• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: euroblic/informer.rs

04.04.2017

17:57

EPILOG PUCNJAVE U LAKTAŠIMA: Policija Srpske traži Veljka Ražnatovića radi svedočenja!

Balkan

EPILOG PUCNJAVE U LAKTAŠIMA: Policija Srpske traži Veljka Ražnatovića radi svedočenja!

Podeli vest

Policija Republike Srpske traga za Veljkom Ražnatovićem i njegovim prijateljima zbog učešća u tuči koja se odigrala sinoć oko 20.30 na parkingu u Laktašima

Više osoba povređeno je i uhapšeno u masovnoj tuči mladića do koje je došlo ispred hotela "San" u centru tog grada. Kako tvrde ogorčeni meštani ovde je bila reč o dogovorenoj tuči dve grupe mladića, a tokom obračuna neko od njih je ispalio i više hitaca, najverovatnije iz pištolja, prenosi "EuroBlic".

- U toku je rad na utvrđivanju svih okolonisti oko ove tuče. Sa početnim saznanjima obavešten je i dežurni tužilac - istakla je Marija Markanović, portparol CJB Banjaluka.

- Sa jedne strane bila su braća Petar (29) i Aleksandar (28) Zolak, te Dalibor Rogić (22) i Boban Latinović (22) svi iz Laktaša, dok su u drugoj grupi bili prijatelji Veljka Ražnatovića, a njihov identitet se još utvrđuje - potvrdio je naš izvor.

Prema njegovim rečima, posle obračuna policija je uhapsila mladiće iz Laktaša, a druga grupa je automobilima "mercedes ML" i "BMW 1" pobegla posle sukoba.

- Jedan od Zolaka je tokom saslušanja rekao da je neko iz druge grupe pucao iz pištolja - ispričao je naš izvor.

Posle tuče najdeblji kraj je izvukao Petar Zolak koji je zbog povreda prevezen u bolnici.

Meštani Laktaša bili su ogorčeni zbog ovog sukoba koji se desio u centru grada, u vreme kada su ulice, park i okolni kafići bili puni ljudi. Kažu da su u ponedeljak uveče na ovaj parking došle dve grupe mladića sa četiri automobila i da je navodno bila dogovorena tuča jedan na jedan.

- Međutim, odjednom su krenuli da se masovno tuku. Tukli su se na parkingu, jurili po parku koji je u blizini. Jedan od njih je imao i bejzbol palicu koju je omotao bodljikavom žicom, a čulo se i nekoliko hitaca ispaljenih iz pištolja - pojasnio je naš sagovornik.

Tuča se dešavala na 50 metara od policijske stanice, pa ističe da mu je čudno da policija nije uspela nikoga pronaći.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija