• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: republika.mk

03.05.2017

10:06

PRODAO SE ŠIPTARIMA, PA ONDA I BUGARIMA! Zaev žestoko ponizio Makedonce - MI I BUGARI SMO JEDAN NAROD!

Balkan

PRODAO SE ŠIPTARIMA, PA ONDA I BUGARIMA! Zaev žestoko ponizio Makedonce - MI I BUGARI SMO JEDAN NAROD!

Podeli vest

Lider SDSM Zoran Zaev ne prestaje da ponižava Makedoniju i makedonski narod. Nakon što je za radi dolaska na vlast prihvatio na tiransku platformu kojom se od Makedonije praktično pravi albanska država, on je u intervjuu za bugarsku novinsku agenciju BGNES Makedonce proglasio - Bugarima!

Zaev je u intervjuu za bugarsku agenciju doslovce rekao: 

- Mi smo braća, jedan narod!

Ovo nije prvi put Zaev savija kičmu pred Bugarima na račun sopstvene države. On je još 2008. godine u intervjuu za list "Novosti" rekao da "Makedonija mora da savija kičnu zbog svog imena".

Posle brojnih poniženja za Makedonace, kao što je prihvatanje Tirnaske platforme i spremnost Zaeva da je realizuje tako što će Makedonija postati dvojezična, promeniće nacionalne simbole: zastavu, grb i himnu, uvešće dvojezične uniforme vojske i policije, dvojezične račune, čak i spremnosti da proglasi svoje ljude za genocidan narod, čini se da je izjava da su Makedonci - Bugari, kap koja je prelila čašu.

Zato se pravom postavlja pitanje da li je ova izjava u stvari ključni deo plana Zaeva da uništi državu Makedoniju.

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Aleksandar

pre 6 godina

Oni imaju neke svoje probleme u Makedoniji,i neka rade sta hoce,a po meni su svi oni isti,i niko nam nije ni blizu prijatelj.Ovi pre Zaeva su priznali Kosovo i sad im se sve vraca.Neko ko prizna Kosovo nam nije prijatelj i nikad nece biti,i ti isti makedonci su gkasali za prijem Kosova u UEFU,a sad su nam kao braca,ma vazi,a mi smo veverice\n

fff

pre 6 godina

ako je vecina u makedoniji tako zelela sta vas boli kurac.. sutra dan u srb ako jankovicevi za zukorlicem i albancima odluce da albanski bude jedini zvanicni jezik u srb i nakupe vise od 50%, to je zelja vecine u zemlji i tacka... a posle neka se kaju.. kao sada britaci koji su ocajni posto su iz zezanja glasali da napuste EU.. onaj debil kamerun koji je i smislio referendum, ali se preracunao, sada ga nema nigde...

Dusan

pre 6 godina

Ovo govno bi imalo super odnose sa Jankovicem.To bi bila prava Balkanska klapa Rama,Milo,Taci,Zajev,Jankovic i Izedbegovic ne zna se ko je vece govno od koga. Ali ipak mislim da Milo prednjaci u svemu pa bi mogao da predvodi balkanski klan jedino sto ne zna nijedan strani jezik pa bi morao da ima nekoliko tumaca.

Srba

pre 6 godina

Mislim da ne vredi vise ni komentarisati. Treba samo uraditi sve neophodno da se posledice ovoga sto se desava ( i sto ce se desavati ) u Makedoniji, sto manje reflektuje na Srbiju.

Dragan

pre 6 godina

Mora tako jer šiptari se samo Bugara plaše. Još od 1945 kad su Bugari hteli da ih potamane ali onaj ćopavi nije dao.

Mara

pre 6 godina

Jadnik ima ograniceno polje svesti,od jedne male grancice koju je u stanju da vidi, misli mukica da je celo jedno drvo,zato i pravi ovakve brljotine koje idu na ruku siptarima.Jadni makedonci sa njim i ovom kriminalnom siptarskom drzavom,oni tek ne vide dalje od nosa. \n

gane

pre 6 godina

m akedonac,,,,,,šiptar ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, mula a za srbe u prevodu magarac jebe konja pa ispadne mula i zvače se mula država

tony

pre 6 godina

Kako prvo Makedonski narod nije priznao Kosovo i za unesko,jer makedoski narod nije ni glasao niti je ne´kog piatao.Nego to su sami u vladi to priznali,A da se pitao narod oni nebi nikad glasali.Pa zato sad im se svete siptari.Drugo citam neko tamo pise da je zaev bugarin to nije tacno jer on ima siptarsku krv u sebi,Zato sto njegaba baka je po poreklom siptarka tamo u nekom selu blizu Strumice.i Zato on voli siptare vise nego Makedonce,A jedno mije zao samo kad su usli ljudi u Mkakedonski parlament trebali su da ga premlate do smrti,i sad ne bi imale ovakve probleme.pozzz

srdjan

pre 6 godina

ko uopste voli siptare?samo interesi geostrateski i normalno finansiski.posle ovog rata u najavi sva govna belosvetska koja su sada posrednici doci ce sa svojim firmama da gazduju plenom koji su osacovali davno i da se bogate a nas ko ...!siptare ce cuvati da im cuvaju koze,goveda i da im ciste govna ali pre toga bice mnogo krvi tako da ce rat u bosni biti samo poljubac pred zestok seks.nezadrzivo jurimo ka tome i stvarno me je strah iako sam prosao 3 ratista pa valjda mi je do sada sve postalo jasno

Izbori 2024

Vesti

Nedelja sećanja na žrtve u Ribnikaru i Malom Orašju: Od 7. do 10. maja biće organizovane brojne aktivnosti
Društvo

Nedelja sećanja na žrtve u Ribnikaru i Malom Orašju: Od 7. do 10. maja biće organizovane brojne aktivnosti

Radna grupa za uspostavljanje Memorijalnog centra u znak sećanja na žrtve masovnog ubistva u Oglednoj osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" u Beogradu, koja je formirana Odlukom Vlade Republike Srbije, predložila je na četvrtoj sednici da sve škole u Srbiji organizuju Nedelju sećanja i zajedništva u periodu od 7. do 10. maja 2024. godine, saopštilo je Ministarstvo prosvete.

19.04.2024

16:43

TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)
Live TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubistva Danke Ilić. Osumnjičeni za ubistvo od samog početka pokazuju vrlo neobično ponašanje. O tome šta je sve neobično u ovom slučaju, u emisiji "Info dan" govorile su Maja Jovanović iz Biroa za borbu protiv trgovine decom i psihološkinja Katarina Matić. Uživo u program javila se i novinarka Informera Vesna Jović sa najnovijim informacijama iz okoline Bora.

19.04.2024

16:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija