• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

23.04.2017

19:11

AMERIČKA AMBASADORKA KORMAK O DODIKU: Došla sam da odam počast žrtvama, gestove političara ne želim da komentarišem!

Balkan

AMERIČKA AMBASADORKA KORMAK O DODIKU: Došla sam da odam počast žrtvama, gestove političara ne želim da komentarišem!

Podeli vest

Ambasadorka SAD u BiH Morin Kormak, izjavila je danas, nakon što je predsednik Republike Srpske Milorad Dodik odbio da se rukuje sa njom u Donjoj Gradini na komemoraciji za žrtve ustaških zlocina, da je tu došla "da bi odala počast žrtvama", ne komentarišući direktno Dodika

- Političari govore za sebe, niti me brinu, niti želim da komentarišem te gestove. Imala sam dobre i pozitivne sastanke i boravila u dobroj atmosferi u Republici Srpskoj - izjavila je Kormakova, prenosi Avaz.ba.

Predsednik Republike Srpske (RS) Milorad Dodik, na današnjoj komemoraciji u Donjoj Gradini za žrtve ustaških zločina, odbio je da se rukuje sa ambasadorkom SAD u BiH Morin Kormak.

NEPOŽELJNA OSOBA! Dodik odbio da se rukuje s američkom ambasadorkom u BiH!

Kako je preneo sarajevski "Dnevni avaz", Dodik se rukovao sa svima, pa i sa političkim oponentima Mladenom Ivanićem i Borislavom Borenovićem, ali kada mu je ambasadorka Kormak pružila ruku, on je to ignorisao.

Navodi se da je Dodik, nakon što su ga SAD stavile na "crnu listu" i uvele mu sankcije, za to nedavno optužio američku ambasadorku i istakao da je Kormakova nepoželjna osoba na teritoriji RS.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Maxmen

pre 7 godina

Bravo Dodo,ti jedini na Balkanu imash .uda,drugi politicari su evnusi.

SARA

pre 7 godina

BRAVO DODIK STA JOJ NISI DAO RUKU.\nTA HAZSRKA RADI LICNO PROTIV SVIH SRBA.\n

Mara

pre 7 godina

Dodik je pravi lik,ovaj nas sve nesto gazi po jajima i ne sme da kaze sta zaista misli ili uvija sve u bele rukavice kad su u pitanju psi rata i djihad -kauboji.\n

Mladen Mladenovic

pre 7 godina

Sada će se na Dodika obrušiti "intelektualna elita" Srbije i Republike Srpske, koja se ni po čemu, osim po samoproklamovanom imenu, ne razlikuje od pete kolone i običnih fukara.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Advokat Dragijevića zatečen odlukom o svojoj smeni: Ne znam zašto, ali znam ko će da me zameni!
preokret

Advokat Dragijevića zatečen odlukom o svojoj smeni: Ne znam zašto, ali znam ko će da me zameni!

Kao grom iz vedra neba odjeknula je vest da advokat , Nebojša Živanović, po želji Radoslava Dragijevića oca osumnjičenog za teško ubistvo male Danke Ilić, Dejana Dragijevića više nije pravni zastupnik njega i njegove supruge Svetlane koja je dobila status zastićenog svedoka. Živanović koji je zastupao Dragijeviće pri davanju iskaza o slučaju ubistva dvogodišnje devojčice , pred tužiocem VJT u Zajecaru.

25.04.2024

11:40

Sport

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!
NBA

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!

Košarkaši Oklahoma siti Tandera poveli su u prvoj rundi plej-ofa protiv Nju Orleans Pelikansa sa 2:0 na krilima fantastične partije Šej Gildžus Aleksandera, kojeg saigrači smatraju ovogodišnjim najboljim igračem lige (MVP).

25.04.2024

09:50

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija