• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer/srpski telegraf

01.05.2017

18:41

(FOTO) LEKCIJA KOJU JE HARADINAJ ZAPAMTIO ZA ČITAV ŽIVOT:  Pogledajte kako je zločinac izgledao posle tuče sa RUSKIM SPECIJALCEM!

Balkan

(FOTO) LEKCIJA KOJU JE HARADINAJ ZAPAMTIO ZA ČITAV ŽIVOT: Pogledajte kako je zločinac izgledao posle tuče sa RUSKIM SPECIJALCEM!

Podeli vest

Haradinaj tražio obračun "jedan na jedan", sa ruskim specijalcem pa izvukao deblji kraj

Ramuš Haradinaj dobio je batine od ruskog vojnika. Čuveni vođa zločinačkog OVK u maju 2000. godine izvukao je deblji kraj u tuči pesnicama s pripadnikom ruske padobranske jedinice iz sastava Kfora.

Prema rečima Igora Marinkovića, iz organizacije Naši, Haradinaj je na Ruse naleteo u blizini sela Mušutište kod Suve Reke, gde je Rusu zapretio batinama, ali je iz okršaja on izašao izubijan.

snpnaši

Prema Marinkovićevoj priči, Haradinaj i njegovi ljudi bili su do zuba naoružani.

- Ruski specijalci zaustavili su kombi. U njemu je bilo dvadesetak ljudi. Svi su bili u odelima i imali su legitimacije OVK - priča Marinković i dodaje da su potom Rusi postupili po proceduri i tražili legitimacije, ali da su Albanci to odbili. Rusi su ih, priča Marinkovićč, brzo uhapsili, ali je tada došlo do sukoba.

Haradinaj se ponašao nadmeno, vređao je ljude. Pitao ih je da li znaju ko je on, da neće proći tek tako za ovo hapšenje. Hvalio se znanjem džuda. A onda je ruskom komandantu poručio: "Da nemam lisice, pokazao bih ti ja gde ti je mesto" - priča Marinković.

snpnaši

I tada je, kako kaže, komandantu ruskih snaga "pao mrak na oči". Odmah je vojnicima naredio da Haradinaju skinu lisice i krenuo je obračun...

- Haradinaj je mlatio rukama, ali je Rus bio mnogo veštiji. Samo jednim udarcem oborio je Haradinaja. Zločinac je pokušao da se pridigne da uzvrati, ali to je bio jadan pokušaj. Od prvog udarca pao je na zemlju, glava mu je raskrvavljena. Skup odelo u kom je bilo bilo je umrljano krvlju i blatom - objašnjava Marinković ističući da je prilikom jednog boravka u Moskvi imao sreću i privilegiju da upozna vojnika iz ove priče i na taj način dođe u posed ovih fotografija. 

19 METAKA ZA 19 SVEDOKA! HARADINAJEVI ZLOČINI nisu dokazani jer su svi svedoci BRUTALNO POBIJENI!

KLAN HARADINAJ PLAĆA MILIONE ZA VUČIĆEVU GLAVU! Srpske službe otkrile, ŠIPTARI SPREMAJU STRAŠNU OSVETU!

ŠOKANTNO! SUD PRVO ODLUČIO DA HARADINAJA IZRUČI SRBIJI, PA ZA 10 MINUTA PROMENIO ODLUKU: Ko je prisilio sudije da oslobode zlikovca?


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
drago

pre 6 godina

"Fotografija vredi vise,nego milion reci"!? Siptari,okacite je u "vasoj Skupstini"!!!

Šiptar Kaljimero

pre 6 godina

Шиптарска посла ... Прво прете а после батина постају "калимеро".n

Glavic

pre 6 godina

Trebao je sa sebi ravnim da se bije npr.legijom ili nekim srpskim borcem to je ravnomerni okrsaj...

Jovan

pre 6 godina

@Glavic: ma ne... trebao je da se bije protiv Brus-Lija, a ti da im budeš sudija.

vojnik 99

pre 6 godina

i sad bi nam trebalo biti lakše zbog svega sa tim kretenom šiptarskim

KGB gad

pre 6 godina

Nema tu zezanja, KGB je KGB svakg mogu da zbrisu sa lica zemlje sa svim i svacim sto ima, samo im treba jedan mig i sve ode u pepeo i dim, tu cak ni CiA ne moze vodu da im donese i prinese.

Maxmen

pre 6 godina

Jao Ramus,ti i ako si ucio djudo glup si da ga naucis

Nina

pre 6 godina

Ali Ameri vole glupe, siromasne I poslusne. Takva izgleda da im je citava vojska I svugde po svetu biraju samo takve da ih upotrebljavaju. A to je I razumljivo jer oni su pokorne sluge spremne da urade sve sto se od njih trazi bez obzira na zrtve.

Srbin Bre

pre 6 godina

Kako su odmah krenuli siptarski botovi sa komentarima, svaka cast na organizovanosti.

david

pre 6 godina

haradinaj je piiiiip jedna obicna brat ga isprebijao kao sto bi ga i bilo koji srbin izudarao kao sto bi se i desilo da mu nije nato heljp-a\n

Mladen Mladenovic

pre 6 godina

Prosto je neverovatno da se jedan šiptar suprotstavi bilo kome "jedan na jedan"? Meni je samo u to teško da poverujem. Oni nemaju m..a za takve stvari. Radije čekaju priliku da napadnu onako čoporativno, poput hijena u savani, da pucaju u decu iz mraka, ili u nečiju kuću a potom da se izgube u taj mrak. "Junaci" su to veliki. Ne postoji takav narod nigde na ovoj planeti. Savet svim Srbima: Ne okrećite im ledja i nikako ne dozvolite da dodjete u situaciju da vam život zavisi od šiptara. Nećete se nanositi žive glave a život vam neće vredezi "ni pišljiva boba". Imao sam prijatelja koji im je verovao na reč. Dali su mu "besu". On je najverovatnije jedan od onih čijim se organima trgovalo i na spisku nestalih na "Zidu plača". Proveo je život medju njima ali ništa nije naučio. Neka mu je laka zemlja.

vev

pre 6 godina

E pa on je bio glavni onima u kombiju, pa je mislio da moze i Kforu! Zato je i bio bezobrazan i izazivao, naravno ni sanjao nije da ce mu Rusi skinuti lisice i dati priliku-da im pokaze-, ha,ha,ha... pa onda dobio sta je trazio. grofe01-a koji covek? Ovaj ovde izmlacen, pa vidim zna znanje i ne sumnjam da je razbucao nase specijalce, vidim po slikama da je vest. Nego nemoj ti da se spotaknes na 1.-srpskog spcijalca, ne bih ti bila u kozi.Ne lupetaj eto pustili ga posto su ga pre toga 10.min hteli dati srbiji. Idi bre na svoje sajtove, sta se svi kacite na nas...

BERDJAJEV

pre 6 godina

Glavic jel ti razmisljas iz glavica. Ramus je trazio guzici cepa i dobio. Bogu vala

grof01

pre 6 godina

S ruskim specijalicma???!!! Pa čovjek je razbucao srpske specijalce ko beba zvečku a vi pričate opet o rusima???!!!

Zihuatanejo

pre 6 godina

Jedino pravo riješenje za njega i njemu slične.Nego su se nakotili i ojačali.

Radan

pre 6 godina

Prošao bi mnogo goore od srpskih specijalaca baš kao što su prošla njegova braća, ali nisu nikako mogli da se sretnu sa njim jer je kad su ušli u tu njegovu selendru on već pobegao na Prokletije gde se krio do kraja rata. Da je znao kako će ovde da nagrabusi kao što je znao tad verovatno bi upotrebio istu taktiku bežanja koliko ga ngoe nose.

Lolol

pre 6 godina

17 godina je prošlo od tada! Zbog čega se sada objavljuje ovo. . Šta je sledeće?

zoran miljkovic

pre 6 godina

КУЈ БРЕ ДА СЕ БИЈЕ,САС РУСКОГ СПЕЦИЈАЛЦА,па то нема свет, то нису људи то су ВАНЗЕМАЉЦИ. А МЕНИ ЈЕ ОВО ВРЛО БИТНО,КАО ЛАЊСКИ СНЕГ.

Izbori 2024

Vesti

Tek položili, a ostali bez dozvole! Sve što treba da znate o probnim vozačkim dozvolama: Evo šta sve ne smete ako imate oznaku P i koje su kazne
Društvo

Tek položili, a ostali bez dozvole! Sve što treba da znate o probnim vozačkim dozvolama: Evo šta sve ne smete ako imate oznaku P i koje su kazne

Probne vozačke dozvole odavno nisu novina, ali se čini da nove generacije vozača stasavaju nedovoljno upoznate sa ograničenjima koja iste postavljaju. Tome u prilog govori i neslavna statistika. Ipak, to ne bi trebalo da bude slučaj s obzirom na to da se o probnim vozačkim dozvolama uči i na teorijskoj nastavi u auto školama, a znanje proverava prilikom polaganja pismenog dela testa. Istraživali smo koja su to ograničenja za vozače sa probnom vozačkom dozvolom, sa kakvim kaznama su suočeni za saobraćajne prekršaje, kao i koliko njih je izgubilo vozačku dozvolu zbog različitih prekršaja.

20.04.2024

10:31

"Neophodne nenajavljene kontrole da vidimo ko i kako leči ljude" - Ministarka zdravlja o nesavesnom lečenju lekara
Društvo

"Neophodne nenajavljene kontrole da vidimo ko i kako leči ljude" - Ministarka zdravlja o nesavesnom lečenju lekara

Nakon hapšenja lekara i kozmetičara "Beomedikusa" zbog sumnje da su nestručno izveli intervenciju na pacijentkinji, zbog kojeg je došlo do deformiteta njenog stopala, ministarka zdravlja Danica Grujičić poručuje da je neophodno da se sprovode nenajavljene kontrole, kako bi se sagledala prava slika o tome ko i kako radi i u privatnom i u državnom sektoru.

20.04.2024

10:12

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Detonacija! Gvardiola napušta Siti!
Fudbal

Detonacija! Gvardiola napušta Siti!

"Mančester siti razmišlja o budućnosti bez Pep Gvardiole. Sve manje veruju da će produžiti ugovor koji ističe 2025. godine", javlja španski portal "Relevo".

20.04.2024

10:50

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija