• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

23.02.2017

15:28

BAKIR SE RUGA ZDRAVOM RAZUMU: Odluka o reviziji već postoji, DONETA JE 2004!

Balkan

BAKIR SE RUGA ZDRAVOM RAZUMU: Odluka o reviziji već postoji, DONETA JE 2004!

Podeli vest

Bakir Izetbegović izjavio je danas u Sarajevu da nije bilo potrebe da se Predsedništvo BIH danas uopšte izjašnjava po pitanju zahteva za reviziju tužbe protiv Srbije u Međunarodnom sudu pravde u Hagu, jer je tu odluku Predsedništvo već donelo 4. oktobra 2004. godine

- Nije bilo potrebe da se ove odluke nanovo donose. Jedino pravno zasnovana odluka koju smo danas mogli doneti jeste da se agentu oduzimaju prava koja su mu ranije data, ali gospodin Ivanić nije želio da se izjasni o tome - rekao je Izetbegović.

On je dodao da je hrvatski član Predsedništva Dragan Čović napustio takođe sednicu, kako ne bi, rekao je, došlo do preglasavanja unutar Predsedništva. 

- U javnosti se prethodnih dana pokušava da prikaže da je revizija pokrenuta jednostrano, od bošnjačkog naroda, jedne trećine Predsedništva, mene ili nešto slično. To nije tačno. Odluka je donesena pre 15 godina, tada je imenovan i agent i tada je odlučeno o svim ovim procesima - rekao je Izetbegović novinarima.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Panta

pre 7 godina

Bakir se bahati jer Bosna nije pravna država. Srpska treba da krene svojim putem!

boro

pre 7 godina

a ko da je povede , Dodik , može ali samo put Vatikana . Ekonomski kad uništiš jedan narod , to je kraj svih nadanja .

asid

pre 7 godina

I Alija je svesno, prema sopstvenoj izjavi, izazvao gradjanski rat sa ciljem da otcepi BiH od YU i prisvoji je za svoj, tada mislim da su zvali, muslimanski narod ali kako mu to nije u potpunosti uspelo sad njegov naslednik dinastije ima nameru da dovrši taj započeti posao!

bogster

pre 7 godina

I ovaj mamlaz će ko babo mu žrtvovati još 150.000 bosanaca, da opet krenu donacije od arapa, istrošio se izgleda prebrzo.

bubašvaba

pre 7 godina

Hteo si na silu i da budete gradonačelnik u SREBRENICI al si dobio visimira medjunogovića što ćes i sad da dobiješ jer ti i tvoji sve manje veruju i nisu ludi da za tvoje prohteve gube glave.

mire

pre 7 godina

Ne ruga se on zdravom razumu , vec je on takav od rodjenha mentalno poremecen.\n

ljutko

pre 7 godina

Kuče u čaksire,laje li pa laje, a ne vidi da su šinteri na putu da ga uštroje.

Zivko

pre 7 godina

Bakir Izetbegovic je isto sto i Tadic-oni su lideri kriminala,korupcije,likvidacije ljudi,kokainske mafije i to mora da shati ceo miroljubivi svet a njima mora da se sudi za sve ono sto su nezakonito i neustavno uradili.

dasa

pre 7 godina

cemu prpa, pa to je samo sud koji je vec presudio, sad moze biti samo za nijansu gore

milan

pre 7 godina

Ma hoce svoju privatnu muslimansku drzavu na bazi IS

bbb

pre 7 godina

Da nije dobio podrsku zapada i Turske je bi on.Kad se misli na zapad ,zna se ko se tamo slusa bez obzira na promenu u vlasti.

Car

pre 7 godina

Ljudi nemojte tako,pa poznato je da sve budale,idioti,manijaci zamisljaju sebe u ulozi Napoleona,a ovaj umislio da mu je Babo ostavio Bosnu u amanet.Kada ddje do "ozdravljenja"ovaj ce zavrsiti u kosulji sto se na ledja zakopcava.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija