• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: sputnjik

26.04.2017

11:23

ŠOJGU UDARIO ŠAMARČINU ĐUKANOVIĆU: Vojni potencijal Crne Gre ravan nuli, NATO je hoće zbog Balkana!

Balkan

ŠOJGU UDARIO ŠAMARČINU ĐUKANOVIĆU: Vojni potencijal Crne Gre ravan nuli, NATO je hoće zbog Balkana!

Podeli vest

Ministar odbrane Rusije Sergej Šojgu je izjavio na Moskovskoj bezbednosnoj konferenciji da je stupanje Crne Gore u NATO potrebno kako bi se pojačala kontrola Alijanse na Balkanu

Prema rečima ruskog ministra, NATO nastavlja da vrši projekciju snaga u blizini ruskih granica i da uključuje u svoju sferu nove države.

- Poslednje odluke o prijemu Crne Gore u Alijansu su direktna potvrda toga. Vojni potencijal Podgorice je ravan nuli, ali njen geografski položaj omogucěava NATO-u da pojača kontrolu na Balkanu - izjavio je Šojgu.

HRVATI BI DA CRNOJ GORI OTMU JADRAN: Tvrde da je on njihovo vlasništvo!

Ministar odbrane komentarisao je i patroliranje aviona NATO-a vazdušnim prostorom Baltika i rekao je da to predstavlja pretnju Rusiji.

Prema njegovim rečima, delatnost policijske avijacione misije NATO-a da patrolira vazdušnim prostorom Baltika je faktički postala sastavni deo takozvane zone ograničenog pristupa koja obuhvata Kalinjingradsku oblast i istočni deo Baltičkog mora.

CRNA GORA JE ZA MOSKVU NEPRIJATELJSKA ZEMLJA: Ruse savetuju da je zaobiđu u širokom luku!

- Ove akcije NATO-a posmatramo kao kršenje ravnoteže u regionu, stvaranje pretnje po bezbednost Rusije", rekao je Šojgu.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
nemke

pre 6 godina

Sad Milo neće moći bar dva dana da spava, kad mu je Šojgu podviknuo!!!

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija