• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

06.02.2017

23:15

POLITIKO: Trampa ubeđuju da primi Crnu Goru u NATO!

Balkan

POLITIKO: Trampa ubeđuju da primi Crnu Goru u NATO!

Podeli vest

Savetnik američkog predsednika za nacionalnu bezbednost Majkl Flin preporučiće Donaldu Trampu da podrži ulazak Crne Gore u NATO uprkos snažnom protivljenju Rusije, objavio je portal Politiko

Ovaj potez će, kako se ocenjuje, biti najveći test za politiku nove američke administracije prema Moskvi koja smatra provokacijom svaku dalju ekspanziju Alijanse na Istok provokacijom.

- Druge NATO članice i Senat SAD podržavaju članstvo države sa 650.000 stanovnika, koja je nekada bila deo Jugoslavije, u NATO - piše Politiko.

Kako se navodi, crnogorski lideri su optužili predsednika Rusije Vladimira Putina za izazivanje nestabilnosti u Crnoj Gori.

Portal citira neimenovanog visokog zvaničnika administracije SAD da se očekuje da Flin "preporuči Trampu prijem Crne Gore u NATO narednih dana".

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
ZG

pre 7 godina

Zašto bi bilo kome bilo bitno, a posebno SAD to što se Rusija protivi? Pa nije Rusija vlasnik C.Gore! Kada uskoro i C.Gora udje u NATO, a malo poslije i u EU za što ima i potpunu podršku i iz HR, Srbija ostaje u potpunom EU i NATO okruženju!

DJEKNA

pre 7 godina

JEL UMRO NATO? - JOS NIJE A KAD CE NEZNAM a kad ce c - gora u nato NEZNAM !!! - NIKAD!!!

NOLAN SMIT

pre 7 godina

KOJI ĆE MU K....? CELA CRNA GORA MANJA BEOGRADSKA OPŠTINA. AKO JE PAMETAN ZNA DA JE CRNA GORA SRPSKA I RUSKA.n

Fićo

pre 7 godina

Pametnjakoviću,da naučiš jednom za svagda da Crna Gora nije ni ruska ni srpska nego crnogorska! U Crnu Goru možeš doći i tenkom i Suhojem i Fantomom....ali na kraju svi moraju da izađu. I kroz istoriju smo bili kako kažeš ,,mjesna zajednica'' i uvjek bili DRŽAVA. i robovali dugo i dugo i opet ostali DRŽAVA! ...ajde malo po muzejima crnogorskim,prokopaj malo i onda se vrati pa napiši komentar!!!

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija