• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug/Informer.rs

17.01.2017

17:12

OGLASIO SE DODIK: Nemam informaciju o sankcijama SAD, ali ih očekujem!

Balkan

OGLASIO SE DODIK: Nemam informaciju o sankcijama SAD, ali ih očekujem!

Podeli vest

Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik oglasio se povodom vesti da su protiv njega SAD uvele sankcije rekavši da ne zna da li je ta informacija tačna, ali i da očekuje tako nešto

- Ne znam da li je informacija da sam stavljen na američku crnu listu tačna, jer nijedan zvanični dokument još nisam dobio. Ali, očekujem tako nešto - rekao je Dodik, prenele su banjalučke Nezavisne novine.

I šef Predstavništva RS u Vašingtonu Obrad Kesić kaže da nema informaciju da su SAD uvele sankcije predsedniku Dodiku.

- Ništa službeno nije saopšteno, a koliko znam takve informacije nema ni Ambasada. Malo je čudno da su takve informacije dobili mediji - rekao je Kesić za RTRS povom medijskih spekulacija o uvođenju sankcija predsedniku RS. 

EKSKLUZIVNO SAZNAJEMO! Amerika uvela sankcije Dodiku, zamrzli mu račune i zabranili ulaz u Ameriku!

Igor Crnadak, ministar spoljnih poslova BiH rekao je za „Nezavisne“ da ni ovo ministarstvo nije obavešteno o sankcijama za Milorada Dodika.

-Video sam tu vest, ali ništa ne znam o tome, nas još niko ništa nije obavestio - rekao je Crnadak. 

Kako su objavili neki mediji sankcije protiv Dodika podrazumevaju zabranu putovanja u SAD i zamrzavanje imovine na teritoriji SAD, kao i u svim zemljama koje se budu pridružile sankcijama. 

Inače, Dodik je već otkazao put u SAD, na inauguraciju izabranog predsednika Donalda Trampa, jer mu Ambasada SAD u Sarajevu nije izdala najpre diplomatsku, a potom i građansku vizu.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
nada

pre 7 godina

Pa oni i Rusiji uvode sankcije i sta su postigli? SMESNO !!!!!!!!!!! Poslednji trzaj da pokore Srbe - hahaha

Dusan

pre 7 godina

Mile ne sjekiraj se te sankcije ce trajat samo 3 dana.Posle 20 januara uz Bozu pomoc promijenice se sve.I nase komsije ce prestat da se prse posle tog dugo iscekivanog 20 januara.

Pable

pre 7 godina

Ma nema Mile račune i imovinu u USA,nasi politicari cuvaju bogatstvo u Švajcarskim bankama. Što je sigurno sigurno.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija