• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: In4s

27.03.2017

13:12

(VIDEO) PETER FON BERG: Preti novi svetski rat, ako Crna Gora uđe u NATO

Balkan

(VIDEO) PETER FON BERG: Preti novi svetski rat, ako Crna Gora uđe u NATO

Podeli vest

Američki glumac Peter fon Berg uputio je video-poruku državljanima SAD-a i američkim senatorima, u kojoj apeluje da se ne ratifikuje protokol o pristupanju Crne Gore NATO


On se u poruci posebno obraća demokratama, koji se zalažu za to da se Protokol ratifikuje.

- Učinimo da Amerika postane velika demokratija ponovo -  poruka je proslavljenog glumca američkih TV serija, u kojoj se aludira na izborni slogan predsednika Donalda Trampa.

Upozorava da bi učlanjenje Crne Gore moglo dovesti do novog svetskog rata.

Ističe da je Balkan zapaljivo područje, da je Crna Gora, uz Srbiju, istorijski saveznik Rusije. Kako navodi, velika većina Amerikanaca čak i ne zna za postojanje države Crne Gore.

Njegova poruka ima naglašen altruistički ton, u kome se poziva na humanost i predstavlja antiratni apel svim građanima Amerike, a posebno senatorima koji odlučuju o ratifikaciji.

- Kažimo NE militarističkom ludilu, NE učlanjenju Crne Gore u NATO - poručio je glumac.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
SRBA

pre 7 godina

ON ĆE DA PRDE PO SVOJIM PLANINČINAMA I TO ĆE DA BUDE FATALNO ZA SVETSKU POPULACIJU, STRAŠNO!!!

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija