте .n

rolex

pre 7 godina

Na sto je spala jedna velika Amerika.Da joj je predsednik male Republike Srpske problem?Da li je ovo moguce?Pa sta i da je ruski covek?Ovi su se stvarno pogubili u svojim glupostima.Stvarno misle da MIle Dodik ima racune po zapadu,pored Srbije,Rusije i Kine.Ali za cije potrebe su ovo uradili,ako su uradili?

sashahamlet

pre 7 godina

A odakle bre svima njima imovina i računi u inostranstvu

Bik

pre 7 godina

......zadnji trzaji gargamela Obame.......al neces jos dugo.......dabogda ti se seme zatrlo.......fujjjjjjjjjj

Dr Kresimir

pre 7 godina

Auuuu Milorade, sad neki ti Putin vrati blokiranu lovu

Goran

pre 7 godina

Nije tacno proverite sami !!!! http://sanctionssearch.ofac.treas.gov/

hrkljus

pre 7 godina

"Prema toj odluci, kako saznajemo, izdat je nalog za da se Dodiku blokiraju svi računi i imovina u inostranstvu..." I u Srbiji?

Radovan

pre 7 godina

Dodik je u pravu a to što rade Amerikanci to je njihova nemic?

Feniks1

pre 7 godina

To ce se desiti i onima iz Srbije . Misle Srbi na brzinu i prijevare osvojiti nesto . Smjieniti ga i uhapsiti zbog podrivanja drzave i Dejtonskog sporazuma . Zapad ne bi smio primati vise useljenike iz Srbije i entiteta srpske , sve dok Srbi glasaju za ovakve . Neka ih Rusi useljavaju , svoju bracu .Nisu za integracije sa Zapadom . Samo misle kako da ugnjetavaju druge . U Srbiji ne zive samo Srbi .Sto nisu svaki vagon okitili sa razlicitim vjerskim slikama . A sta sa onima koji su ateisti ? Gledaj bal na televiziji .

lilit

pre 7 godina

A odakle i šta će Dodiku računi i inostranstvu i ko ih puni sa milionim evra? Sprema za bežaniju.....

Milan

pre 7 godina

Predlazem da u znak solidarnosti sa Dodikom i meni blokiraju svu imovinu u inostranstvu. Cak sto vise ja im je poklanjam.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović
Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović

Inspektori Četvrtog odeljenja beogradske policije priveli su večeras glumca i političkog aktivistu Sergeja Trifunovića i to nakon što su kod njega našli nekoliko grama opojne droge, nezvanično saznaje Informer!

18.04.2024

21:36

Sport

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!
Fudbal

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!

19. APRILA 1972. godine rođen je legendarni brazilski fudbaler Rivaldo. Afirmisao se u Palmeirasu, pa igrao za Deportivo La Korunju, Barselonu, Milan, Kruzeiro, Olimpijakos, AEK... Sa Brazilom je bio prvak sveta 2002, sa Milanom prvak Evrope 2003, a Zlatnu loptu je dobio 1999. godine.

19.04.2024

06:00

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija