• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Večernje Novosti

05.04.2017

23:59

POLICIJA SRPSKE RASVETLILA MASOVNU TUČU: I Veljku Ražnatoviću krivična prijava zbog incidenta u Laktašima

Balkan

POLICIJA SRPSKE RASVETLILA MASOVNU TUČU: I Veljku Ražnatoviću krivična prijava zbog incidenta u Laktašima

Podeli vest

Banjalučka policija podneće krivičnu prijavu protiv Veljka Ražnatovića (21), sina pevačice Svetlane Cece Ražnatović i pokojnog Željka Ražnatovića Arkana, i još najmanje petorice mladića zbog sumnje da su učestvovali u masovnoj tuči u centru Laktaša kod Banjaluke

Osim protiv Ražnatovića prijave će biti podnete i protiv njegovih drugova Vitomira Glišića (20), Miloša Ećima (21), Nemanje Đurića (22) i Jovana Marjanovića (21), koji su u sredu saslušani. Iz druge, suparničke ekipe prijavljeni su braća Petar (29) i Aleksandar Zolak (28), Dalibor Rogić (22) i Boban Latinović (22). Svi se terete za krivično delo nasilničko ponašanje.

PUCNJAVA U LAKTAŠIMA: U obračunu dve rivalske grupe učestvovao i Veljko Ražnatović?!

Navodeći inicijale osumnjičenih, portparol CJB Banjaluka Marija Markanović kaže da je identifikovano i ispitano više osoba, a nastavlja se rad na identifikovanju ostalih učesnika obračuna.

- Tokom kriminalističke obrade utvrđeno je da su se mladići međusobno fizički sukobili, nakon čega se sumnja da je jedan od njih pucao iz vatrenog oružja. U sukobu su povređena dvojica i njima je ukazana lekarska pomoć - rekla je Marija Markanović, dodajući da će prijave, u redovnoj proceduri, biti dostavljene Okružnom javnom tužilaštvu u Banjaluci.

NESTALE ČAURE SA MESTA OBRAČUNA

U policiji saznajemo da tokom uviđaja na mestu obračuna nije pronađena nijedna čaura. Nakon što se to pročulo, po Laktašima je krenula da kruži priča da su učesnici sukoba, pre nego što su se razbežali pokupili čaure sa sobom.

U policiji saznajemo da je Veljko Ražnatović u utorak u 19.30 došao u CJB Banjaluka i posle ispitivanja je pušten oko 23 časa.

VELJKO RAŽNATOVIĆ SE PREDAO POLICIJI: U pratnji advokata daje iskaz o MASOVNOJ TUČI u Laktašima

Ražnatović je sam došao u policiju i tokom saslušanja je potvrdio da je u kritično vreme bio na mestu obračuna - kaže izvor blizak istrazi. - U izjavi je naveo da je na parking u Laktašima došao automobilom "mercedes ML" nakon što ga je jedan drug pozvao telefonom. Po dolasku je zatekao tuču, a potom je odatle "izvukao" druga i otišao.

U CJB Banjaluka izjave su u sredu dala još trojica učesnika tuče, i to Jovan Marjanović, Nemanja Đurić i Miloš Ećim, inače Ražnatovićev kum, koji su manje-više ispričali istu priču.

Članovi suparničke grupe imali su drugačije viđenje sukoba. Oni su tvrdili da je Ražnatović učestvovao u tuči i da je čak jednog momka udario bejzbol palicom, dok su njegovu ekipu optužili i za pucnjavu.

Ko u tome govori istinu oceniće istražni organi, koji su od svih učesnika obračuna uzeli parafinsku rukavicu. Po svemu sudeći, u celom slučaju mogle bi da presude izjave "treće strane", odnosno meštana Laktaša koji su svedočili sukobu.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija