• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Republika.mk/Informer.rs

03.05.2017

12:13

(VIDEO) PREŠAO S REČI NA DELA! Talat Džaferi u makedonskom Sobranju postavio ALBANSKU ZASTAVU!

Balkan

(VIDEO) PREŠAO S REČI NA DELA! Talat Džaferi u makedonskom Sobranju postavio ALBANSKU ZASTAVU!

Podeli vest

Predstavnik albanske partije DUI Talat Džaferi koji je jutros zauzeo kabinet predsednika makedonskog Sobranja odmah je počeo da sprovodi "tiransku platformu"! Džaferi je na veliki kabinetski sto u makedonskom parlamentu postavio ZASTAVU ALBANIJE!

Džaferi se postavljanjem zastave Albanije na sto u kabinetu predsednika Sobranja još jednom žestoko narugao makedonskom narodu i potpuno otkrio svoju nameru da zajedno sa liderom SDSM Zoranom Zaevom od Makedonije stvori šiptarsku državu.

Podsetimo, kako su jutros javili makedonski mediji, Džaferi je dobio ključeve od kabineta predsednika Sobranja, a prvi sagovornik na predsedničkoj poziciji u parlamentu mu je bio šef Delegacije EU u Skoplju Samuel Žbogar.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
nada

pre 7 godina

Ukoliko makedonski narod ovo dozvoli znaci samo jedno - poklonili su svoju drzavu albancima i mogu da zaborave zivot u njoj !!!!!!!!!! " BOLJE GROB NEGO ROB - BOLJE RAT NEGO PAKT" !!!!!!!!!!!!!

Amater

pre 7 godina

TAKO TO IDE MANJINA .EBE VECINU,JOS MALO BICETE SLUGE ALBANCIMA.ISKORISCENI STE OD ZAPADA I AMERIKE PROTIV SRBIJE ALI SADA IM VISE NE TREBATE I ONI VAS POLAKO PUSTAJU NIZ VARDAR.

Miki

pre 7 godina

Eto vam bedni mukodinci zastava albanije je postavljena u najvazniju ustanovu albansku himnu ce te slusati kad budete slavili siptarske praznike jer svoje vise necete smeti jos vam samo preostaje da priznate nezavisnu siptarsku drzavu albaniju jer vase ime mukodinija niko ne priznaje niste na to sve racunali kad ste priznavali kosovo i podrzavali bombardovanje Srbije

Miki

pre 7 godina

Sad ce vas sigurno primiti u EU i NATO jer ste do sad bili bivsa jugoslovenska republika mukodinija a od sad ste samo bivsa republika

milan

pre 7 godina

jedino resenje je prvo konfedracija sa Srbijom i odmah resavanje problema sa Albancima, ko od njih hoce da zivi u toj drzavi mora da postuje zakon i narod cija je ta drzava a ostali u Albaniju,ako Makedonci sad ne uhvate oruzje gotovi su!

Ratko

pre 7 godina

u video snimku se vidi cak jos jedna albanska zastava iza njega sa leve strane

Pjer

pre 7 godina

Malo po malo Makedonija gubi svoj suverenitet nad svojom teritorijom i treba da žestoko krenu u proteste i ponovno zauzimanje Sobranja !!!

Andro

pre 7 godina

Makedonci srecna vam siptarska drzava!! Zaigrala mecka i na vasa vrata, da znate da mi je drago kao i vecini SRBA. Sbija vam nije valjala, priznali ste Kosovo, glasali ste u UN-u protiv Srbije, a ovamo izjavljujete kako smo braca. Daleko vam lepa kuca sa takvom braco! Zapamtite Makedonci Srpsku izreku, kako ste posejali, tako ima da zanjete. Postali ste Albanija. Nek vam je srecno i sto dalje od nas, nismo mi braca sa vama!!!!!\n

zoran

pre 7 godina

KO JEDE KO PIJE A KO NEGO MAKEDONIJA PLACA,BRUKA ZA BRUKOM,JESU OVI SIPTARI UPORNI I JAKI NA TOME MORAMO IM CESTITATI,A PAMECU I PRIMITIVNOSTI AKODJE,PAMETNIM ILI BOLJE RECENO NORMALNIM AKO NESTO NEBI PLO NAPAMET.BAVO PRIMITIVCI,SAMO JEDNOG DANA KADA BUDETE DOLI SEBI,BICE JUJ STA NAS SNASLO.

makedonac

pre 7 godina

Vucicu molim te kao bog posalji 500 specijalaca i uradi ono sto je Bog Putin uradio na Krimu i pohapsi svu ovu bagru.

markom

pre 7 godina

makedonci, ostaste bez države.ovo je vaš početak kraja. kako ste sejali, tako i žanjete. kada sam video albansku zastavu, drago mi je što ste nas pljuvali svih ovih godina, što ste dozvolili da preko vaše teritorije idu natovci. sve vam se vraća. samo, jednu stvar znajte, ovde niste dobrodošli kad počnete da se selite.idite u bugarsku, grčku ili bilo koju jevropsku državu.

Nebojša

pre 7 godina

Zašto nas treba da brine Makedonija, za mene licno je veci Skandal da u našoj drzavi narod radi za 200 evra mesecno

biber

pre 7 godina

EEEE braco Makedonci stigao siptar i ratni zlocinac da vam bude predsednik.. Ne mogu da verujem da ste dozvolili da toliko nisko padate... ZALOSNO.

ProSRB

pre 7 godina

Neka priznaju još koji put Kosovo i neka glasaju da ih prime u Unesko. Sve im se to vraća, a i Crnogorcima će. A onda će da bude kuku lele...

Ozbiljan sam

pre 7 godina

Iskreno saučešće Makedoncima. Upravo ste ostali bez države. Nikad je nećete imati ponovo.

Izbori 2024

Vesti

Ko ima pravo da ćuti dok nas krčkaju u karakazanu genocida?! Knežević jakom porukom poslao vaskršnju čestitku
Politika

Ko ima pravo da ćuti dok nas krčkaju u karakazanu genocida?! Knežević jakom porukom poslao vaskršnju čestitku

Predsednik Demokratske narodne partije (DNP) u Crnoj Gori Milan Knežević tradicionalnim pozdravom "Hristos Voskrese – Vaistinu Voskrese" čestitao je Vaskrs patrijarhu srpskom Porfiriju, sveštenstvu, monaštvu SPC i Mitropolije crnogorsko-primorske i svim vernicima i upitao ima li naroda na Zapadnom Balkanu koji je u prošlom ali i ovom veku više postradao nego što je srpski.

04.05.2024

17:18

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija