• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

27.04.2017

20:32

HAOS U MAKEDONIJI: Zaev uz podršku stranih službi vrbovao vojne generale, VOJSKA IPAK UZ IVANOVA!

Balkan

HAOS U MAKEDONIJI: Zaev uz podršku stranih službi vrbovao vojne generale, VOJSKA IPAK UZ IVANOVA!

Podeli vest

Lider SDSM Zoran Zaev uspeo je uz podršku zapadnih službi da stavi pod kontrolu nekoliko vojnih generala, ali je ipak vojska većinski uz Nikolu Gruevskog i predsednika Đorđa Ivanova, saznaje Informer

Podsetimo, situacija u Makedoniji preti da eskalira nakon što je u Sobranju došlo do sukoba između pristalica Inicijative 'Zajedno za Mekedoniju' i pristalica Zaeva.

Makedonija je na pragu rata pošto je Talat Džaferi na prevaru izabran za predsednika Sobranja, nakon čega su pristalice pokreta za Zajedničku Makedoniju ušle u parlament i započeo je opšti haos.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Sasa

pre 6 godina

Hteli ste da im se ulizujete...priznate Kosovo...okrenuti leda provoslavnoj braci...eto vam na sada.

Angel mk

pre 6 godina

Evo gi opet poceli sa te gl..pe komentare,pa dal ti vidis situaciju i kod tebe ispred vrata??? Zbog vas i to prokleto kosovo desava se ovo,zasto nisi sacuvao kad je trebalo to kosovo?sad krivis nas MAKEDONACA? Jel smo mi krive sto srbe sa kosovo prodali zemjiste po 100.000 200.000 hijade evra? Jel smo mi krive sto pojedine "biznismene"su postali tajkune na osnov to kosovo,jos pre 20-30 god.u saradnju sa albanaca,nafta,cigare i mn.toga?rodjace ja sam obican covek ko i ti,i nije lepo da mene krivis za kosovo i da se smejes za nasu situaciju u momentu,pre samo 10 sata vas je ponizila evropa i francuska,al ja se kajem i zalim sa sve srbe zbog to,a ne kazem ako im je to,razmisli malo pre da lupis komentar!!!

SasaV

pre 6 godina

Polako makedonac,upravu si potpuno,srbi su prodali siptarima KiM i to nece niko da prizna,kao sto sad prodaju stanove u Nisu,fol kao pozajmili pare od siptara??? Sami cemo sebe lazima zbog para unistiti. Cuvaj se makedonac,siptari se povampirise,sluti na zlo u makedoniji...

Frundula

pre 6 godina

Ko je prodao zemlju i kuće Šiptarima u Strugi, Kumanovu i tako dalje? Ja vas podržavam maximalno a kako i ne bih kad smo ista krv? Dali ste se pod kiriju početkom devedesetih, dali ste Krivolak, priznali KosMet da je Šiptarski i sada došla naknadna pamet? Mi smo jedan narod a ima nas Šumadinaca, Sremaca, Era, Makedonaca, Crnogoraca ali sve su to geografske odrednice i ništa drugo. Ja bih da zbijemo redove ali mi se čini da nismo spremni ni mi ni vi.

Angel mk

pre 6 godina

Sve si u pravo oko to sta pises ko je i sta je prodao u Struga,Kumanovo i tako dalje,i dalji komentar ti je ok,i u potpunost se slazem sa tobom,al nisam nista rekao lose,al nerazumem ovakve komentare kao Sasa,znaci bez obzir na sve nemoze da precutim kad mu milo sta se nama ovo dogadja,i krivi mene i makedonce za tamo neko sta je priznao i neznam sta,ja nikad nisam se smejao na vase probleme i uvek sam davao podrsku srbiju,tako da molim lepo!?!? Nemoze da mene krivi sto tamo neko je priznao kosovo vajda sta morao,da se ne zavaravamo svi znaju ko vlada svetom,pozdravjam te puno!

Sasa

pre 6 godina

Jel znas pricu o grad Ninivu u Bibliji?verovatno neznas...procitak je...ne kazem da nisi u pravu sto se tice kuca i imanja...dosta nijh su to uradili...ali ako.je.samo.jedan primoran i oteto mu je trebamo se boriti za njega...Srbija je.protiv volje Grcke priznala ime.drzave MAKEDONIJE...zato sto smo birali ipak naj blizi narod.nama...i kako.su bam braca to uzvratila?ne lupetaj ti mnogo...briga me.za Srbe koji su prodali imovinu na KOSOVU...ali me.nije briga za SRBE KOJI SU TAMO GODINAMA U SRPKOJ ISTORIJI GUBILI GLAVE I SINOVE...NECU DAZ BOG 1500 IZDAJNIKA KOJI SU POBEGLI PRODALI ZABORAVIM SVE DRUGE...SRAM TE BILO BRE !!!

Angel

pre 6 godina

Vidim da nisi zaboravio druge,ma ti bi prodao sve sveto za 10€,kad bi me upoznao pricao bi drugacije samnom posto znam mnogo toga,a sta se biblija tice nije joj mesto tu i sad,procitao sam je mnogo puta i znam je ko "oce nas" ponavjam "oce nas" ! Nemam namere da tebi objasnjavam al procitaj tvoj prvi komentar,na kraju pises:ETO VAM SADA, epa rodjace nemogu da ostanem imun na to! Tvoj komentar je bio prvi,al prvi kerovi se bacaju u VARDAR!!! Pozz

Sasa

pre 6 godina

I ti bi pricao drugacije samnom...ja ne prodajem nista bato moj...ziveo sam 12g u Francusku...sluzio u Legijgi...pa.imao.Firmu u gradavini...kada sam se napunio love dosao sam ovde u da je trosim i podelim...no nije sada to toliko ni bitno...bitno je da uskoro cemo svi da se lepo nademo po sumama i poljanama...pa.cemo videti onda ko ce skim i.kako.da prica...

perica

pre 6 godina

Po napisanim glupostiima vidim da nisi razumeo Sasu !

Rocky s Moravu

pre 6 godina

Angel, devedeset posto srba vas podrzava a onih deset posto bi prodali i Srbiju ne osvrci se na papanske komentare pojedinih neznalica, moramo da zbijamo redove, pozdrav za bratsku Makedoniju !!!

Angel mk

pre 6 godina

Hvala ti puno brate,ziv bio ti meni jos 100god. Ja mogu da ti se zakunem u decu da tvoj komentar mi znaci mnogo,uvek sam bio za to da se pravoslavce volimo i postujemo,al jbg nismo svi iste,al nema veze i te 10 posto su nasa braca,al nekad su brzi na jezik,pozz

drago

pre 6 godina

Angel,Bratemmi smo,one,"nase" izdajnike,razjurili i,upravo sad,imate sjajnu priliku,da uradite isto,pa da se izmirimo i krenemo iz pocetka,jer lakse je kad smo ujedinjeni,Ovaj put nismo sami- "Ruski medved,Putin, se probudio" ! ! !Pa,dosta i divljalo,to,divlje pleme!?SRECNO u "daljem radu" ! ! !

ZEMUNAC

pre 6 godina

Prenosite situaciju iz Makedoniji a kod nas je tebalo odavno ovako.

seagull

pre 6 godina

Obidji kulu ponizenja milenijumsku u Zemunu, mozda ti se nesto javi.

Aleksandar

pre 6 godina

Za vas bolesnike koji gledate sve naopako i na svoj nacin,za vas treba da se nadje nacin i da se svi deportujete iz zemlje jer ne zasluzujete da zivite u Srbiji.Vi ste potencijalne izdajice i treba vas skloniti iz zemlje jer ste upravo vi razlog zasto smo ovde gde jesmo.Jer takvi kada dobiju priliku da o necemu odlucuju prvo gledaju samo sebi da bude dobro i pod obavezno se povezu sa stranim olosem koji rade na razaranju nase zemlje i to rade mnogo bolje od njih,onako funjarski iznutra a svo vreme sa laznim pozivanjem na partiotizam i okrivljivanje drugog za izdaju.Takav ti je i tvoj,jeremic,jankovic,radulovic i ostali elitni zutokljunci

Dragorad

pre 6 godina

Aleksandre svaka ti je na mestu , podrzavam 100%.

Ljubo

pre 6 godina

Nema pametovanja ,nadam se da ce srpske krvi biti najmanje ,....nestasica vode dolazi ,ali krvi ce biti u izobilju ,sve je ko najotrovnija zmija ,sirom planetice ,....

Herc Ego Vina

pre 6 godina

Ne mogu da verujem, da idiot iz Zemuna poziva na krvoprolice u Beogradu, jednom Austrougarska uvek izdaja Srpstva

Makedon

pre 6 godina

Nikad pravi Makedonci nisu podrzali priznanje Kosovo,niko nije nas pitao.Narod 99godine citaj Pravi Narod je zapalio Americku Ambasadu u Skopje.Ne mesajte politicari ko ovaj sad sa razbijenom glavom i prav Makedonski narod.Kao pocelo sa demonstracije kod vas ako sad ne preuzmete stvar u svoje ruke desice se isto ko u Makedonija.Imamo samo jedan problem na Balkan a to su Siptari i to se treba da se resi!

Rođa

pre 6 godina

Šiptari jesu problem i treba ih se rešiti, ali postoji jedan glavni problem u celoj priči a zove se Amerika, naravno sa bratskom im Britanijom. Problem kod nas je što nemamo zaleđinu, nijedna sila neće da nam pomogne, nažalost ostali smo sami.

Maxmen

pre 6 godina

Makedonci, nedajte se iako ste vi na kraju izgleda najvise na..bali,,a ja neznam kako vam se moze pomoci kad vas Evropa gura u septicku jamu sa albancima.

Makedon

pre 6 godina

Ne moze se nikako pomoci.Trebalo je 25god da se svi Makedonci razbude i da uzme stvar u svoje ruke,evo sad sedimo u skupstinu ko gde naso i ostacemo dok nas ne pobiju.Proglasili smo Narodnu Vlast i vec niko nece jebati oni Kriminalni korumpirani politicari!Pa sta bude nek bude!

Petar

pre 6 godina

Gde god ima siptara tu je sranje,ta govna treba potamaniti!

Radomir

pre 6 godina

To je ta evropa ,I nato pakt koji podrzavajuci jednu stranu izazivaju sukobe a onda gospodare sa remetilackim faktorom.Otvoreno podrzavaju ,albance I verovatno im daju instrukcije za delovanje.Makedonski I Srpski politicari ,su nedorasli da se nose se nose sa njima a Kritikovali su Milosevica .

Bane

pre 6 godina

Pustite Legiju i Zvezdana i dajte im zadatak i koordinate i posao sa tim sto preti nasem predsedniku je gotov za par dana.

Anarhista

pre 6 godina

Само Атомска Србина Спашава.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

FSS se hitno oglasio: Gudelj nije otpisan za EP!
Fudbal

FSS se hitno oglasio: Gudelj nije otpisan za EP!

Fudbalski savez Srbije objavio je na svom sajtu da je defanzivac Sevilje Nemanja Gudelj juče imao operaciju kolena, koja je prošla dobro i da postoji mogućnost da ipak bude deo tima na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj! Osim toga, saopšteno je da će selektor A reprezentacije Dragan Stojković Piksi u subotu nakon utakmice Juventus - Milan održati sastanak sa fudbalerima ta dva tima Dušanom Vlahovićem, Filipom Kostićem, Lukom Jovićem i Jan Karlom Simićem! Takođe, iz srpske kuće fudbala saopšteno je

25.04.2024

13:08

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija