• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer/mina

28.04.2017

05:30

IRONIJA SUDBINE: Policajci spasli od demonstranata Džaferija, teroristu optuženog za ubistvo 8 makedonskih policajaca!

Balkan

IRONIJA SUDBINE: Policajci spasli od demonstranata Džaferija, teroristu optuženog za ubistvo 8 makedonskih policajaca!

Podeli vest

Možda najveća ironija nemilih događaja u Skoplju, je činjenica da je OVK teroristu i poslanika DUI partije Talata Džaferija od demonstranata u parlamentu sačuvala makedonska policija, uprkos činjenici da je 2001. godine, Džaferi učestvovao u zasedi i ubistvu 8 makedonskih policijskih rezervista u blizini Tetova

Prema izveštaju makedonske tajne službe UBK, Džaferi koji je dezertirao iz vojske 2001. i pridružio OVK da se bori protiv Makedonije, koordinirao je zasedu na vojno vozilo.

Večeras, ga je ta ista makedonska policija, na koju je on i njegovi OVK teroristi iz zasede pucao, izvukla živog i zdravog  iz parlamenta.

I to je čovek koga Soroš i funkcioneri u Briselu i Vašingtonu žele da instaliraju na mestu predsednika parlamenta. Bruka i sramota! Zločincu je mesto u zatvoru, a ne na čelu Sobranja,
 

(UŽIVO/VIDEO) MAKEDONIJA NA IVICI RATA! Građani ostali na ulici celu noć, čuvaju parlament!

MEDIJI U TIRANI LIKUJU: Vreme je , dolazimo, u skupštinama tri države predsedavaju Albanci!

(FOTO) TELOHRANITELJ ZORANA ZAEVA POTEGAO PIŠTOLJ: Da li je ovo je bila varnica koja je zapalila Sobranje?!

MAKEDONSKI HOD PO MUKAMA: Zoran Zaev sa Albancima spremao prevaru, ali DESIO SE NAROD!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Sasa

pre 6 godina

Ironija?ja.mislim da bglupost bi bilabolja rec u ovom slucaju.

XX

pre 6 godina

sa nestrpljenjem cekam oce li predsednik-ubica uspeti da se oporavi od batina naroda . zabrinutost je na nivou ocaja. Dabogda sve siptarsko krepano zoru docekalo ! Amin!

Laza Lazarević

pre 6 godina

Kao što sve nacionalne bezbednosne službe koriste lokalne obične kriminalce i nasilnike za svoje prljave poslove tako i zapadne ,,demokratske,, države koriste osvedočene ratne zločince za obavljanje strateških prljavih poslova kako ne bi kompromitovali neke svoje ljude ... Tako su ucenjeni svi političari na Balkanu koji glume kao neku ,,demokratsku,, vlast a u stvari samo izvršavaju naloge zapadnih ,,prijatelja i partnera,, ... baš SVI .

Miki

pre 6 godina

Када га на време нису спаковали где му је и место, тако то онда и бива а он их још и исмева.

Vickasti

pre 6 godina

Na referendumu 1991 godine su išli zajedno sa albanskom i makedonskom zastavom svezanom. govorili su samo srba da se rešimo. Lepo im je Šešelj 1992 godine rekao kad su kidisali na manastir Prohor P. doći će dan kad će albanci da vas kolju a mi ćemo da sa granice to da gledamo. Nije mi ih žao uopšte, priznali su Kosovo, glasali za Albance za nezavisnu Crnu G. glasali u UNESCU za albance e sad vam je došao crni petak i sad uživam, gotovi ste. Ni jedne demonstracije protiv bombardovanja Srbije nije bilo, ni jedne, pametnom dosta. Inače granice im je uspostavila srpska vojska a ne oni slepci.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija