• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

20.02.2017

11:49

MEKTIĆ: Revizija tužbe protiv Srbije vodi BiH u sunovrat!

Balkan

MEKTIĆ: Revizija tužbe protiv Srbije vodi BiH u sunovrat!

Podeli vest

Najava podnošenja zahteva za reviziju presude po tužbi BiH protiv Srbije za genocid vodi državu u sunovrat, poručio je danas ministar bezbednosti Dragan Mektić i istakao da je sada najvažnije da se ta priča vrati u okvire državnih institucija i da se prekine sa uticajem putem "paralenih veza"

Mektić je novinarima u Sarajevu rekao da je ceo taj proces o reviziji presude izašao i institucija BiH i sada je u rukama je pojedinih nevladinih organizacija.

On je kazao da je na onima koji su to uradili da ceo proces vrate u okvire sistema i državnih institucija.

- Idemo u sunovrat, Predsedništvo ne može ignorisati da imamo problem u diplomatiji - rekao je Mektić, preneli su mediji u BiH.

Deo Bošnjaka na čelu sa liderom SDA Bakirom Izetbegovićem najavio je da će ove sedmice podneti zahtev za reviziju presude po tužbi BiH protiv Srbije.

Desetogodišnji rok za podnošenje tog zahteva, inače, ističe 26. februara.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija