• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Srna

31.03.2017

23:22

STOLTENBERG NAJAVIO: Crna Gora u junu potpisuje pristupnicu u NATO!

Balkan

STOLTENBERG NAJAVIO: Crna Gora u junu potpisuje pristupnicu u NATO!

Podeli vest

Svih 28 članica NATO će verovatno u junu potpisati protokol o pristupanju Crne Gore savezu, izjavio je generalni sekretar NATO Jens Stoltenberg.

Ova balkanska država je na putu da postane 29. članica NATO saveza, nakon što je senat SAD odobrio njeno pristupanje savezu.

- Pristupanje Crne Gore NATO savezu će da doprinese stabilnosti, kako u regionu, tako i u Evropi, te očekujemo da sve zemlje potpišu protokol do juna - rekao je Stoltenberg.

ULAZAK CRNE GORE U NATO IZAZVAĆE RAT! Putin bi mogao da izgubi strpljenje zbog stalnog širenja zapadnog vojnog bloka!

Nakon što sve članice potvrde protokol, Crna Gora će biti pozvana da se pridruži NATO. Crna Gora je dobila formalan poziv za pristupanje savezu u decembru 2015. godine.

Rusija je zabrinuta zbog planova NATO vezanih za Crnu Goru i čitav postupak smatra neopravdanim širenjem NATO prema zapadnoj granici, prenosi "Sputnjik".

NATO ZVANIČNIK NAPOMINJE: Crna Gora na zasedanju u Briselu neće biti punopravan član!

Ruski ministar spoljnih poslova Sergej Lavrov istakao je da ne vidi kako bi pristupanje Crne Gore savezu moglo da doprinese sigurnosti u regionu.

PUTINOV SARADNIK SERGEJ ŽELEZNJAK ZA INFORMER: NATO okupirao Crnu Goru, RUSIJA ĆE NAORUŽATI SRBIJU!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Lala iz Banata

pre 7 godina

А *оћел играти у "навали", ил* у свом* "казненом".... - "простору"...?

SARA

pre 7 godina

NISTA TU NE RECI SAMO  SRAMNO I IZDAJNICKA C.GORA.n

Mara

pre 7 godina

Ne pristupa Crna Gora u Nato, vec samo Milo Djukanivic,posto je on bez referenduma i na silu,svoj narod uveo tamo.Covek je osvedoceni demokrata,radi samo ono sto se njemu svidja a da narod i ne pita.\n

SARA

pre 7 godina

ZNACI DA CRNA GORA CE RAKETE USMERITI OREMA SRBIJI.\nJELI JE TO BILA DJUKANOVICA POLITIKA.\nSRAMNO\n

zoran vukasinovic

pre 7 godina

svaka cast milo je drugi tito za crnogorce.kum bulatovic rodjeni zadranin los vizionar bese mada ni rodjenja majka nije verovala u ona vremenada joj je sin toliko pametan.

milan

pre 7 godina

Rado bi ih sve isterao iz Beograda u crnu goru - kuci

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija