• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: index.hr

17.01.2017

23:56

A ŠTA SI TO RADILA KOLINDA: Hrvatska predsednica nema NIKAKVE DOKAZE o službenim sastancima u SAD?!

Balkan

A ŠTA SI TO RADILA KOLINDA: Hrvatska predsednica nema NIKAKVE DOKAZE o službenim sastancima u SAD?!

Podeli vest

Kabinet hrvatske predsednice Kolinde Grabar Kitarović ne poseduje nikakvu dokumentaciju koja bi dokazala njene službene susrete u SAD, piše “Indeks”

Kako navode, tražili su od kabineta predsednice Kitarović dokument koji će biti dokaz službenih susreta tokom posete SAD, a sve na osnovu pravima na pristup informacijama.

U odgovoru iz kabineta predsednice ističu da nemaju nikakvog pisanog dokaza o sastancima Kitarovićeve tokom službenog puta u SAD, kao i da tokom posete službeni protokol nije ni postojao. 

KOLINDA PONIZILA HRVATE! Tamošnja javnost zahteva odgovor: ŠTA JE PET DANA RADILA U AMERICI?!

Zagrebački portal tu ističe da su oni još 3. januara tražili od kabineta predsednice da im dostavi raspored službenog protokola po danima tokom posete SAD. 

- Predsednica Republike Hrvatske Kolinda Grabar-Kitarović boravila je u radnoj poseti SAD od 1. do 7. januara 2017. godine. Predsednica Republike u radnu posetu Sjedinjenim Američkim Državama putovala je u pratnji šefice svog kabineta, bez izrađenog protokola u obliku dokumenta ili zapisa od strane Ureda predsednice Republike Hrvatske- glasi odgovor Kabineta. 

Ipak, kako navode, protokol možda ima američka strana. 

- O protokolu sastanaka koji su to svojom formom zahtevali, brigu je vodila američka strana- navode iz kabineta Kolinde Grabar Kitarović. 

(FOTO) KOLINDA U EPIZODI BELA KUĆA: Evo kako se Hrvati sprdaju sa njenom posetom SAD!

Predsednica Hrvatske Kolinda Grabar Kitarović odbila je davati bilo kakve podatke o službenim susretima u SAD, tvrdeći da je to bila njena službena poseta stranoj zemlji. 

- Susrela sam se s jako puno ljudi. Neki od njih će vam to sami objaviti na Tviteru i Fejsbuku - rekla je Kitarovićeva dodajući kako neki od ljudi s kojima se susrela ne žele da se medijski eksponiraju. 

KOLINDA SE IZ AMERIKE VRATILA LJUTA: Pravdala se i žalila na MOBING, a morala je i da potkači Srbe i Srbiju!

Fotografije koje sugerišu sastanak objavili su senator s Floride i bivši kandidat republikanaca u trci za Belu kuću Marko Rubio i potpredsednik Atlantskog veća Demon M. Vilson. 

- Svrha mog puta je bila da porazgovaram sa svim svojim kontaktima i da pozicioniram Hrvatsku kao lidera- objasnila je Kolinda Grabar Kitarović po povratku u Hrvatsku.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
surfer

pre 7 godina

...ma išla po cokolade jer joj se hrvatske ne svidjaju a srpske nesme da konzumira.n

nati

pre 7 godina

Ma susrela se s ustasama koji lobiraju za nacisticku NDH,pa ne sme javno da se oda.\n

Siniša Škarica

pre 7 godina

Događaji iz ovalnog kabineta ostaju tajna.

Sasa

pre 7 godina

Pa nek pokaze samo jedan dokaz da hravcki narod postoji za pravo..a da nisu Srpski katolici pa ce joj oprostiti...

NOLAN SMIT

pre 7 godina

UZALUD BEŽIŠ,STIĆI ĆE TE VOJVODA.n

Lala iz Banata

pre 7 godina

Ишла да се "шврћка" - о државном трошку...! Изучава - "географију"...!!

vladbgd

pre 7 godina

Aman ljudi, pustite zenu na miru. Posetila je neke rodjake, koji rade kao posluga, u Beloj kuci, to im je tradicija, jos dok su bili pod Austro-Ugarskom

nelle

pre 7 godina

Bila je i u Torontu! Cudi me da se to ne zna?!

Kekoo

pre 7 godina

Toliko pljujete po Hrvatskoj da je to nevjerojatno.kolinda je bar završila fakultet a ne kupila ko vaš tomo grobar

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje
Politika

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje

U okolnostima velikih pritisaka kojima je Srbija izložena mi nećemo pognuti glavu i izabrati put povlačenja, rekao je ministar Tomislav Momirović nakon radne večere sa ambasadorima islamskih zemalja u Srbiji održanoj u Vili dinastije Obrenović u Smederevu.

24.04.2024

19:53

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija