• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

21.02.2017

18:08

IVANIĆ NADIGRAO BAKIRA: Srpski član Predsedništva BiH već pisao Hagu!

Balkan

IVANIĆ NADIGRAO BAKIRA: Srpski član Predsedništva BiH već pisao Hagu!

Podeli vest

Predsedavajući Predsedništva BiH Mladen Ivanić već je uputio pismo Međunarodnom sudu pravde u Hagu, kojim je osporio bilo čije pravo da u ime BiH podnosi aplikacije, jer o tome ne postoji odluka institucija BiH, rečeno je u kabinetu predsedavajućeg Predsedništva BiH, prenela je RTRS

- Pismo istog sadržaja uputio je i ministar inostranih poslova BiH Igor Crnadak. Predsedavajući Ivanić je već u više navrata najavio da će ponovo obavestiti Međunarodni sud u Hagu u slučaju da bilo ko pokuša da podnese aplikaciju u ime BiH - rečeno je u kabinetu predsedavajućeg Predsedništva BiH.

Iz kabineta su podsetili na Ivanićevu jučerašnju izjavu sa konferencije za novinare da će, kada aplikacija bude podnesena, pismo biti upućeno posredstvom specijalnog izaslanika, s obzirom na uticaj i pritisak bošnjačkog člana Predsedništva BiH Bakira Izetbegovića na ambasadora BiH u Holandiji Mirsadu Čolaković.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
miki delija

pre 7 godina

ja neznam samo jedno sto ova dvojica kao clanovi hrvatske zajednice i republike srpske ne istupe iz bosne i hercegovine i proglase ovog krivim za sve sto je i dokazano pa neka medjunarodna zajednica onda vidi sta ce sa tim zlikovcem ovaj je gori smrad od oca mu sluge americke

sasa

pre 7 godina

Ovaj Izetbegovic je prolupao sto posto i on vise nezna sta radi. Pa jadni bakire ti nisi gazda ni u svojoj kuci a kamoli da budes gazda srbima.Jer si u kuci manji od makovog zrna kada ti ona kalastura od zene Sabija poludi.

Izbori 2024

Vesti

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra
Društvo

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra

Zbog dezinformacija, plasiranih preko društvenih mreža i pojedinih medija, da se svi zahtevi katastru podnose preko advokata, Republički geodetski zavod obaveštava javnost da postoje zahtevi za koje nije obavezno da se angažuje advokat već ih građani mogu i sami podneti, među kojima su zahtev za promenu prezimena ili matičnog broja.

19.04.2024

11:21

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija