• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

04.03.2017

22:06

(VIDEO) ZAEV U ZAGRLJAJU SA ŠIPTARSKIM TERORISTOM: Besni članovi SDSM javno cepaju svoje PARTIJSKE KNJIŽICE!

Balkan

(VIDEO) ZAEV U ZAGRLJAJU SA ŠIPTARSKIM TERORISTOM: Besni članovi SDSM javno cepaju svoje PARTIJSKE KNJIŽICE!

Podeli vest

Pristalice građanske inicijative "Za zajedničku Makedoniju" okupile su se danas ponovo u Skoplju, šesti put za redom. Oni ne odustaju od svojih zahteva da se očuvaju jedinstvo i ustav zemlje

Pristalice ove inicijative su uverene da je platforma albanskih partija koje su najavile koaliciju sa SDSM Zorana Zaeva sačinjena u drugoj zemlji. Nezadovoljstvo građana politikom Zorana Zaeva raste, tako da se protestima priključuju i članovi njegove partije.

printscreen

Evo kako je jedan od članova stranke SDSM na javnom mestu pred svima pocepao člansku knjižicu partije, poručujući Zoranu Zaevu da promeni ime i da postane Albanac.

 

 

Za to je imao više nego dovoljan razlog, jer Zoran Zaev više i ne skriva da se udružio sa šiptarskim teroristima, što dokazuje i ova fotografija na kojoj se grli za komandantom ONA Bekimom Alijuom. Istim onim koji je pucao na makedonske policajce i građane prilikom napada terorista na Kumanovo. 

printscreen

Zaev nasmejan u naručju teroriste dok se Makedonija cepa, upravo otkriva SVOJE PRAVO LICE.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
zoki

pre 7 godina

Zaev je za UNITARNU I JEDNU MAKEDONIJU...ZA RAZLIKU OD VMRO koja je NACIONALISTICKA PARTIJA!!! Ovaj momak na sliku ta mu je slika ( sa uniformom) stara ,valjda je bio na Kosovo kad je bio rat,nije sigurno iz Kumanova,jer su sve pripadnike ili uhapsile ili ubile,tako da nije mogao i da ucestvuje u boirbama i da se slika posle toga u civilku!??? nemojte da SPINUJETE I VI KO OVI IZ VMRO!!

Radovan

pre 7 godina

Makedonija mora da se sacuva?Zujev je vanturista i placenik

Zoran

pre 7 godina

Dobro bre, koliko vas placa VMRO da lupate ovakve gluposti u vasem tzv. "mediumu"? ovi su obicna sr*nja koje veze nemaju sa zivotom. Okupila sa mala banda clanova iz VMRO-a i prave laznjak, a vi nasedate kao mala deca na bajke o Ivici i Marici. Manite se corava posla, nije mesijum za vas. Bolje idite uzgajajte pecurke ilu pravite ikebane.....Stidite se!

Penzionerj

pre 7 godina

Makedoncima tako i treba,njihov dzemperas je najveci krivac za sva desavanja u bivsoj Jugoslaviji. Za sve se placa kad-tad.

Dragan

pre 7 godina

Zaev je placenik Sorosa i engleske obavestajne sluzbe. To zna cela Makedonija. Naravno da se slika sa teroristima, zato je i placen. Planove im je poremetio predsednik Ivanov ne dajući im mandat. Sada su izdajnici u stisci, jer vreme radi za VMRO koji nisu cvecke, ali bar nisu izdali zemlju. Balistima i SDSMu ne ide u prilog to što je narod izašao na ulice protiv njih, sa pravom. Verovatno neće biti oružanih sukoba, jer doktrina nove američke administracije je da svaka zemlja u svetu sama rešava svoje probleme. Srbija mora stati u odbranu Makedonije jer je to u njenom interesu.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija