• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

13.03.2017

10:29

ZEMLJOTRES pogodio područje Hercegovine, epicentar kod Livna

Balkan

ZEMLJOTRES pogodio područje Hercegovine, epicentar kod Livna

Podeli vest

Zemljotres jačine 4,3 stepena po Rihteru pogodio je noćas područje Hercegovine, sa epicentrom sedam kilometara udaljeno od Livna na dubini od pet kilometara

Potres, koji se desio oko 2.31 čas iza ponoći, mogli su da osete stanovnici Zabrišća u BiH, jer je epicentar bio jedan kilometar severozapadno od ovog mesta.

U saopštenju Republičkog hidrometeorološkog zavoda se navodi da je zemljotres registrovan u regionu Kamešnice, prema granici sa Hrvatskom.

Zemljotres se i osetio u susednoj Hrvatskoj, na području Sinja i Splita, odnosno 51 kilometar severoistočno od Splita.


Za sada nema podataka o materijalnoj šteti.

Potresi ove jačine su umereno snažni i mogu izazvati manja oštećena na građevina, posebno na starijim objektima.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija