• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug/Informer.rs

23.04.2017

16:46

NEPOŽELJNA OSOBA! Dodik odbio da se rukuje s američkom ambasadorkom u BiH!

Balkan

NEPOŽELJNA OSOBA! Dodik odbio da se rukuje s američkom ambasadorkom u BiH!

Podeli vest

Predsednik Republike Srpske (RS) Milorad Dodik, na današnjoj komemoraciji u Donjoj Gradini za žrtve ustaških zločina, odbio je da se rukuje sa ambasadorkom SAD u BiH Morin Kormak

Kako prenos i sarajevski "Dnevni avaz", Dodik se rukovao sa svima, pa i sa političkim oponentima Mladenom Ivanićem i Borislavom Borenovićem, ali kada mu je ambasadorka Kormak pružila ruku, on je to ignorisao.

Navodi se da je Dodik, nakon što su ga SAD stavile na “crnu listu” i uvele mu sankcije, za to nedavno optužio američku ambasadorku i istakao da je Kormakova nepoželjna osoba na teritoriji RS. 


AMERIČKA AMBASADORKA KORMAK O DODIKU: Došla sam da odam počast žrtvama, gestove političara ne želim da komentarišem!



Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
5555

pre 7 godina

Sada je i svima jasna uloga pojedinaca sa zapada na Balkanu i sputavanju Srba i drugih dobronamernih naroda na teritoriji bivse SFRJ ,pa i sire ...

crni roko

pre 7 godina

Potpuno pogrešno,ta abasadorka ili bilo koja druga osoba administracije,radi strogopo uputstvu onih koji su je imenovali na tu funciju.Te osobe imenuje "Savet za spoljne odnose" (CFR) zvanično je jedna od najčuvenijih neprofitnih organizacija. Međutim, nezvanično, tvrde mnogi, klub od 4.900 članova mnogo je uticajniji - on kontroliše ceo zapadni svet, a uticaj stalno pokušava da proširi i na ostatak planete. Dokaz za to je, kažu, to što je iz njihovih redova poteklo čak šest predsednika Amerike, nekoliko potpredsednika, državnih sekretara, direktora CIA i NSA.

crni roko

pre 7 godina

Nisam ja rekao da je Dodik pogršio,naprotiv,nego ova osoba 5555,što misli da neko iz administracije SAD,sam odlučuje o politici koju zastupa.Ovi što daju negativne komentare,nisu do kraja čitali napisano.Hvala.

arsa

pre 7 godina

Svaka ccast za ovo, pojedinim ,,diplomatama\" treba pokazati ssta mislimo o njima i njihovom bahachenju u odnosu sa \"malim narodima\" ccija je istorija nekoliko vekova starija od genocidne kaubojske \n

Nina

pre 7 godina

Nije samo nekoliko vekova. Jedan smo od najstarijih naroda na planeti. To govore mnoga izucavanja. Nazalost mnogo nase istorije je unisteno od strane okupatorskih vojski koje su vekovima harale Evropom a posle i od strane hordi evropskih sila ukljucujuci I krstase, kao I od onih sto su menjali veru. Pogledajte sta je samo ostalo od miliona Luzickih Srba. Pravo je cudo da su Srbi preziveli, u malom broju ali ipak preziveli.

mauser

pre 6 godina

Da, srbi su nastali odmah poslije velikog praska......

SVEVREMESAMTU

pre 7 godina

OBRAZ JE TO!!!nZAO MI JE ambasadorke!!!nPS: KOJE KORENE VODI, IZ KOJE ZABITInPRIRODE DODJE U AMERIGO??? nZASTO UNISTI NAROD I PRIRODU OD nBOGA DANU ??? nBOG VAM JE SUDIJA!!!n AMIN !!!n

gagi partizan

pre 7 godina

Bravo gospodine predsednice.Bravo ljudino od coveka!

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija